Candyman Απρίλιος 14, 2010 #581 Απρίλιος 14, 2010 To ΗardwareCanucks μας συμφερει μονο σε ορισμενες μετρησεις, στις θερμοκρασιες μας βολευει ο Anand... Ενώ κάποιους άλλους θυμάμαι τους βόλευαν τα αποτελέσματα του anandtech στις μετρήσεις αλλά όχι της θερμοκρασίας. Ε;
yanni Απρίλιος 14, 2010 #582 Απρίλιος 14, 2010 με παρεξηγησες.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΕΡΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ- ΤΙΜΩΝ Κ.Τ.ΛΑν κάποιος έχει ήδη αποφασίσει, έχει ήδη αποφασίσει.
csaris Απρίλιος 14, 2010 #583 Απρίλιος 14, 2010 Ειδα καλά, εσύ το είπες αυτό;;;;; Θα πέσει το ταβάνι να με πλακώσει!!!!!!Mα έχω Ati. :OT: Leave the rotten Candyman! 100% fanακι εχει... ουτε ο God δεν το σωζει. Για το στοιχηματακι μας λεω και μη σου παιρναει απο το μυαλο πως θα την γλιτωσεις με μια ταπεινη 4670! Το λιγοτερο με μια 5970 θα την γλιτωσεις... btw :OT: @def Συζητηση κανουμε μαν δεν παρεξηγω!
P70 Απρίλιος 14, 2010 #584 Απρίλιος 14, 2010 Παιδες εγω βλεπω οτι ο καθενας βγαζει οτι σκορ και θερμοκρασιες θελει!!! Ας τις παρουμε στα χερια μας και θα δουμε εμεις οι ιδιοι! Το λεω επειδη εχει γινει λιγο ολυμπιακος-παναθηναικος η φαση!:hehe::hehe::hehe::hehe:
AlCapone Απρίλιος 14, 2010 #585 Απρίλιος 14, 2010 Ενώ κάποιους άλλους θυμάμαι τους βόλευαν τα αποτελέσματα του anandtech στις μετρήσεις αλλά όχι της θερμοκρασίας. Ε;To παιχνιδακι αυτο εσυ το ξεκινησες, τωρα που γυρισε μπουμερανγκ δεν σε συμφερει ?Στο εχω ξαναγραψει, σταματα το cherry picking, δε γινετε να βγαζεις μετρησεις πανω σε παιχνιδια απο reviews που σε βολευουν και θερμοκρασιες/καταναλωση απο αλλα γιατι αυτα μας αρεσουν, αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις ?
Candyman Απρίλιος 14, 2010 #586 Απρίλιος 14, 2010 To παιχνιδακι αυτο εσυ το ξεκινησες, τωρα που γυρισε μπουμερανγκ δεν σε συμφερει ?Είχα πει 100 φορές πως για εμένα το review το guru3D ήταν το μόνο που δεχόμουνα. Αν τώρα μας λές πως όποιο benchmark πόσταρα πως το θεωρούσα και αντικειμενικό, τότε καταρχήν άρπα μια... παράθεση:με τιποτα δεν στεκουν απο το πρωτο κιολας που εβαλες με το sli k την 5970Εγώ βάζω links γενικώς. Αν θέλω να επισημάνω ένα review το αναφέρω όπως με το guru3d. ..για να μην ξεχνιόμαστε. Και δές σε ΤΙ απαντάω με αυτό το post.Άρα αυτό που γυρνάει boomerang είναι η προσπαθείά που κάνεις συνέχεια για να πλήξεις την αξιοπιστία μου (μάταια προσπαθείς).Στο εχω ξαναγραψει, σταματα το cherry picking, δε γινετε να βγαζεις μετρησεις πανω σε παιχνιδια απο reviews που σε βολευουν και θερμοκρασιες/καταναλωση απο αλλα γιατι αυτα μας αρεσουν, αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις ?Τι να γράψεις; Ποιο cherrypicking?Μας είχατε πρήξει με τα reviews του hardocp και του anandtech και σου βγάζω πίνακα με θερμοκρασίες και θόρυβο από το 2ο site που ανέφερα και ψάχνεις τρόπους να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δεν ήταν πριν μερικές μέρες μόλις που η 480 έφτανε 100c θερμοκρασίες; Ετσι δεν έλεγες εσύ και οι άλλοι;
ΝTG Απρίλιος 14, 2010 #587 Απρίλιος 14, 2010 Το ομορφα παιχνιδακια ομορφα καιγονται.Αν δεν εχει να προσφερει καποιος κατι ουσιαστικο στο συγκεκριμενο θεμα απλα κλεινει το ταβ.Ποστ του στυλ "αυτος φταιει" ,"αυτος ξεκινησε" θα τιμωρουνται αναλογα.
