sebastian Απρίλιος 7, 2010 #441 Απρίλιος 7, 2010 Μην σε βαζουμε να ψαχνεις της μικροτερες temps της και μας κουραζεσαι θα ποσταρω εγω σε real καταστασεις...
Candyman Απρίλιος 7, 2010 #442 Απρίλιος 7, 2010 Kαταρχήν ο πίνακας που παραθέτω παραπάνω πιστεύω ότι είναι αποδεκτός από εσένα και τον csaris... right? Επίσης... ΈΝΑ post σου να δω που θα λες ότι είχα δίκιο σε κάτι σχετικά με το Fermi, και θα έχουμε δράματα, στο λέω απο τώρα.....
AlCapone Απρίλιος 7, 2010 #443 Απρίλιος 7, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CVEhyfbeDSg]YouTube - GeForce GTX 480 (Fermi) Noise and Temperature 1080p[/ame]
SpartanGR Απρίλιος 7, 2010 #444 Απρίλιος 7, 2010 Πω πω παιδια γιατι σφαζεστε ετσι? Ας παρει ο καθενας οτι θελει και ας ζησει με τη συνεπεια της επιλογης του. Δηλαδη...
Candyman Απρίλιος 7, 2010 #445 Απρίλιος 7, 2010 Τελείωσες; Ωραία..Λοιπόν, όταν λέμε πως τα fan profiles είχαν πρόβλημα και η κάρτα έπαιζε με ότι στροφές να'ναι... είμαστε αυτοί που χρυσώνουμε το χάπι, έτσι; Οι γραφικοί, οι φανμπόϋδες! Δεν πειράζει ρίξτε λάσπη, έχω φέρει μπετονιέρα...Όσο για το GPUz, άντε να σας τα πω εγώ γιατί αν περιμένω να πάτε να τα βρείτε μονάχοι σας.. σωθήκαμε:"Upon low-level examination of the GPU-Z application, we have determined that it is not using our NVAPI for all temperature/fan control calls, but is instead banging registers directly. This is interfering with our fan control and causing boards to crash when GPU-Z is run in the background. We need GPU-Z to use NVAPI to avoid these conflicts..."- NVIDIA
Hydra Απρίλιος 7, 2010 #446 Απρίλιος 7, 2010 50 δεν ακουμπαει.Αψογη θερμοκρασια. Γιατι την κραζετε τοσο την καρτουλα?
csaris Απρίλιος 7, 2010 #447 Απρίλιος 7, 2010 Kαταρχήν ο πίνακας που παραθέτω παραπάνω πιστεύω ότι είναι αποδεκτός από εσένα και τον csaris... right?Επίσης... ΈΝΑ post σου να δω που θα λες ότι είχα δίκιο σε κάτι σχετικά με το Fermi, και θα έχουμε δράματα, στο λέω απο τώρα..... Αν βγει στα 40nm gemini θα τυπωσω μπλουζακι candyman foreva! Kαι θα παρω 2 τετοιες.... Αν οχι θα υποσχεθεις στην επομενη αναβαθμιση σου να πας σε ΑΤΙ. Χεχε!!!
Candyman Απρίλιος 7, 2010 #448 Απρίλιος 7, 2010 50 δεν ακουμπαει.Αψογη θερμοκρασια.Γιατι την κραζετε τοσο την καρτουλα? To probe είναι στην επιφάνεια της ψύκτρας και όχι στο πυρήνα. Πάντως είναι γενικά γνωστό πως όταν η ψύκτρα πιάνει 50c ο πυρήνας είναι στην διπλάσια θερμοκρασία. Ναι... βέβαια. Λογικότατο!!!! Συμβαίνει συχνά: πυρήνας στα 100c και η άκρη της ψύκτρας στους 50c. - Πως είπατε; Δεν γίνεται; Μα τι λέτε... Τι; Έχετε σπουδάσει θερμοδυναμική; Ε και; Αφού είστε άσχετος κύριε! Εμείς ξέρουμε καλύτερα στα fora!!!!!!! Αν βγει στα 40nm gemini θα τυπωσω μπλουζακι candyman foreva! Kαι θα παρω 2 τετοιες.... Υποθέτω εννοείς.. δύο μπλουζάκια, έτσι; Να σου πω, θα τυπώσετε και την φάτσα μου πάνω; Αν οχι θα υποσχεθεις στην επομενη αναβαθμιση σου να πας σε ΑΤΙ. Χεχε!! Mα έτσι κι αλλιώς ATi θα έπαιρνα. Αφού οι nvidia είναι ζεστές, αργές και.. δεν κατασκευάζονται!
