sebastian Απρίλιος 7, 2010 #461 Απρίλιος 7, 2010 Παιδια συντομα θα λυθουν ολες οι αποριες μας οσον αφορα το Fermi. Υπομονη μεχρι να παρουμε τις καρτες στα χερια μας ....άλλο μας καίει εμάς ! Όχι τόσο η απόδοση (πάνω κάτω ένα αδηφάγο, υπερκοστολογημενο και καυτό αλλά trifire φάση) αλλά όσο να δουλεύει καλά η υπερφυσική με πολλαπλές κάρτες ματιά μας! ....σήμερα θα έχουμε ολονύχτια με προσευχές στην NVIDIA, για ένα καλό driver πάνω στο stereo surround....και μης μας αρχίσει και αυτή στο περίμενε το νέο driver...γιατί θα βγουνε ΠΟΛΥΒΟΛΑ στο τελος
leros2004 Απρίλιος 7, 2010 #462 Απρίλιος 7, 2010 Νομίζω τσάμπα το κουράζουμε αν είναι ζεστή ή όχι η κάρτα, η ίδια η Nvidia το παραδέχεται.... http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1599502/nvidia-admits-gtx480-runs-hot Τελικά φαίνεται η εξέλιξη έχει πισωγυρίσματα :baby:
SpartanGR Απρίλιος 8, 2010 #464 Απρίλιος 8, 2010 ....άλλο μας καίει εμάς ! Όχι τόσο η απόδοση (πάνω κάτω ένα αδηφάγο, υπερκοστολογημενο και καυτό αλλά trifire φάση) αλλά όσο να δουλεύει καλά η υπερφυσική με πολλαπλές κάρτες ματιά μας!....σήμερα θα έχουμε ολονύχτια με προσευχές στην NVIDIA, για ένα καλό driver πάνω στο stereo surround....και μης μας αρχίσει και αυτή στο περίμενε το νέο driver...γιατί θα βγουνε ΠΟΛΥΒΟΛΑ στο τελος Καλα καλαααααα βλεπω μερικους να γινονται συντομα πρασινοι ομως. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Μετα θερμοκρασιες, TDP, και θορυβος θα πανε "περιπατο".
csaris Απρίλιος 8, 2010 #465 Απρίλιος 8, 2010 Xαχα Spartan!Σωστο EF θελουμε κ οχι beta testing παλι... Νερο ουτε stuttering ουτε τπτ.Αντε να ετοιμαζετε ο εκατοχειρ!:snap:
SpartanGR Απρίλιος 8, 2010 #466 Απρίλιος 8, 2010 Xαχα Spartan!Σωστο EF θελουμε κ οχι beta testing παλι... Νερο ουτε stuttering ουτε τπτ.Αντε να ετοιμαζετε ο εκατοχειρ!:snap:Μακαρι ρε μαν να δουλευει σωστα. Θα δουμε, υπομονη!
Occultist Απρίλιος 8, 2010 #467 Απρίλιος 8, 2010 Καλα καλαααααα βλεπω μερικους να γινονται συντομα πρασινοι ομως. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Μετα θερμοκρασιες, TDP, και θορυβος θα πανε "περιπατο". Που να δεις εκεί που κορόϊδευαν τις cubaσούβλες, τώρα θα τις κάνουν ευαγγέλιο - κοινώς θα γλείψουν εκεί που έφτυσαν (όχι ότι μου κάνει έκπληξη για τους συγκεκριμένους )
yanni Απρίλιος 8, 2010 #468 Απρίλιος 8, 2010 Καλα καλαααααα βλεπω μερικους να γινονται συντομα πρασινοι ομως. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Μετα θερμοκρασιες, TDP, και θορυβος θα πανε "περιπατο".Εγώ βλέπω πολλούς που υμνούν το chip να περιμένουν το επόμενο.