AlCapone Απρίλιος 14, 2010 #588 Απρίλιος 14, 2010 Προσεχε πως μιλας ειδικα οταν δε με γνωριζεις, ο χαρακτηρισμος "ρε καημενε" προσεχε μη γυρισει και αυτος μπουμερανγκ.
Eegw Απρίλιος 14, 2010 #589 Απρίλιος 14, 2010 Ρε παιδια ολο τα ιδια και τα ιδια..... σε 2-3 βδομαδες (ελπιζω), θα δουμε και απο κοντα τι καπνο φουμαρι η νεα γενια καρτων της Nvidia!! Ολοι (ATI-Nvidia funboys) περιμενουν 7-8 μηνες τωρα, δεν μπορειτε να κανετε υπομονη καποιες μερες.......?Ο καθενας απο τους funboys για να μην παρεξηγηθω περιμενει για τους δικους του λογους....:tongue:
Dolly Απρίλιος 14, 2010 #590 Απρίλιος 14, 2010 Συνεχίζοντας από τον φίλτατο μοντεράτορα. Διαβάζω το θρεντ ανελλιπώς από την αρχή μέχρι τώρα.Έχει μέσα τόση θεωρία, αμπελοφιλοσοφίες, ανακρίβειες και προσωπικές αντιπαραθέσεις που αρχίζει να κουράζει.Είναι 30 σελίδες και κανείς ΔΕΝ έχει πάρει ΚΑΝ την κάρτα. Οι μεν εκθειάζουν κάτι που ΔΕΝ έχουν δοκιμάσει, οι δε θάβουν κάτι που ούτε αυτοί έχουν δοκιμάσει. Δηλαδή ΠΟΥ θα πάει αυτό? Και είναι ζεστή η κάρτα, και είναι μεγάλη, και είναι σκληρή, και είναι βαριά, και είναι αργή, και ακριβή και σούπα – μού πες. Έχουν μαζευτεί εδώ τόσες κάρτες όσες δεν μαζεύονται σε πρωτάθλημα magic the gathering. Και προτιθέμαστε να τις κάνουμε τριπλάσιες, με μπαλαντέρ μπαν αν δεν ησυχάσετε λίγο. Ειδικά οι ειρωνείες, μπιχτές, σπόντες θα κοπούν γιατί θα κοπούν αυτοί που τις γράφουν.
AlCapone Απρίλιος 14, 2010 #591 Απρίλιος 14, 2010 Ρε παιδια ολο τα ιδια και τα ιδια..... σε 2-3 βδομαδες (ελπιζω), θα δουμε και απο κοντα τι καπνο φουμαρι η νεα γενια καρτων της Nvidia!! Ολοι (ATI-Nvidia funboys) περιμενουν 7-8 μηνες τωρα, δεν μπορειτε να κανετε υπομονη καποιες μερες.......?Ο καθενας απο τους funboys για να μην παρεξηγηθω περιμενει για τους δικους του λογους....:tongue:Αυτο λεμε οι περισσοτεροι ρε φιλε οτι πρεπει να τις δουμε απο κοντα για να βγαλουμε συμπερασματα για το τι κανει και τι δε κανει.Απο τα reviews δε βγαινει νοημα, αλλα γραφουν στο ενα και αλλα στο αλλο.
