Jump to content

GTX 470/480 Benchmarks

Trollarw

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Χμμμ... Καθόλου θα έλεγα...

Αν και πως στο καλό με τέτοιες καταναλώσεις θα υλοποιήσουν την 495 δεν ξέρω...

Αν το δεις λίγο πιο σφαιρίκα ίσως τελικά η nvidia να τα κατάφερε.

Αλλά παραμένει γεγονός ότι άργησε...:big_boss:

Χμμ δεν είναι και άσχημα?ε?

Πολλά τα watt για το Fermi, αλλά η ποιότητα είναι με το μέρος της NVidia. Ακόμα και προς το τέλος που η 5970 ανεβάζει μεγαλύτερο frame rate η Nvidia αποδίδει ποιο ομαλή εικόνα. Τα πλεονεκτήματα της μίας gpu έναντι των δύο υποθέτω.

Όντως η κίνηση είναι πολύ πιο ομαλή στην 480..αλλά θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει αρκετή βελτίωση ακόμα από τους οδηγούς και στις 2 κάρτες..έτσι κι αλλιώς παιχνίδι με extreme tesselation ακόμα και στα 20 fps δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο :no:

Στα directx11 καλούδια τα πηγαίνει πολύ καλά ο φέρμις.

Άρα θαρρώ πως η σύκγριση σε 3d εφαρμογές με προηγούμενες

υλοποιήσεις api 10 9c 9 κτλπ ίσως δεν είναι κατατοπιστικές και δημιουργούν σύγχυση.

IMO

Εγώ δεν άντεξα και παράγειλα 2 GeForce GTX 480 Hydro Copper FTW απο αμερική(evga).Οταν έρθουν με το καλό θα παραθέσω αποτελέσματα να δούμε πως πάνε και απο πρώτο χέρι.Μέχρι να έρθουν πιστεύω θα εχουν βγει και καινούργιοι drivers οποτε θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Πολλά τα watt για το Fermi, αλλά η ποιότητα είναι με το μέρος της NVidia. Ακόμα και προς το τέλος που η 5970 ανεβάζει μεγαλύτερο frame rate η Nvidia αποδίδει ποιο ομαλή εικόνα. Τα πλεονεκτήματα της μίας gpu έναντι των δύο υποθέτω.

Ένα bench δεν λέει τίποτα...και ειδικά όταν μιλάμε για nvidia και πολιτικές της!

Τα games είναι ο απόλυτος κριτής μια κάρτας γραφικών

…..και εκεί υπάρχει το 5970 που τσεκουρώνει

....μια εβδομαδα μακρια απο τα fermi. Για να δουμε .....

Η δική μου ανεβαίνει με δυσκολία πάνω από 750 1000...:suicide:

Ενταξει με stock ρευμα λογικο, αλλα δεν μπορεις να βαζεις την ταμπελα "oc" την στιγμη που με λιγο ρευμα παραπανω παιζεις στα 900/1100-1200 ... προσωπικη αποψη παντα...

με 1,04v που θες να πας ?

βαλε την σωστη ταση 1,13 που εχει το 5870 και παιξε στα 850. Οπου ειναι και οι αντοχες του chip απο κατασκευαστη! Εγω με 1.2 παιζω τα 925 και εχουμε γλεντια!

Σώστος ο Seb! Εγώ με 1.2v 900-1200 και το σύστημα πετάει...

Αντε να έρθουν οι gtx 480 να αναβαθμίσω σε Tri-sli!

Στην Asus p6t deluxe v2 μπαίνουν 3; Με 1200watt τροφοδοτικό θα είμαι ok;

Αν δεν χωράνε, θα περιμένω καμία 485 για tri-sli με μία 480...

:yu:

dN συμφωνώ.

Sebastian ο Atiman χτες στο θέμα με τους catalyst μου έγραψε πως η τάση στην 5970 είναι σταθερή. με το afterburner δεν ανεβάζεις την τάση?

Αν και είμαστε τελείως off topic (ένας op αν μπορεί να μεταφέρει στο αντίστοιχο thread...) εννοεί την τάση στους πυρήνες όχι στις μνήμες...

Οι μνήμες παίζουν με σταθερά volts και πάνε μέχρι εκεί που το υποστηρίζουν τα τσιπάκια. Αν έχεις τσιπάκια μούφα πας μέχρι 1100, αν έχεις καλύτερα 1200 και πάνω...

εννοεί την τάση στους πυρήνες όχι στις μνήμες...

Ευχαριστώ!

edit

παίζει άνετα 900 1200 στα 1.2v

Αν δεν χωράνε, θα περιμένω καμία 485 για tri-sli με μία 480...

Αν δεν κανω λαθος η 485 θα ειναι single core. Οποτε μαλλον πρεπει να περιμενεις για την 495!

με 1,04v που θες να πας ?

βαλε την σωστη ταση 1,13 που εχει το 5870 και παιξε στα 850. Οπου ειναι και οι αντοχες του chip απο κατασκευαστη! Εγω με 1.2 παιζω τα 925 και εχουμε γλεντια!

Το Default για την 5870 δεν ειναι 1,162V?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.