sebastian Απρίλιος 8, 2010 #469 Απρίλιος 8, 2010 Που να δεις εκεί που κορόϊδευαν τις cubaσούβλες, τώρα θα τις κάνουν ευαγγέλιο - κοινώς θα γλείψουν εκεί που έφτυσαν (όχι ότι μου κάνει έκπληξη για τους συγκεκριμένους ) Τα αρνητικα μιας καρτας (fermi = mega fail) μπορεις να τα κανεις περα, εαν ειναι η μοναδικη λυση....και εαν δεν αντεχεις να περιμενεις... Ας πουμε εγω, δεν θα προτεινω να παρει κανεις NVIDIA με τετοια χαλια, ομως εγω μπορει να παρω(δεν το αρνουμε και το εχω πει 500 φορες) εαν παιζει το χρυσοπληρωμενο eyefinity της καλα! Οπως θα το προτεινω και σε αλλους και ας εχει τοσα αρνητικα εαν θελει να φτιαξει eyefinity με πανω απο μια καρτα....Μπορεις να το καταλαβεις ??? Το οτι θα παρω εγω που ανοικω στο 0,00001% που εχουν eyefinity δεν σημαινει οτι την καθιστα και καλυτερη επιλογη για ολα τα αλλα....και ολα αυτα υποθετικα! Occulist, εχω παρει ολες της Nvidia και ολες τις ATI, εχω αποψη πανω σε ολα γιατι το εχω δοκιμασει....Δεν ανεχομαι ομως fanboy πρασινα or κοκκινα να πετανε λογια αερα για εντυπωσεις...
SpartanGR Απρίλιος 8, 2010 #470 Απρίλιος 8, 2010 Εγώ βλέπω πολλούς που υμνούν το chip να περιμένουν το επόμενο.Να υποθεσω οτι εχεις λιστα με αυτους που υμνουν το Fermi και μετα θα τσεκαρεις αν το αγορασαν; Μη ξεχνας οτι επειδη υμνει καποιος ενα τσιπακι δε σημαινει οτι ειναι και πλουσιος. Για πολλους ακομα και τα 500€ ειναι απαγορευτικη τιμη.
yanni Απρίλιος 8, 2010 #471 Απρίλιος 8, 2010 Να υποθεσω οτι εχεις λιστα με αυτους που υμνουν το Fermi και μετα θα τσεκαρεις αν το αγορασαν; Ω ναι βέβαια. Κρατάω λίστα και posts σε bookmarks για να του την πω αύριο. Μάλιστα από τις 15 Απριλίου και μετά (τους αφήνω λίγες μέρες λάσκα) θα αρχίσω να στέλνω και πμς σε αυτούς "Ακόμα να πάρεις Fermi?"Μη ξεχνας οτι επειδη υμνει καποιος ενα τσιπακι δε σημαινει οτι ειναι και πλουσιος. Για πολλους ακομα και τα 500€ ειναι απαγορευτικη τιμη. Το ποστ μου ήταν συμπληρωματικό στο δικό σου, όχι κόντρα στο δικό σου. Αν εσύ παρόλα αυτά νιώθεις την ανάγκη να δικαιολογήσεις αυτούς που δεν θα πάρουν Fermi, ενώ γράφουν τόσα θετικά για αυτό, no problemo από εμένα. Εγώ πάντως δεν ένιωσα την ανάγκη να δικαιολογήσω αυτούς που, αν και αναδεικνύουν τα αρνητικά του, τελικά επιλέξουν να αγοράσουν κάποια από τις κάρτες.
SpartanGR Απρίλιος 8, 2010 #472 Απρίλιος 8, 2010 Ω ναι βέβαια. Κρατάω λίστα και posts σε bookmarks για να του την πω αύριο. Μάλιστα από τις 15 Απριλίου και μετά (τους αφήνω λίγες μέρες λάσκα) θα αρχίσω να στέλνω και πμς σε αυτούς "Ακόμα να πάρεις Fermi?"Ετσι ντε ευχαριστω για την αναλυτικη παρουσιαση. Για να ξερουμε δηλαδη. Το ποστ μου ήταν συμπληρωματικό στο δικό σου, όχι κόντρα στο δικό σου. Αν εσύ παρόλα αυτά νιώθεις την ανάγκη να δικαιολογήσεις αυτούς που δεν θα πάρουν Fermi, ενώ γράφουν τόσα θετικά για αυτό, no problemo από εμένα. Εγώ πάντως δεν ένιωσα την ανάγκη να δικαιολογήσω αυτούς που, αν και αναδεικνύουν τα αρνητικά του, τελικά επιλέξουν να αγοράσουν κάποια από τις κάρτες.Αλοιμονο τωρα τι λες...ισως αν δεν υποστηριζες με μενος μια συγκεκριμενη εταιρεια ισως σε πιστευαμε.
