Borg Απρίλιος 6, 2010 #381 Απρίλιος 6, 2010 Φετος που η nVidia αργησε να βγαλει υλικο συν οτι εχασε τη σκυταλη κατι μηνες νωριτερα αρχικα με ευχαριστησε.Λεω "ωραια,σαν αργοπορημενη που ειναι θα κοστιζουν φτηνοτερα (ακομα και απο της ΑΤΙ) και θα μας κατσει κουτι...Πολυ το πιστεψα ο μακακας..πότε ειχε φτηνότερες κάρτες η nvidia από ATi?Τωρα αντι να δουμε φτηνοτερες καρτες απο την nVidia,εχουμε και την ΑΤΙ να ανεβαζει και τις δικες της.λογικό είναι 2 εταιρίες ανταγωνιστικές υπάρχουν στη κατηγορία αυτήΗ nvidia ειναι για τους ρομαντικους και φασαριοζους ....τι άλλο θα μας χαρακτηρίσεις?
Hydra Απρίλιος 6, 2010 #382 Απρίλιος 6, 2010 πότε ειχε φτηνότερες κάρτες η nvidia από ATi?Ποτε,αλλα ποτε σχεδον η nVidia δεν καθυστερησε τοσο να κυκλοφορησει καρτες.Απεναντιας πριν την ΑΤΙ κυκλοφορουσε τις δικες της απ'οσο θυμαμαι εγω...Οποτε θεωρησα τωρα που εχασε σημαντικο προβαδισμα.Οσο να το κανεις ειναι πανω απο μισος χρονος,οτι θα πουλουσε φτηνοτερα μπας και προλαβενε το κακο...
Borg Απρίλιος 6, 2010 #383 Απρίλιος 6, 2010 η nvidia μια χρονιά για έμενα έβγαλε άχρηστες κάρτες και ήταν η σειρά FX, νεα γενιά πυρήνα είναι με πολλή μέλλοντο οτι άργησε σίγουρα σε κανέναν δεν άρεσε είτε είναι κάποιος κόκκινος είτε πράσινος είτε απλά ουδέτερος , άλλα νομίζω έδωσε την απάντησή ο candyman για τον λόγο
sebastian Απρίλιος 6, 2010 #384 Απρίλιος 6, 2010 η nvidia μια χρονιά για έμενα έβγαλε άχρηστες κάρτες και ήταν η σειρά FX, νεα γενιά πυρήνα είναι με πολλή μέλλοντο οτι άργησε σίγουρα σε κανέναν δεν άρεσε είτε είναι κάποιος κόκκινος είτε πράσινος είτε απλά ουδέτερος , άλλα νομίζω έδωσε την απάντησή ο candyman για τον λόγοΕγω borg με τα μεχρι τωρα δεδομενα, για nvidia λεω ναι με νερακι μονο και ανεβαζεις τα ρολογια 700->850 και το shader 1400-> 1650 και θα ειναι τουμπανακι η καρτουλα!Που ξερεις εαν ολα πανε καλα με το ef στην nvidia θα με δεις και εμενα πρασινο αλλα επιστροφη σε νερακι! Γιατι με τα αυτακια μου δεν τα παω και καλα τελευταια!
