Candyman Απρίλιος 13, 2010 #541 Απρίλιος 13, 2010 Candyman μηπως οι διαφορες στις θερμοκρασιες απο users διαφερουν τοσο πολυ απο των reviewers λογω αυτου που ειπωθηκε περι κλοκαρισματος κατω απο το τραπεζι?Εννοείς πως οι reviewers αναφέρανε clocks που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα; Διότι αν εννοείς αυτό, είμαι υποχρεωμένος να πω ότι δεν πρόσεξα να αναφέρθηκε σε κάποιο review πως τα clocks της 480 είναι διαφορετικά από αυτά που έχουν οι κάρτες παραγωγής.Και εν πάσει περιπτώσει αν αυτό ίσχυε, τότε γιατί είχανε και photos από CPUz...;
Nephiλiμ Απρίλιος 13, 2010 #542 Απρίλιος 13, 2010 Εννοείς πως οι reviewers αναφέρανε clocks που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα; Διότι δεν πρόσεξα να αναφέρθηκε σε κάποιο review πως τα clocks της 480 είναι διαφορετικά από αυτά που έχουν οι κάρτες παραγωγής.Και εν πάσει περιπτώσει αν αυτό ίσχυε, τότε γιατί είχανε και photos από CPUz...;E καλα ενα ss στην αρχη δεν λεει πολλα.Εσυ πως εξηγησεις αυτη τη διαφορα στις θερμοκρασιες?Εγω εικαζω καλυτερο Bios.
Candyman Απρίλιος 13, 2010 #543 Απρίλιος 13, 2010 E καλα ενα ss στην αρχη δεν λεει πολλα.Φυσικά. Λέει πολλά όμως για τον reviewer αν είναι ψεύτικο screenshot. Αν και εγώ λέω πως δεν ήταν fake φυσικά τα screenshots.Εσυ πως εξηγησεις αυτη τη διαφορα στις θερμοκρασιες?Εγω εικαζω καλυτερο Bios.Φυσικά και το bios έχει ευθύνη!!! Συγκεκριμένα... και το εχω πει εδώ και μέρες κίολας, τα fan profiles είχαν πρόβλημα, και γενικά το bios ήταν ακόμα σε καθεστώς fine tuning (ακόμα και οι τάσεις λειτουργίας).Εδώ θα κράξω και λίγο (μου επιτρέπετε?)... Καλά θα κάνει ο κάθε reviewer όταν παίρνει κάρτα με beta bios, και beta drivers, να το αναφέρει εκ των προτέρων και όχι να δημιουργεί ηλίθιες εντυπώσεις επειδή είναι εγκάθετος ή απλά άσχετος.Υ.Γ. Επίσης έχω πει ότι το Furmark είναι ειδική περίπτωση και επιβαρύνει τις κάρτες χωρίς λόγο...
Jiggabyte Απρίλιος 13, 2010 #544 Απρίλιος 13, 2010 Εγω βλέπω μια χαρά νουμεράκια πάντως ακόμα και με air coolinghttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=249374
csaris Απρίλιος 13, 2010 #545 Απρίλιος 13, 2010 Οντως με μολις 92% το fanaκι δεν ζεσταινεται καθολου... Ημαρτον μηπως να τα δοκιμαζε ολα στοκ ο τυπος, λεω μηπως?:giveup:Εδω εχει 86c με 70% fan![ame=http://s162.photobucket.com/albums/t241/bobytt/?action=view¤t=StalkerCallOfPripyat.png]StalkerCallOfPripyat.png picture by bobytt - Photobucket[/ame]
Candyman Απρίλιος 13, 2010 #546 Απρίλιος 13, 2010 Εδω εχει 86c με 70% fan! Aρχίσαμε να ποστάρουμε αποτελέσματα απο... blogs??? Ρε csaris.. δηλαδή έλεος πια. Αφού στο τέλος GTX 480 θα πάρεις!!!!! Γιατί σταματήσατε να μιλάτε για το hardocp;;;;;;;; Γιατί δεν λές ότι εκεί ο τύπος στο forum είχε 70% το fan με άψογες θερμοκρασίες; Γιατί όταν το hardocp έβγαζε την 480 πιο αργή από 5870 όλοι αυτό το site μνημονεύατε ενθυμούμαι... Επίσης λές για το fan στο 90%, γιατί όμως δεν λες για τα 34c core temp σε idle? Εσείς και ο Charlie δεν μας λέγατε για 85c σε idle? Δεν μας λέγατε ότι η κάρτα είναι ζεστή αργή και μη κατασκευάσιμη; Έτσι δεν τα παρουσιάζατε; Και δεν μου λες.. 86c σε full load είναι πολύ; Για πές μας θερμοκρασίες από τις ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ gtx 275 & 285, Radeon 3870 & 4870 και τα λοιπά; Άσε να μην σε κουράζω.. Ορίστε: Υ.Γ. Μας έχετε τρελλάνει... να φύγετε κύριε να πάτε αλλού!