jpavly Απρίλιος 8, 2010 #473 Απρίλιος 8, 2010 Today on TheLab.gr:Thread-bans Season 1, Episode 2Episode title: "Who's next?"
yanni Απρίλιος 8, 2010 #474 Απρίλιος 8, 2010 Αλοιμονο τωρα τι λες...ισως αν δεν υποστηριζες με μενος μια συγκεκριμενη εταιρεια ισως σε πιστευαμε.Με μένος κιόλας. Μάλιστα. Ποια? Την VIA? Την SiS? Την Matrox? α όχι ναι... ναι... την AMD που την έχω κράξει ουκ ολίγες φορές. Αυτό το σχόλιό σου, χαρακτηρίζει τις δικές σου προτιμήσεις και δείχνει με πόση αντικειμενικότητα διαβάζεις τα posts που γίνονται στο παρόν thread, δεν χαρακτηρίζει ούτε μειώνει εμένα.Και μετά από αυτό ας γίνω και thread ban από τον admin για να τελειώνουμε. Παρακαλώ όμως να μην διαγραφεί το post διότι αποτελεί απάντηση σε κατηγορίες.
SpartanGR Απρίλιος 8, 2010 #475 Απρίλιος 8, 2010 Πως το ειπες αυτο αντικειμενικοτητα? χαχαχα διαβαζε πρωτα αυτα που γραφεις εσυ και ασε εμενα. Πολυ γελιο. μα πολυ γελιο. Ναι και αντε κανα thread ban και στους 2 γιατι βαριεμαι και να σου απανταω. Οσο για τις κατηγοριες ποτε οριζεται η δικασιμος βεβαιως βεβαιως?
jpavly Απρίλιος 8, 2010 #476 Απρίλιος 8, 2010 yanni και SpartanGR έγιναν thread ban για συνέχιση των flames.
JaguarOne Απρίλιος 8, 2010 #477 Απρίλιος 8, 2010 Νομίζω τσάμπα το κουράζουμε αν είναι ζεστή ή όχι η κάρτα, η ίδια η Nvidia το παραδέχεται.... http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1599502/nvidia-admits-gtx480-runs-hot Τελικά φαίνεται η εξέλιξη έχει πισωγυρίσματα :baby: Εχμ, αξιόπιστη πηγή το Inquirer aka Τατιάνα θαρρείς; http://blogs.nvidia.com/ntersect/2010/03/gtx-480-a-passion-for-the-future-of-pc-gaming.html
mariosdeme Απρίλιος 8, 2010 #478 Απρίλιος 8, 2010 evga 480 gtx unboxinghttp://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=285823
ARMAGEDDON Απρίλιος 8, 2010 #479 Απρίλιος 8, 2010 evga 480 gtx unboxinghttp://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=285823σύμφωνα με αυτό η 5870 με λίγο Ο/C την gtx480 την έχει για πλάκα ... άκου στο vantage 18680 πόντους για ένα προϊόν που περιμέναμε ένα χρόνο !!!editμε 50MHz παραπάνω στον πυρήνα η 5870 πιάνει 19000 πόντους ...
Venisk Απρίλιος 8, 2010 #480 Απρίλιος 8, 2010 άκου στο vantage 18680 πόντους για ένα προϊόν που περιμέναμε ένα χρόνο !!!To vantage δεν έχει ούτε tesselation ούτε dx11...το θέμα είναι στα games και πως θα συμπεριφέρεται γενικά σε αυτά (όχι η κατανάλωση η θερμοκρασία)..αν η κάρτα θέλει νερό και συνολικά 700 ευρώ για να παίζει χωρίς να απογειώνεται αεροπλάνο για μένα δεν συμφέρει..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.