Borg Απρίλιος 6, 2010 #385 Απρίλιος 6, 2010 Εγω borg με τα μεχρι τωρα δεδομενα, για nvidia λεω ναι με νερακι μονο και ανεβαζεις τα ρολογια 700->850 και το shader 1400-> 1650 και θα ειναι τουμπανακι η καρτουλα!Που ξερεις εαν ολα πανε καλα με το ef στην nvidia θα με δεις και εμενα πρασινο αλλα επιστροφη σε νερακι! Γιατι με τα αυτακια μου δεν τα παω και καλα τελευταια!σίγουρα η 480 δεν έχει μεγάλα περιθώρια oc έτσι όπως την βλέπω (η 470 πιστεύω πως έχει )καλά ναι το σύστημα ψύξης δεν είναι για πολύ καιρό , βασικά εμένα με ενοχλεί πολύ πια ο θόρυβος στο pc, περιμένω κανένα block κυρίως για λόγο θορύβου και οχι τόσο το ocχρόνια τώρα η nvidia & ATi είναι failed τα συστήματα ψύξης, από τότε που αρχίσανε τα dual slot cooler
zpaf Απρίλιος 6, 2010 #386 Απρίλιος 6, 2010 Απο Οκτωβριο μεχρι τωρα εχουμε 5850 : 225 ευρω και τωρα 2455870 : 315 ευρω και τωρα 340 Αυτα παιζουν στην αγορα, τωρα οτι το eshop-πλαισιο χερακι χερακι ανεβαζουν τιμες ειναι αλλου παπα θεμα!Αν μας ελεγες και σε ποιο(α) μαγαζια παιζουν αυτα τα νουμερα με διαθεσιμοτητα παντα θα εκανες πολυ κοσμο χαρουμενο.
TifoziF1 Απρίλιος 6, 2010 #389 Απρίλιος 6, 2010 χρόνια τώρα η nvidia & ATi είναι failed τα συστήματα ψύξης, από τότε που αρχίσανε τα dual slot coolerΔεν νομίζω ότι φταίνε τα dual slot coolers, αλλά η θερμότητα που πλέον παράγεται από τις gpu. Πώς να κρυώσει ένα υλικό στις διαστάσεις αυτές, έχοντας έναν ανεμιστήρα 8-9cm όταν καταναλώνει όσο όλο το υπόλοιπο σύστημα (μπορεί και παραπάνω)
csaris Απρίλιος 6, 2010 #390 Απρίλιος 6, 2010 Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας απο τις temps του fermi.... Aλλο οι καρτες των reviews και αλλο αυτες που θα αγορασουμε....
Eegw Απρίλιος 6, 2010 #391 Απρίλιος 6, 2010 Οποτε αλλα και τα αποτελεσματα στα bencmark που βλεπουμε........ Ναι μεν μπορει αυτες που θα δουμε στα καταστηματα να εχουν τελικα χαμηλοτερες θερμοκρασιες αλλα και σε αποδοση θα εχουν και λιγοτερα fps...... Τις 90αρες ομως οταν φτασει το καλοκαιρακι κατα πασα πιθανοτητα θα τις χτυπανε.......
leros2004 Απρίλιος 6, 2010 #392 Απρίλιος 6, 2010 Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας απο τις temps του fermi.... Aλλο οι καρτες των reviews και αλλο αυτες που θα αγορασουμε....Που συνεπάγεται & σε χαμηλότερες επιδόσεις... αλλά η 500αρα είναι δεδομένη. Ποιος ο λόγος να πάρω την ταχύτερη μονοπύρινη κάρτα στο κόσμο με κατανάλωση, θερμοκρασίες και τιμή 2πύρινης (που την περνάει από πάνω σε επιδόσεις) ?
sebastian Απρίλιος 6, 2010 #393 Απρίλιος 6, 2010 Που συνεπάγεται & σε χαμηλότερες επιδόσεις... αλλά η 500αρα είναι δεδομένη. Ποιος ο λόγος να πάρω την ταχύτερη μονοπύρινη κάρτα στο κόσμο με κατανάλωση, θερμοκρασίες και τιμή 2πύρινης (που την περνάει από πάνω σε επιδόσεις) ? nvidia its meant to be played!!! Ελα να σκανε τα ευχαριστω απο τους nvidioφιλους Πλακα κανω man! Απο οπου και να την πιασεις η καρτα δεν αξιζει μια....μονο εαν κανει καλο eyefinity (2χ480+νερακι για να την παλεψουν το καλοκαιρακι = 1500 ευρω) θα αξιζει για μας το 0.00001% πανω στη γη! Επισης εαν θες 3d games, προς το παρων μονο nvidia..το ετοιμαζει και η ΑΤΙ. H 470 κατι λεει ομως στα 360 ευρω που παιζει...