csaris Απρίλιος 7, 2010 #449 Απρίλιος 7, 2010 Υποθέτω εννοείς.. δύο μπλουζάκια, έτσι; Να σου πω, θα τυπώσετε και την φάτσα μου πάνω;Mα έτσι κι αλλιώς ATi θα έπαιρνα. Αφού οι nvidia είναι ζεστές, αργές και.. δεν κατασκευάζονται! Βασικα δυο gemini εννουσα αλλα τεσπα, Αμα εχεις κ καμια καλη φωτο γιατι οχι?? ΑΤΙ χωσε και μη φοβασαι!
jpavly Απρίλιος 7, 2010 #450 Απρίλιος 7, 2010 Επειδή οι mods/admins έχουν κι άλλες δουλειές να κάνουν από το να κυνηγάνε trolls και flames στο συγκεκριμένο θέμα, όποιος μετά από αυτό το post συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα έχει threadban. Ξέρω ότι θα σας χαλάσει περισσότερο από ένα 2ήμερο ή perma να μην ξαναδείτε nVidia ή ATi thread ξανά.Ευχαριστώ και καλή συνέχεια, χωρίς συμπεριφορές καφενείου.
Trollarw Απρίλιος 7, 2010 Author #451 Απρίλιος 7, 2010 Γι'αυτό λοιπόν πάρε ATi. Eίναι τέλειες! Και όχι μόνο εγώ.Πράγματι. Θαυμάζω το γεγονός πως άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα καν πως δουλεύει ένα τρανζίστορ μπορούν και κατανοούν τόσο καλά τους λόγους που το Fermi είναι άχρηστο!!!!!!!!! Δεν είπα ποτέ ότι το fermi είναι άχρηστο, ίσως δεν ήταν η ώρα του ακόμα για να αποδώσει όπως πρέπει να αποδώσει αυτή η φανταχτερή αρχιτεκτονική, αλλά εσύ έχεις ιδέα για το πως δουλεύει ενα transistor , έτσι δεν είναι dear?Αν, είναι να κάτσουμε 20 άτομα μαζί (λέμε) να φτιάξουμε ένα super chip με 100000000^100000000 και βάλε transistors που να κάνει τα πάντα, και μετά πάμε στην tsmc τα σχεδιά μας ή στην κάθε tsmc και απαιτούμε να να μας το υλοποιήσει, γιατί έτσι γουστάρουμε σωστά? Αν δεν μπορούν όμως θα φταίνε μόνο αυτοί ή μάλλον κυρίως μόνο αυτοί Ε?? Kαθένας καταλαβαίνει ότι μπορεί.Ήταν κακοσχεδιασμένο, οι engineers της nvidia είναι άσχετοι και η TSMC δεν φταίει σε τίποτα.Γι'αυτό και η AMD πάει στην Global Foundries!Μπα, κάθε άλλο από άσχετοι είναι οι engineers της nvidia, αφού τα κατάφεραν να το κάνουν να λειτουργεί πάλι καλλά... Α! νομίζω... πως .... ναι έχει κάποια σχέση με τη λειτουργεία των transistors και αυτό έτσι δεν είναι? ή μπα...? μμμμμμ πετσοκομένη gpu με 480 shaders, cuda whatever cores.... fact!Global Foundries... από που να αρχίσω? Α! ναι η GF νομίζω θα είναι πρώτη που θα πάει σε χαμηλότερη κλίμακα υλοποίησης... 28nm νομίζω ... έτσι δεν είναι ? Α! μήπως αυτό συνεπάγεται (θα το πω χοντρά χοντρά) ότι έχει υγιής βλέψεις για πολλά transistors σε ένα chip ? Τουλάχιστον αυτοί στην amd δείχνουν να είναι ποιό εντάξει με τους καταναλωτές και λιγότερο της αρπαχτής. Eίπαμε. Μούφα!(...)