csaris Απρίλιος 13, 2010 #547 Απρίλιος 13, 2010 Aρχίσαμε να ποστάρουμε αποτελέσματα απο... blogs???Ρε csaris.. δηλαδή έλεος πια. Αφού στο τέλος GTX 480 θα πάρεις!!!!! Γιατί σταματήσατε να μιλάτε για το hardocp;;;;;;;; Γιατί δεν λές ότι εκεί ο τύπος στο forum είχε 70% το fan με άψογες θερμοκρασίες; Γιατί όταν το hardocp έβγαζε την 480 πιο αργή από 5870 όλοι αυτό το site μνημονεύατε ενθυμούμαι... Επίσης λές για το fan στο 90%, γιατί όμως δεν λες για τα 34c core temp σε idle? Εσείς και ο Charlie δεν μας λέγατε για 85c σε idle? Δεν μας λέγατη ότι η κάρτα είναι ζεστή αργή και μη κατασκευάσιμη; Να σου πω κάτι κι εσένα και του κάθε ενός ΞΑΝΑ. Κόφτε το τρολλάρισμα!!! Υ.Γ. Μας έχετε τρελλάνει... να φύγετε κύριε να πάτε αλλού! Ποια Blogs ρε Candyman απο το λινκ που δινει ενας φιλος στην 26 σελιδα ειναι. Ρε Candyman, αφου ειπαμε οτι θα βαλεις ΑΤΙ σε λιγο, αν θυμασαι γιατι... Οποτε βαλε αγγελια απο τωρα τις 260! (χουμορ κανω). Το hardocp προσωπικα δεν μνημονευσα και ουτε κανενα αλλο στημενο review/er. Οσον αφορα τον Charlie και καθε Charlie οπως κ τον τυπο την nvidia με το unigine v1.1, λενε οτι λενε γιατι εχουν συμφερον. Ο μεν του δινει η ΑΤΙ καμια καρτουλα κ ο δε ειναι υπαλληλακος της nvidia. Τωρα εσυ προσωπικα μιας και διατυμπανιζεις οτι εχεις NDA δεν βλεπω τον λογο ωστε να μην ανηκεις στην παραπανω κατηγορια... Και εμενα αν ερχοταν η ΑΤΙ/NVIDIA κ μου λεγε "τσιμπα αγορινα μου 3χ5870 ετσι για δωρακι ή παρε 3χ480 να χεις" και γω μεχρις εσχατων θα τους υπερασπιζα. 34c idle με 90% fanaki? Εχεις ακουσει μηπως πως κανει μια 5870 με 90% fan? Θα σου πω εγω... σαν πλυντηριο. Εδω μιλαμε με screenshots, 86c με 70% fanακι δεν παλευεται... Αν παλευοταν ο τυπος θα το εβαζε auto. edit Oλο edit κανεις και δεν σε προλαβαινω... Ασε τα reviews ρε Candyman. Δες το απο πανω screenshot! Ti σχεση εχει το furmark με τους 86c + 70% fan με stalker cop benchmark?