csaris Απρίλιος 6, 2010 #394 Απρίλιος 6, 2010 Που συνεπάγεται & σε χαμηλότερες επιδόσεις... αλλά η 500αρα είναι δεδομένη. Ποιος ο λόγος να πάρω την ταχύτερη μονοπύρινη κάρτα στο κόσμο με κατανάλωση, θερμοκρασίες και τιμή 2πύρινης (που την περνάει από πάνω σε επιδόσεις) ?Ουτε εγω βλεπω καποιον σοβαρο λογο αφου στα λ7 ιδια παιζει και η 5970. Βεβαια ο καθενας κανει τις επιλογες του και δεν με αφορα αλλωστε...Μπορει καποιος να θελει να δοκιμασει 3d vision ή να γουσταρει physx.Παντως για ef εμαθα οτι φταινε τα bridges οποτε τα ιδια σκ@τ@ θα ναι κ εκει.
NoDsl Απρίλιος 6, 2010 #395 Απρίλιος 6, 2010 Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας απο τις temps του fermi.... Aλλο οι καρτες των reviews και αλλο αυτες που θα αγορασουμε....Συμφωνώ. Επίσης να χαλαρώσουμε για λίγες μέρες να δούμε τις κάρτες γιατί απο μία πλευρά διαβάζοντας και το review του κάστορα έχει ένα δίκιο σε αυτά που λέει σχετικά με Min fps. Μακάρι να παίζαμε με καρφωτά 60 fps σε όλες τις σκηνές παρά να έχουμε σε άλλες 250 και σε άλλες 25.Προς το παρόν περιμένουμε να δούμε τι πραγματικά κάνουν οι nvidia και τι έχει να απαντήσει η ATi με τους νέους catalyst.
ManolisX Απρίλιος 6, 2010 #396 Απρίλιος 6, 2010 Παραλίγο να έπιανε το Τζόκερ ένας θείος μου..Βασικά έπιασε όλα τα νούμερα και το τζόκερ(!),αλλά δεν είχε καταθέσει το δελτίο..Αν τα τσέπωνε θα παίρνα 2χ480 να κάνω SLI αλλά...Κακούργα τύχη :hang3: Anyway,πίστευω σε τέτοια τιμή θα το πάρουν μόνο τα FanboysΓνώμη μου πάντα
csaris Απρίλιος 6, 2010 #397 Απρίλιος 6, 2010 Moυ κανει εντυπωση παντως πως η αποδοση του 480 σε σχεση με την αποδοση του 470...Το 470 δεν υπαρχει πουθενα παντως... Ισως γιατι δεν ηταν "πειραγμενο".
leros2004 Απρίλιος 6, 2010 #398 Απρίλιος 6, 2010 Η Ατι συνεχίζει να αλωνίζει με τιμές τσιμπημένες (για Ατι πάντα) αφού 470-480 δεν υπάρχουν, με το που θα στοκάρει η nvidia θα τραβήξει 1 όμορφη όμορφη μείωση τιμών (μαθημένη είναι :bigsmile:) και θα στριμώξει ακόμα περισσότερο την γρηγορότερη μονοπύρηνη κάρτα γραφικών στο κόσμο και την αδελφή της (470). Για μένα το πιθανότερο σενάριο ...
SpartanGR Απρίλιος 6, 2010 #399 Απρίλιος 6, 2010 Αντε να βγουν οι καινουργιες καρτες του χειμωνα! Τις βαρεθηκα κιολας αυτες. Ε Λ Ε Ο Σ:help1:
csaris Απρίλιος 6, 2010 #400 Απρίλιος 6, 2010 Αντε να βγουν οι καινουργιες καρτες του χειμωνα! Τις βαρεθηκα κιολας αυτες. Ε Λ Ε Ο Σ:help1:Παμε για 480tri-sli Spartan?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.