AlCapone Απρίλιος 7, 2010 #452 Απρίλιος 7, 2010 @Hydra"Τemp measured with IR thermometer at the center of the gpu cooler.""Actual GPU core temp is much higher.""All temperatures in Celcius."To βεντεακι δεν το εβαλα για να κραξω το εβαλα γιατι ειναι γεγονος και γιατι δεν μου αρεσει να μιλαω στον αερα..Τα fan profiles αλλαξανε λογο καποιον προβληματων με BSOD προφανως απο υψηλες temps... σιγα μην τα εβγαζε αυτα η nvidia στη φορα... ή σιγα μην τα ελεγε καποιος οπαδος της nvidia αν τα γνωριζε...YΓΕυχομαι καλες αγορες σε οσους αγορασουν τις καρτες και καλο λιωσιμο στα games, εγω βαρεθηκα να ασχολουμαι με το θεμα και να γραφω πραγματα τα οποια εχουν υποθει ισα με 100 φορες, μονο και μονο επειδη καποιοι παρουσιαζουνε ενα μειονεκτημα ως κατι νορμαλ, επισις βαρεθηκα να υποβαθμιζουν ορισμενοι τη νοημοσηνη μας, λες και ειμαστε ολοι σχολιαροπαιδα και χθες βγηκαμε στη πιατσα...
TifoziF1 Απρίλιος 7, 2010 #453 Απρίλιος 7, 2010 Τουλάχιστον αυτοί στην amd δείχνουν να είναι ποιό εντάξει με τους καταναλωτές και λιγότερο της αρπαχτής. (...)Τσου, δες τιμές των 5850/5870
Candyman Απρίλιος 7, 2010 #454 Απρίλιος 7, 2010 Και όχι μόνο εγώ.Όχι βέβαια. Είναι και μερικοί ακόμα. Market shareAccording to the monthly Steam hardware survey conducted by the game developer Valve, Nvidia has 61.88% of PC video card market share (as of March 2010), and ATI has 30.92% of the PC video card market share.Δεν είπα ποτέ ότι το fermi είναι άχρηστο, ίσως δεν ήταν η ώρα του ακόμα για να αποδώσει όπως πρέπει να αποδώσει αυτή η φανταχτερή αρχιτεκτονική, αλλά εσύ έχεις ιδέα για το πως δουλεύει ενα transistor , έτσι δεν είναι dear?Δεν σε "παίρνει" να το πεις άχρηστο, αλλιώς θα το είχες πει. Αλλά όπως το παρουσιάζεις κι εσύ και άλλοι, δεν απέχει και πολύ από αυτό!Περί τρανζιστορς, εσύ τι λες.. dear? Ξέρω ή όχι;Αν, είναι να κάτσουμε 20 άτομα μαζί (λέμε) να φτιάξουμε ένα super chip με 100000000^100000000 και βάλε transistors που να κάνει τα πάντα, και μετά πάμε στην tsmc τα σχεδιά μας ή στην κάθε tsmc και απαιτούμε να να μας το υλοποιήσει, γιατί έτσι γουστάρουμε σωστά? Αν δεν μπορούν όμως θα φταίνε μόνο αυτοί ή μάλλον κυρίως μόνο αυτοί Ε?? Kαθένας καταλαβαίνει ότι μπορεί.Αν νομίζεις ότι οι GPU's σχεδιάζονται έτσι μπακάλικα, τότε σε ευχαριστώ που μόλις απάντησες στην παραπάνω παράγραφο.