Candyman Απρίλιος 13, 2010 #548 Απρίλιος 13, 2010 Το hardocp προσωπικα δεν μνημονευσα και ουτε κανενα αλλο στημενο review/er. Οσον αφορα τον Charlie και καθε Charlie οπως κ τον τυπο την nvidia με το unigine v1.1, λενε οτι λενε γιατι εχουν συμφερον. Ο μεν του δινει η ΑΤΙ καμια καρτουλα κ ο δε ειναι υπαλληλακος της nvidia. Δηλαδή αρνείσαι ότι παρουσίαζες το hardocp σαν 100% αξιόπιστο επειδή έβγαζε την 480 αργή; Να ψάξω να βρω quotes σου; Oρίστε... Πραγματικα οτι να ναι τα reviews! Τα παμε παιδια, epic fail... Candyman, εγκατελειψε το καραβι οσο ειναι ειναι καιρος! Εντωμεταξυ μετα απο 1-2 μηνες που θα ρθουν οι καρτες κατι μου λεει οτι θα χουν χειροτερες επιδοσεις κ λιγοτερη καταναλωση... Τωρα εσυ προσωπικα μιας και διατυμπανιζεις οτι εχεις NDA δεν βλεπω τον λογο ωστε να μην ανηκεις στην παραπανω κατηγορια... Και εμενα αν ερχοταν η ΑΤΙ/NVIDIA κ μου λεγε "τσιμπα αγορινα μου 3χ5870 ετσι για δωρακι ή παρε 3χ480 να χεις" και γω μεχρις εσχατων θα τους υπερασπιζα. Νομίζεις ότι όποιος είναι πίσω από NDA παίρνει και.. "τζάμπα" hardware όπως λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Η απλά πετάς λάσπη υπονοόντας δωροδοκίες; Ε; 34c idle με 90% fanaki? Εχεις ακουσει μηπως πως κανει μια 5870 με 90% fan? Θα σου πω εγω... σαν πλυντηριο. Εδω μιλαμε με screenshots, 86c με 70% fanακι δεν παλευεται... Αν παλευοταν ο τυπος θα το εβαζε auto. Αυτό το παραπάνω είναι πειστήριο, επιχείρημα η speculation; Ή μήπως όλα τα fans είναι ίδια; Για πες μας, ένα fan στα 90% της ταχύτητας του όταν λειτουργεί με 0.3 Amperes@12v και ένα άλλο στα 50% με 0.8Αmperes@12v, ποιό θα στροφάρει ταχύτερα και πιο κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει περισσότερο θόρυβο; Και πως αλλάζει ο συσχετισμός αν το πρώτο φοράει sleeve bearing fan και το άλλο hydro bearing ή ball bearing? editOλο edit κανεις και δεν σε προλαβαινω... Το post γράφτηκε στις 12:41 με το τελευταίο μου edit να έγινε στις 12:47. Εσύ πόσταρες το επόμενο post 10 λεπτά αργότερα (στις 12:57), και έκανες τελευταίο edit στις 13:17. Where is your problem? Ασε τα reviews ρε Candyman. Δες το απο πανω screenshot! Ti σχεση εχει το furmark με τους 86c + 70% fan με stalker cop benchmark? Γιατί να κοιτάξω εγώ αυτο το screenshot και να μην κοιτάξεις εσύ τα 34c idle? Και στο κάτω κάτω το παραπάνω screenshot ΔΕΝ λέει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Δηλαδή αν ο άλλος την έχει την κάρτα μέσα σε Midi Tower χωρίς fans, εσύ το ξέρεις αυτο; Να σου πω, έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνω πράγματα αυτονόητα.
csaris Απρίλιος 13, 2010 #549 Απρίλιος 13, 2010 Το Quote μου που ακριβως λεει οτι πιστευω το hardocp? Απο τι στιγμη που το ενα review (guru3d) λεει 50fps avg στο dirt2 κ το αλλο (hexus) λεει 120fps... εσυ τι συμπερασμα βγαζεις? Τοση διαπλοκη ουτε στη "Τολμη και γοητεια δεν υπαρχει". Εχω επιβεβαιωθει απολυτα με το οτι οι καρτουλες θα ναι πεσμενες σε σχεση με τα reviews. Tσεκαρε τα δυο vidεακια λιγο πιο πισω στο crysis. Επισης δες στο λινκ το αποτελεσμα στο stalker (2x480) oπου 2χ5870 ειναι πολυ πιο πανω. Οποιος ειναι πισω απο NDA οντως παιρνει goodies. Oποιος δεν ειναι δεν παιρνει τπτ δυστυχως οπως και γω. Ε, καλα τωρα η nvidia εχει κανει αλμα προς την εξελιξη των ball bearings, αφου δεν ακουγετε τπτ. Ειδικη παραγγελια τους κανει τους ανεμιστηρες. Μαν τι λες? 1. Idle 34c. Κοινως ΔΕΝ εχει σαλεψει η temp. 2. Fan 92% Aπο ολα αυτα συμπεραινουμε οτι εχουμε μια υπεραεροψυκτρα η οποια δουλευει με 92% fan κ δεν ακουγετε. Δηλαδη φοραει ενα αεροψυχτο waterblock.... Σωστα? Ακριβως τα ιδια με το λινκ που σου εχω δωσει. edit http://hardforum.com/showthread.php?t=1510182 Corsair 800D εχει το παλικαρι.
