sebastian Απρίλιος 8, 2010 #481 Απρίλιος 8, 2010 H διαφορά με βάση και το xbit labs είναι 5-15%, , όπως έχουμε πει τουλάχιστον εμείς οι κάτοχοι ΑΤΙ άνετα την καλύπτουμε την διαφορά. Βάζεις από 850 πυρήνα -> 950 και 1200 μνήμη -> 1250-1300 και τσουπ έχεις μια 480 gtx σε επιδόσεις και με καλύτερες temps.- Βέβαια πρέπει να εξετάσουμε μερικά πράγματα, εάν και πόσο τελικά πάρει επιπλέον το fermi με τους νέους drivers και πόσο θα έχει πάρει σε ένα 3μηνακι...- Επίσης έχει κάποια στοιχειά επιπλέον που δυστυχώς εαν κάποιος τα θέλει είναι μονόδρομος όπως physx και 3d vision (προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν)- Καλύτερη αγορά είναι το νέο Fermi (χαμηλότερη κατανάλωση, temps και παραπάνω ρολόγια) όπως έχει υποθει πριν μερικές σελίδες από τον candy. Αλλά τότε δεν ξέρω εάν είναι και η καλύτερη για τους καταναλωτές αφού κάπου εκεί θα βγει ο 100χειρας από ΑΤΙ. Ποιος ο λόγος να πάρεις fermi...μόνο εάν είσαι οπαδός της και επίσης εάν γουστάρεις το 3d vision και physx (βέβαια όσο για το δεύτερο μπορείς να το έχεις και στην ΑΤΙ με το κόλπο αλλά λέμε τώρα)- Ένα αρνητικό είναι και η τιμή του, αλλά πάνω από όλα θέλω να την ακούσω την κάρτα από κοντά...κάνεις δεν θέλει στο pcaki του κάτι που να κάνει σαν ελικόπτερο και δεν είναι η λογική στην είδη ακριβή κάρτα της να σκας και άλλα φράγκα για ψύξη...Πρέπει να φροντίσει τουλάχιστον στους 95 να είναι αθόρυβη.- Εγώ προσωπικά θέλω το καλύτερο για το eyefinity, εάν η nvidia το καταφέρει να βγάζει χωρίς stuttering το σήμα στις οθόνες με πολλαπλές κάρτες θα είναι ένα θετικό στοιχείο να παραβλέψω τα αρνητικά της και να σκεφτώ σοβαρά μια μετάβαση στους πράσινους! Βεβαία μπορεί να μείνω έτσι όπως είμαι και να περιμένω για φρέσκο πράγμα...Περιμένω να δω και μετά θα πάρω αποφάσεις...Επίσης βλέπω ότι το 470 είναι γενικά πιο ψυχρό από το 480, δεν θα με χαλαγε να έπαιρνα δυο και να τους έκανα και ένα underclock και να έπαιζα χωρίς ωτοασπίδες στα αυτιά...Θα ετοιμάσω με τον ξάδελφο μου SPARTANgr ένα απόλυτο review πάνω στα fermi .... εκεί θα τα δούμε όλα και θα τα αναλύσουμε...Θέλω και τους ban thread boys μέσα τότε! Μιας και προσφέρουν πολλά με τις απόψεις τους....( και να πάρω εγώ Fermi δεν θα αλλάξει η άποψη μου ότι οι καλύτερες επιλογές για τον gamer είναι συνολικά οι ακόλουθες επιλογές -> 1. 5850 , 2. 2χ5850 , 3. 5970 και πάντα ocarismenes)
Volrath Απρίλιος 8, 2010 #482 Απρίλιος 8, 2010 Μια χαρά δείχνουν οι θερμοκρασίες του τύπου στο παραπάνω link. Για να δούμε και καμια σε ελληνικά λαμπίτικα χέρια
Occultist Απρίλιος 8, 2010 #484 Απρίλιος 8, 2010 Τα αρνητικα μιας καρτας (fermi = mega fail) μπορεις να τα κανεις περα, εαν ειναι η μοναδικη λυση....και εαν δεν αντεχεις να περιμενεις...Ας πουμε εγω, δεν θα προτεινω να παρει κανεις NVIDIA με τετοια χαλια, ομως εγω μπορει να παρω(δεν το αρνουμε και το εχω πει 500 φορες) εαν παιζει το χρυσοπληρωμενο eyefinity της καλα! Οπως θα το προτεινω και σε αλλους και ας εχει τοσα αρνητικα εαν θελει να φτιαξει eyefinity με πανω απο μια καρτα....Μπορεις να το καταλαβεις ??? Το οτι θα παρω εγω που ανοικω στο 0,00001% που εχουν eyefinity δεν σημαινει οτι την καθιστα και καλυτερη επιλογη για ολα τα αλλα....και ολα αυτα υποθετικα!Occulist, εχω παρει ολες της Nvidia και ολες τις ATI, εχω αποψη πανω σε ολα γιατι το εχω δοκιμασει....Δεν ανεχομαι ομως fanboy πρασινα or κοκκινα να πετανε λογια αερα για εντυπωσεις...Μιλάς και εσύ για fanboy-σμους;! Το διαβάσαμε και αυτό :hang3: Το μόνο στο οποίο διαφέρεις από τους κλασσικούς fanboy είναι ότι αλλάζεις στρατόπεδο ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος), ενώ μέχρι πριν 1 βδομάδα μπορεί να έσκιζες τα ρούχα σου για τη μία εταιρία και να έθαβες με τις συνήθεις γραφικότητές σου την άλλη εταιρία. Και τα "λόγια αέρα" είναι απλά quotes σου - εκτός και αν έχεις τόσο σύντομη και επιλεκτική μνήμη.Λίγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει...