Μπα, κάθε άλλο από άσχετοι είναι οι engineers της nvidia, αφού τα κατάφεραν να το κάνουν να λειτουργεί πάλι καλλά... Α! νομίζω... πως .... ναι έχει κάποια σχέση με τη λειτουργεία των transistors και αυτό έτσι δεν είναι? ή μπα...? μμμμμμ πετσοκομένη gpu με 480 shaders, cuda muda luda cores.... fact!Global Foundries... από που να αρχίσω? Α! ναι η GF νομίζω θα είναι πρώτη που θα πάει σε χαμηλότερη κλίμακα υλοποίησης... 28nm νομίζω ... έτσι δεν είναι ? Α! μήπως αυτό συνεπάγεται (θα το πω χοντρά χοντρά) ότι έχει υγιής βλέψεις για πολλά transistors σε ένα chip ? Τουλάχιστον αυτοί στην amd δείχνουν να είναι ποιό εντάξει με τους καταναλωτές και λιγότερο της αρπαχτής. Πριν μας έλεγες πως το fab process της TSMC είναι μια χαρά και η nvidia έκανε βλακείες, τώρα μας λές πως η Global Foundries έχει έτοιμα τα 28nm. Τελικά για πες μας η TSMC είναι μια χαρά εταιρία αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει τα 40nm να τα βγάλει έστω με αξιοπρεπη yields; Και αν είναι μια χαρά εταιρία τότε η AMD γιατί πάει στην Global? Και τόσο καιρό που είχε μετοχές ΓΙΑΤΙ δεν πήγαινε άραγε; Μήπως γιατί νόμιζε -σαν κάτι άλλους- ότι η TSMC είναι πράγματι μια χαρά fab? Ρε θα μας τρελλάνετε, σκέπτεστε πριν γράψετε κάτι;Τα fan profiles αλλαξανε λογο καποιον προβληματων με BSOD προφανως απο υψηλες temps... σιγα μην τα εβγαζε αυτα η nvidia στη φορα... ή σιγα μην τα ελεγε καποιος οπαδος της nvidia αν τα γνωριζε...Καλά που τα ξέρεις εσύ!!!! Ρε τι ακούμε 'δω μέσα...
Hydra Απρίλιος 7, 2010 #455 Απρίλιος 7, 2010 @Hydra"Τemp measured with IR thermometer at the center of the gpu cooler." "Actual GPU core temp is much higher." "All temperatures in Celcius." To βεντεακι δεν το εβαλα για να κραξω το εβαλα γιατι ειναι γεγονος και γιατι δεν μου αρεσει να μιλαω στον αερα.. Τα fan profiles αλλαξανε λογο καποιον προβληματων με BSOD προφανως απο υψηλες temps... σιγα μην τα εβγαζε αυτα η nvidia στη φορα... ή σιγα μην τα ελεγε καποιος οπαδος της nvidia αν τα γνωριζε... Οχι,δεν το πα για σενα Εγω νομιζα οτι η θερμοκρασιες ειναι του πυρηνα και ειπα γιατι γενικως οι αλλοι τη "κραζαν". Δικο μου λαθος don't worry Αλλα ακομη δεν εχω πετυχει καπου να λεει πραγματικες θερμοκρασιες.Μονο ακουω οτι ειναι πολυ ζεστη.Ας περιμενουμε να παρουν τα παιδια τις καρτες να δουμε...
ARMAGEDDON Απρίλιος 7, 2010 #457 Απρίλιος 7, 2010 Next please θέλω και εγώ αν είναι για να μην μπορώ να δω το thread αυτό για δυο μέρες ...