Jiggabyte Απρίλιος 13, 2010 #550 Απρίλιος 13, 2010 Άντε λίγο ακόμα και θα φτάσουμε στα επίπεδα γνώσης του insomnia... :help1:
Candyman Απρίλιος 13, 2010 #551 Απρίλιος 13, 2010 Το Quote μου που ακριβως λεει οτι πιστευω το hardocp? Απο τι στιγμη που το ενα review (guru3d) λεει 50fps avg στο dirt2 κ το αλλο (hexus) λεει 120fps... εσυ τι συμπερασμα βγαζεις? Τοση διαπλοκη ουτε στη "Τολμη και γοητεια δεν υπαρχει". Το μόνο review που έβγαζε μάπα την 480 ήταν το συγκεκριμένο. Τώρα αν προσπαθείς να πείσεις με επιχειρήματα του τύπου "εγώ δεν εννοούσα το hardocp αλλά κάποιο άλλο άγνωστο review" τότε τι να σου πω άλλο;Εχω επιβεβαιωθει απολυτα με το οτι οι καρτουλες θα ναι πεσμενες σε σχεση με τα reviews. Tσεκαρε τα δυο vidεακια λιγο πιο πισω στο crysis. Επισης δες στο λινκ το αποτελεσμα στο stalker (2x480) oπου 2χ5870 ειναι πολυ πιο πανω.Πιο πάνω μας λές ότι τα reviews έχουν τεράστιες αποκλίσεις στην ίδια μέτρηση για το ίδιο game και τώρα μας λες ότι ξέρεις πως οι κάρτες είναι πιο αργές σε σχέση με τα reviews. Σε σχέση με ποιά reviews ακριβώς;Οποιος ειναι πισω απο NDA οντως παιρνει goodies. Oποιος δεν ειναι δεν παιρνει τπτ δυστυχως οπως και γω.Καλά τι μου λες τώρα; Νομίζεις ότι όλοι είναι κάτω από το.. ιδιο NDA; Ε, καλα τωρα η nvidia εχει κανει αλμα προς την εξελιξη των ball bearings, αφου δεν ακουγετε τπτ. Ειδικη παραγγελια τους κανει τους ανεμιστηρες. Μαν τι λες?Εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω, εσύ δεν ξέρω. Πας και μου συγκρίνεις το fan μιας κάρτας με το fan μιας άλλης για να στηρίξεις επιχείρημα; Δηλαδή εσύ αν βάλεις έναν SilenX στο 90% των στροφών και βάλεις και έναν Akasa των 3.000rpm's στα 90% ίδιο θόρυβο θα κάνουν; Εγώ τι λέω;;;;;1. Idle 34c. Κοινως ΔΕΝ εχει σαλεψει η temp. 2. Fan 92%Ας το ξαναπώ.. Και ο Charlie και πολλοί reviewers μιλάγανε για θερμοκρασίες 75-80-85c σε IDLE! Σε I-D-L-E λέμε! Understand!!?????????????? Fan 92% δεν λέει και πολλά. Αν ήταν δηλαδή 20% κάτω στο 70% θα ανέβαινε το idle κατά 100%;;;;;; Γιατί με βάσει αυτά που έχουν γραφτεί για τις θερμοκρασίες της κάρτας, αυτό μας λέτε λίγο πολύ!Aπο ολα αυτα συμπεραινουμε οτι εχουμε μια υπεραεροψυκτρα η οποια δουλευει με 92% fan κ δεν ακουγετε. Δηλαδη φοραει ενα αεροψυχτο waterblock.... Σωστα? Ακριβως τα ιδια με το λινκ που σου εχω δωσειKατά πρώτον ποιός μίλησε για υπεραερόψυκτρα; Ξεκαθάρισε ποιό είναι το πρόβλημα σας; Θερμοκρασίες; Σας έχω παραθέσει πίνακα που μιλάει.. μόνος του. Οπότε ασε τις γκρίνιες μπας και μας πείσεις...Εγώ έχω πει εδώ και καιρό πως η κάρτα δεν θα έχει πρόβλημα θερμοκρασιών όπως έλεγε ο Charlie, και προφανώς η κάρτα ζεσταίνεται στα ίδια επίπεδα που ζεσταίνοντας και παλαιότερες high end κάρτες. Και μη βγει κανείς και μου πει ότι οι Ati 5xxx ζεσταίνονται και καίνε λιγότερο γιατί θα υπενθυμίσω πως αυτές οι συγκρίσεις είναι μη λογικές όταν μιλάμε για κάρτες με διαφορετικό αριθμό transistors και εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική.