Volrath Απρίλιος 8, 2010 #485 Απρίλιος 8, 2010 ειναι λιγο ζεστουτσικες...Κοίτα 50 idle 71 load είναι μια χαρά. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί:Η δικιά μου (8800gts512) έχει και αυτή 50 idle, αλλά δε κάνει downclock στο idle όπως η 480. Όμως σε load η δικιά μου χτυπάει ταβάνι στα 80. Οι 71 που μας δείχνει μου φαίνονται λίγοι σχετικά με τους 50 idle..edit: απάντηση στο αποκάτω reply του def ("δεν μιλαω πολυ... φιλε μου αλλα πιστεψε με ειναι ζεστες"), μη γεμίζω τον τόπο με replys:PΜωρέ το είδα και γω από αριστερά δεξιά. Αλλά είναι όλα "επαγγελματικά" site και πλέον έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου. Ο τύπος είναι ένας απλός? χρήστης...τι διάολο photoshop έκανε τα αποτελέσματα;
def Απρίλιος 8, 2010 #486 Απρίλιος 8, 2010 Κοίτα 50 idle 71 load είναι μια χαρά. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί:Η δικιά μου (8800gts512) έχει και αυτή 50 idle, αλλά δε κάνει downclock στο idle όπως η 480. Όμως σε load η δικιά μου χτυπάει ταβάνι στα 80. Οι 71 που μας δείχνει μου φαίνονται λίγοι σχετικά με τους 50 idle.. δεν μιλαω πολυ... φιλε μου αλλα πιστεψε με ειναι ζεστες.
Borg Απρίλιος 8, 2010 #487 Απρίλιος 8, 2010 απάντηση για διαθεσιμότητα καταστηματος που έκανα στη zotec Dear Sir/Madam,Thanks a lot for your inquiry.Please note that the delivery schedule for the card only depends on the distributors.If they placed the order early, they can get the cards earlier after we launch it.BEST REGARDSZOTAC SALES TEAM
leros2004 Απρίλιος 8, 2010 #488 Απρίλιος 8, 2010 απάντηση για διαθεσιμότητα καταστηματος που έκανα στη zotec Επαγγελματική απάντηση.... @Volrath: Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός.... he GTX 480 it will consume a lot of power to enable the performance and features I listed above. It was a tradeoff for us, but we wanted it to be fast. The chip is designed to run at high temperature so there is no effect on quality or longevity http://blogs.nvidia.com/ntersect/2010/03/gtx-480-a-passion-for-the-future-of-pc-gaming.html και 1 άσχετο http://techpowerup.com/119615/GeForce_GTX_480_Supports_4-way_SLI_.html για να γουστάρει η ΔΕΗ και οι γείτονες που θα ακούνε να γουργουρίζουν τα γατάκια
csaris Απρίλιος 9, 2010 #489 Απρίλιος 9, 2010 Eλπιζω παντος οι "αξιοπιστοι" reviewers να ξανακανουν μετρησεις αφου κυκλοφορισουν οι καρτες...
naz Απρίλιος 9, 2010 #490 Απρίλιος 9, 2010 τελικά τι να διαβάσουμε ποιο review είναι σχετικά αντικειμενικό? υπάρχει η κάρτα στα ράφια? που είναι o sln?