Hydra Απρίλιος 14, 2010 #592 Απρίλιος 14, 2010 Συνεχίζοντας από τον φίλτατο μοντεράτορα. Διαβάζω το θρεντ ανελλιπώς από την αρχή μέχρι τώρα. Έχει μέσα τόση θεωρία, αμπελοφιλοσοφίες, ανακρίβειες και προσωπικές αντιπαραθέσεις που αρχίζει να κουράζει. Είναι 30 σελίδες και κανείς ΔΕΝ έχει πάρει ΚΑΝ την κάρτα. Οι μεν εκθειάζουν κάτι που ΔΕΝ έχουν δοκιμάσει, οι δε θάβουν κάτι που ούτε αυτοί έχουν δοκιμάσει. Δηλαδή ΠΟΥ θα πάει αυτό? Και είναι ζεστή η κάρτα, και είναι μεγάλη, και είναι σκληρή, και είναι βαριά, και είναι αργή, και ακριβή και σούπα – μού πες. Έχουν μαζευτεί εδώ τόσες κάρτες όσες δεν μαζεύονται σε πρωτάθλημα magic the gathering. Και προτιθέμαστε να τις κάνουμε τριπλάσιες, με μπαλαντέρ μπαν αν δεν ησυχάσετε λίγο. Ειδικά οι ειρωνείες, μπιχτές, σπόντες θα κοπούν γιατί θα κοπούν αυτοί που τις γράφουν. Μαλλον καποιοι ειναι και τυφλοι,οποτε το κανω παραθεση Εχω 2 και βαλε βδομαδες που μου βγαζει ενημερωσει για νεα μηνυματα και τιποτα ουσιωδες δεν εχω διαβασει σχετικα με την καρτα.Ποσα θα γραψετε ακομα,να ξερω αν ειναι να το ανοιξω η οχι το νημα...
ΝTG Απρίλιος 14, 2010 #593 Απρίλιος 14, 2010 εχεις δικιο ...thread ban..εις διπλουνεριστικα σχολια ,σπαμμινγκ μπλα μπλα...πριν και πλεον τιμωρουνται με thread ban.Ελπιζω να μην συνεχιστει σε αλλο thread ...
Borg Απρίλιος 14, 2010 #594 Απρίλιος 14, 2010 DirectX 11 and Tessellation - Enabled vs. Disabled[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-uavLefzDuQ]YouTube - DirectX 11 and Tessellation - Enabled vs. Disabled[/ame]GTX 480/470 Technology Demo Compilation[ame=www.youtube.com/watch?v=IfbT1aWjM64]YouTube - GTX 480/470 Technology Demo Compilation[/ame]
jiohkor3 Απρίλιος 14, 2010 #595 Απρίλιος 14, 2010 Σωστός ο hydra.Αν θέλω να τσακωθώ το κάνω μες το σπίτι μου και δν με ακούει κανείς.Ευχαριστώ τα παιδιά που βάζουν βιντεάκια και θέματα που έχουν σχέση με τις κάρτες.
Borg Απρίλιος 14, 2010 #596 Απρίλιος 14, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Jh1HQ64HcmE]YouTube - NVIDIA GeForce GTX 480 Benchmarks Bad Company 2, Crysis, 3DMark06, Temperatures & Noise[/ame]
Borg Απρίλιος 14, 2010 #597 Απρίλιος 14, 2010 και λίγο χιούμορ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QuyJwfVestE]YouTube - How I Got my GeForce GTX 480 Fermi DirectX 11 Video Card on Launch Day Linus Tech Tips[/ame]
Hydra Απρίλιος 14, 2010 #598 Απρίλιος 14, 2010 Για το πρωτο τεστ στο BC δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το εμπιστευτω,απλως δειχνει το FPS-o-μετρο του FRAPS ...Αν ισχιουν ομως και εχουν οι δυο καρτες μια διαφορα της ταξεων των ~10 μονο fps,δεν νομιζω να αξιζει και τοσο η αγορα της + οτι θα πρεπει να κουμπωσεις και μια αλλη ψυκτρα απο πανω,μπας και κρυωσει λιγακι.Οι δυο καρτες που εβαλε ο τυπας βγαινουν εκτος του mobo.Ειναι καλο αυτο,οταν τις εχεις μεσα στο κουτι?Πρωτη φορα το βλεπω.Κοιτα τι μαθαινει ο κοσμος...Πολλοι ενδεχομενως να το ξερετε,επειδη εχετε και την 5870...
Borg Απρίλιος 14, 2010 #599 Απρίλιος 14, 2010 εγώ πιστεύω σε αυτό , άπλα να μην κλαψω τα λεφτά μου (λέμε και καμία βλακεία ) demos σε πάρα πολύ καλή ποιότητα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=N2h-cM6qhOY]YouTube - GTX 480 DEMO (YES I DO HAVE ONE)[/ame]
d45 Απρίλιος 14, 2010 #600 Απρίλιος 14, 2010 DirectX 11 and Tessellation - Enabled vs. Disabled[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-uavLefzDuQ]YouTube - DirectX 11 and Tessellation - Enabled vs. Disabled[/ame]Τα λέει όλα το vid:woot:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.