deNordic Απρίλιος 13, 2010 #554 Απρίλιος 13, 2010 Αυτές οι θερμοκρασίες με Auto το fan ή αν όχι με πόσο %; Για να δούμε κατά πόσο ισχύει...
carrion Απρίλιος 13, 2010 #555 Απρίλιος 13, 2010 Εγώ γιατί όταν είχα την 5870 με την stock αερόψυκτρα (ATI reference) δεν είχα δει ποτέ 86 βαθμούς πουθενά και με auto το fan speed;Προς θεού δεν το λέω για να πικάρω κανέναν.. απλά και εγώ θα πω να περιμένουμε καλύτερα να έρθει στα χέρια μας, και να βγάλουμε συμπεράσματα αξιόπιστα από όλες τις μεριές.
AlCapone Απρίλιος 13, 2010 #557 Απρίλιος 13, 2010 Μαχη για το ποιος reviewer λεει αληθεια και ποιος ψεματα...Mε ποια επιχειρηματα δεχομαστε οτι το ενα ειναι λαθος και το αλλο σωστο?? Ποσταροντας αλλο review με διαφορετικα αποτελεσματα?? Σορρυ αλλα αυτο μου θυμιζει το παιχνιδι "κολοκυθια"Μαλλον οπως θελει τα βλεπει ο καθενας... Υπομονη, θα ερθουν οι καρτες και θα τα δουμε ολα αυτα απο πρωτο χερι...Για το αν κανουν θορυβο και αυτο θα το δουμε στη πραξη, ειναι πολυ θεωρητικο το ζητημα για να βγαλουμε συμπερασματα, το οτι φοραει top αεροψυκτα ειναι ενα συν, αλλα δεν αποδυκνειει οτι δεν θα κανει θορυβο.Με λιγα λογια το θεμα ειναι στη πραξη τι γινεται, η ΑΤΙ εχει καρτες απο το Σεπτεμβριο στην αγορα και μπορει ο καθενας να βγαλει συμπερασματα για το τι κανουν και τι δε κανουν οι καρτες, η δε nVidia αν ολα πανε καλα αυτη τη φορα θα μας δωσει καρτες το Μαη, απο κει και περα θα δουμε τι ψαρια πιανουν, πολυ θεωρια και απο πραξεις μηδεν...
def Απρίλιος 13, 2010 #559 Απρίλιος 13, 2010 παλικαρι μου,εγω δεν απευθηνθηκα σε σενα,αυτος που ειναι να αγορασει την καρτα θα την παρει οτι και να γραφτει,ειτε η καρτα ζεστενεται ειτε ειναι πολυ ακριβη ειτε κ.τ.λεμενα προσωπικα αν μου αρεσει θα παω να την παρω.Συγνωμη αλλα γραφτηκαν τοσα πολλα που ειναι κουραστικα πλεον.Τα πραγματα ειναι απλα.Εμεις τα κανουμε δυσκολα.
Candyman Απρίλιος 13, 2010 #560 Απρίλιος 13, 2010 Με λιγα λογια το θεμα ειναι στη πραξη τι γινεται, η ΑΤΙ εχει καρτες απο το Σεπτεμβριο στην αγορα και μπορει ο καθενας να βγαλει συμπερασματα για το τι κανουν και τι δε κανουν οι καρτες, η δε nVidia αν ολα πανε καλα αυτη τη φορα θα μας δωσει καρτες το Μαη, απο κει και περα θα δουμε τι ψαρια πιανουν, πολυ θεωρια και απο πραξεις μηδεν... Κάρτες υπάρχουν, απλά στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει. Στα fora της αλλοδαπής έχουν ήδη αναφέρει "κανονικοί χρήστες" πως κάποιοι παρέλαβαν. @def: Ναι έκανα λάθος (sorry), το είχα κάνει ήδη edit πριν δω το post σου... Kεκτημένη ταχύτητα.. u know!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.