Candyman Απρίλιος 9, 2010 #491 Απρίλιος 9, 2010 Άρχισαν οι φήμες και για την GTX 460 (1η Ιουνίου).ΔΕΝ θα υπάρχει reference design, κάθε κατασκευαστής θα έχει το ελεύθερο να φτιάξει την κάρτα όπως θέλει.Aυτά τα ολίγα...
def Απρίλιος 9, 2010 #492 Απρίλιος 9, 2010 ετσι να ταρακουνησω παλι τα νερα:happy2:http://www.techpowerup.com/119615/GeForce_GTX_480_Supports_4-way_SLI_.html
Chosen Απρίλιος 9, 2010 #493 Απρίλιος 9, 2010 ετσι να ταρακουνησω παλι τα νερα:happy2:http://www.techpowerup.com/119615/GeForce_GTX_480_Supports_4-way_SLI_.html Άργησες, μας τα ταρακουνήσανε 4 posts πιο πάνω
Nephiλiμ Απρίλιος 9, 2010 #494 Απρίλιος 9, 2010 Καλα κανει το Πλαισιο και ανεβαζει τις τιμες...αφου πολλα ατομα κοιτανε μονο αυτο! Αμα ειναι να κρινεις τιμες αγορας να κοιτας μονο πλαισιο τοτε τι να πω.... το φωναζω πολυ καιρο τωρα! Ανεβασε τιμες η ΑΤΙ επειδη το πλαισιο σας εχει παρει ΠΡΕΦΑ! .... και καλα κανει, εγω εαν ειχα Πλαισιο θα εβαζα ενα ΚΑΠΕΛΟ στις τιμες ΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ασε που εχει γινει συνεργασια με το eshop για τις τιμες να τις κρατανε πανω...Εχω αηδιασει με την ολη κατασταση!Ωπα...Εσυ δεν ησουν που ησουν διατεθειμένος να δωσεις το [τοτε] εξτρα 60αρι στο Πλαισιο "για να χεις το κεφαλι σου ησυχο"?
ManolisX Απρίλιος 10, 2010 #495 Απρίλιος 10, 2010 Θα ετοιμάσω με τον ξάδελφο μου SPARTANgr ένα απόλυτο review πάνω στα fermi .... (off topic)Όλη η οικογένεια βλέπω φραγκάτη (of topik) Αν βγεί καλό το επόμενο revision,μπορεί να την τιμήσω.
Candyman Απρίλιος 10, 2010 #497 Απρίλιος 10, 2010 Αυτό παραπάνω είναι το score του Shamino αν δεν απατώμαι... πάντως η κάρτα είναι heavily o/ced.Υ.Γ. Και μια σημείωση... το CPU score είναι χωρίς PhysX enabled.
jax7480 Απρίλιος 10, 2010 #498 Απρίλιος 10, 2010 Δεν ειναι heavily overclocked....ειναι OMG, WTF ... is this thing ALIVE???? overclocked.....
thanos21 Απρίλιος 10, 2010 #499 Απρίλιος 10, 2010 απο τις 17 σελιδες που διαβασα και τα υπαρχον δεδομενα η nvidia το μονο που την ενδιεφερε ειναι να βγει η καρτα μονο και μονο να πιαση πρωτια στα σκορ μη υπολογιζοντας κανενα κοστος (καταναλωση,ρευμα,θορυβοσ).το μονο που περιμενω ειναι να δω κατα ποσο OC μπορει να παρει η νεα 480 χωρις να φτασουμε σε σημειο βρασμου βεβαια και να τη δουμε σε σχεση με μια OC 5870 και εκει θα αποδειχτουνε αν οντως η 480 βγηκε πουσαρισμενη για να καλυψη την αποτυχια της και θα καταρευσουνε ολα.αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι την αλαζονεια της που δεν την αφηνει να βγει να κανει τη ποιο απλουστατη και αγνη δηλωση " Οκ κριναμε το project πολυ καλο , πηραμε το ρισκο , ξεκινησαμε αλλα η υλοποιηση δε μας βγηκε οπως θελαμε και αποφασισαμε να τις διαθεσουμε για τους ενθερμουσ οπαδους μας και μη σε τιμη π.χ. 120-160 δολλαρια ποιο χαμηλα απο οτι υπολογιζαμε προχωραμε μπροστα " νομιζετε οτι θα μπει μεσα??? οχι βεβαια , απλα δεν θα βγαλει το ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ που υπολογιζε, μη της κλαιτε αυτεσ τις εταιριες μεσα δε μπαινουνε ποτε.κακα τα ψεματα η τιμη ή καθε ειδους προσφορα σε σχεση με το τη σου δινει/παιρνεις ειναι ο Νο1 παραγοντας που υπολογιζουν οι παντες .
csaris Απρίλιος 10, 2010 #500 Απρίλιος 10, 2010 Mετα απο αυτο, rma η καρτουλα ανετα! Αλλα πολυ που χ@στηκε ο Shamino... Σαμπως τις πληρωνει? 6cores 54κ αυτα ειναι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.