AlCapone Απρίλιος 7, 2010 #458 Απρίλιος 7, 2010 Οχι,δεν το πα για σενα Εγω νομιζα οτι η θερμοκρασιες ειναι του πυρηνα και ειπα γιατι γενικως οι αλλοι τη "κραζαν". Δικο μου λαθος don't worry Αλλα ακομη δεν εχω πετυχει καπου να λεει πραγματικες θερμοκρασιες.Μονο ακουω οτι ειναι πολυ ζεστη.Ας περιμενουμε να παρουν τα παιδια τις καρτες να δουμε... Ακριβως, θα κανεις τη καλυτερη δουλεια... το κακο με αυτο ειναι φιλε οτι σε καθε περιπτωση ΕΜΕΙΣ γινομαστε οι beta testers.. κατι που ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν και μιλανε μονο για το ποσο καλη ειναι μια καρτα στα χαρτια... εχω φαει προσωπικα φολες απο 5800FX/2900XT :shout: και δεν θελω να ξανασυμβει κατι τετοιο ουτε για αστειο.
Trollarw Απρίλιος 7, 2010 Author #459 Απρίλιος 7, 2010 Δεν σε "παίρνει" να το πεις άχρηστο, αλλιώς θα το είχες πει. Αλλά όπως το παρουσιάζεις κι εσύ και άλλοι, δεν απέχει και πολύ από αυτό!Περί τρανζιστορς, εσύ τι λες.. dear? Ξέρω ή όχι;Αν ήταν άχρηστο θα το έλεγα, δεν κολλάω.Αν νομίζεις ότι οι GPU's σχεδιάζονται έτσι μπακάλικα, τότε σε ευχαριστώ που μόλις απάντησες στην παραπάνω παράγραφο. Συγνώμη περίμενες να σου αναλύσω πως ακριβώς φτιάχνεται μια gpu? όλα τα στάδια? τη ακριβώς θα ήθελες μέσα σε ένα forum? να σου το αναλύσω επιστημονικά? λολ Θα αρχίσω να γράφω schematics με την ομάδα μου και δεν συμαζεύεται... θα σας στείλουμε προσχέδια από αύριο, για να είναι λιγότερο "μπακαλέ" , άσε μας.Πριν μας έλεγες πως το fab process της TSMC είναι μια χαρά και η nvidia έκανε βλακείες, τώρα μας λές πως η Global Foundries έχει έτοιμα τα 28nm. Τελικά για πες μας η TSMC είναι μια χαρά εταιρία αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει τα 40nm να τα βγάλει έστω με αξιοπρεπη yields; Και αν είναι μια χαρά εταιρία τότε η AMD γιατί πάει στην Global? Και τόσο καιρό που είχε μετοχές ΓΙΑΤΙ δεν πήγαινε άραγε; Μήπως γιατί νόμιζε -σαν κάτι άλλους- ότι η TSMC είναι πράγματι μια χαρά fab? Ρε θα μας τρελλάνετε, σκέπτεστε πριν γράψετε κάτι;Μα γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις? Φταίει η tsmc που η nvidia θέλει ένα chip με 3 bill trans σε 40nm process και να είναι τέλειο?? Δηλαδή τώρα τη μας λες?Με αυτή τη λογική η tsmc έχει μέτριο 40nm process ,και έχει φοβερό 55 nm process να πάει να βγάλει fermi στα 55nm ? θα βγει normal νομίζεις? Δεν φταίνε τα 40nm της tsmc , φταίει η αρχιτεκτονική της nvidia που είναι για άλλη κλίμακα υλοποιήσης, εαν δεν θέλεις να το πιστέψεις οκ, αλλά μην μπερδεύεις το forum, σε παρακαλώ.
SpartanGR Απρίλιος 7, 2010 #460 Απρίλιος 7, 2010 Παιδια συντομα θα λυθουν ολες οι αποριες μας οσον αφορα το Fermi. Υπομονη μεχρι να παρουμε τις καρτες στα χερια μας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.