Jump to content

GTX 470/480 Benchmarks

Trollarw

Recommended Posts

Να βάλω και άλλο 1 εξαντλητικό τέστ στα Γερμανικά (Το chrome μου το μεταφράζει αυτόματα στα Αγγλικά): http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2010/test_nvidia_geforce_gtx_480/

Έχω και ερωτήσεις: Τελικά αυτός είναι γραφικός - εγκάθετος ?

Τελικά τα περισσότερα site δεν έκαναν σωστή μέτρηση, επίτηδες ή κατά λάθος?

Τα φώτα σας παρακαλώ !!!

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Το SemiAccurate το έχει ένας... ερωτευμένος τρελά με την Nvidia. Θα διαβάσεις πολλά εκεί μέσα που θα είναι υπερβολές αλλά και πολλές αλήθειες που άλλα sites δεν θα κάνουν το λάθος να γράψουν για να μην βρεθούν να κάνουν review το Fermi 2 μήνες μετά από όλους τους άλλους και έχοντας αγοράσει την κάρτα από την αγορά.

πηρυνικος αντιδραστηρας κανονικα ομως, ε ρε το καλοκαιρι τσερνομπιλ θα γινουμε εδω περα!!ηθελα να ξερα αυτοι στην nvidia για την υπερθερμανση του πλανητη δεν ξερουν τιποτα?

Εγω ειπα παιδια δυο τρεις κουβεντες και πριν βγει η καρτα και μολις βγηκε και στη αμμεση συνεχεια.

Οποιος σταθηκε σ αυτα πιστευω οτι πηρε μια γευση το τι ειναι, το τι εγινε και το τι θα ακολουθησει.!!!

Αν θελετε να πουμε κι αλλα (που ισως πονεσουν) μαδηστε μια μαργαριτα και βγαλε αποτελεσμα ,,,να μιλησω η να μην μιλησω?

κ αυτα ψευτικα ειναι βασικα βλεπω τα αποτελεσματα σε μετρο 2033 κ bad company 2 για την 295 καμια σχεση εγω παιζω με το fraps αγκαλια κ στο bad company 2 δεν υπαρχουν αυτα κ παιζω σε ολα full σε 1920χ1080 κ εχω ενα μεσο ορο 42 fps στο μετρο 2033 δε το εχω δει κ πανω απο 50 fps σε 1920χ1080 very high γραφικα k τα φιλτρα στο μινιμουμ αλλα κ 18 fps

Εγω ειπα παιδια δυο τρεις κουβεντες και πριν βγει η καρτα και μολις βγηκε και στη αμμεση συνεχεια.

Οποιος σταθηκε σ αυτα πιστευω οτι πηρε μια γευση το τι ειναι, το τι εγινε και το τι θα ακολουθησει.!!!

Αν θελετε να πουμε κι αλλα (που ισως πονεσουν) μαδηστε μια μαργαριτα και βγαλε αποτελεσμα ,,,να μιλησω η να μην μιλησω?

Άντε φίλε ΑΤΙΜΑΝ δώσε καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Η τιμές στις καρτούλες της ΑΤΙ 58xx-59xx θα πέσουν καθόλου στο άμεσο μέλλον?????

Αυτά θέλουμε να μας λές + παρασκήνιο.......

Μα γιατί να πέσουν οι τιμές ? Αφού πουλάνε και έτσι σιγά μη ρίξουν τιμές...

5850 με 230€... δηλαδή πόσο να την βάλουν :bye:

τωρα που ηρθε κ πασχα ειπατε να παρατησετε τα παιχνιδια κ να κατσετε στη theλαμπαδα να μαθετε για την αλλη λαμπαδα τον φερμι τσαμπα οι καρτες που εχετε!!

Θα πω δυο πραγματακια τα οποια εχω απο καιρο αφησει σαν ενδειξεις του τι "παιζεται" αλλα δεν ακουστηκαν ισως οσο επρεπε. Ομολογω οτι δεν ξερω αν αυτα θα προκαλεσουν "οργη" και στους mods αλλα θα το τολμησω κι ελπιζω,,,

1) Εδω κανω μια αναφορα στον 10.3a της ΑΤΙ και γιατι αραγε να βγηκε πριν τους official και μαλιστα επισημα??

Απαντω,, υπηρξαν πληροφοριες οτι τα reviews θα γινουν αρκετα νωριτερα απο την ημερα παρουσιασης, οπως και εγινε, διοτι αφ ενος μεν κανεις δεν προλαβαινει να φτιαξει ενα review στο αμεσως, αφ εταιρου καθε review πηρε "εγκριση" απο την Nvidia για να βγει. Η ΑΤΙ λοιπον για να "βοηθησει" τους testers και τον εαυτο της, εδωσε τον driver ψιλοεπισημα για να τεσταρουν μ αυτον τις 5870. Ειναι φανεροι οι λογοι φανταζομαι...

2) Εδω Αφηνα παλι να ενοηθει οτι κατι δεν μου κολλαει, αλλα δεν εχω ακομη εικονα.

3) Συνεχιζω κι εδω εχοντας αμφιβολιες και προτεινω συγκρισεις. Ηδη ξερω κατι (οχι μονον εγω) αλλα δεν ειμαι σιγουρος .

4) Θελοντας να μην πιστεψω μερικα πραγματα λεω καποιες αληθειες που τις πιστευω..

5) Εδω εχω μαθει κι αλλο ενα νεο που με βασανιζει, αλλα παλι το "καταπινω"....

Και σημερα, ειμαι σιγουρος, διασταυρωθηκαν οι πληροφοριες και δεν ξερω ακομη αν πρεπει να πω η οχι,,,, οτι τα περισσοτερα reviews εγιναν με τους 10.2 και γραφτηκε οτι και καλα εγιναν με τους 10.3a. Και γιατι να γινοντουσαν ακομα και τους preview αφου οι official 10.3 ειναι στον αερα απο τις 24, ομως???

Οι λογοι ειναι φανεροι..

Το αλλο που γνωριζω ειναι οτι οι 470/480 των reviews, ευγενικα λεω, δεν ηταν και τοσο "μαμα". Αυτο δικαιολογει και το οτι οι θερμοκρασιες ειναι ψηλα και καποιοι ειπαν οτι αργοτερα θα πεσουν και μην μας νοιαζει και διαφορα αλλα... Το αποτελεσμα κι αυτο φανερο...

Αυτα ειναι οσα εχουν φτασει στ αυτια μου απο πληροφοριες που ...... "μαθευτηκαν" τελος παντων...

Ξερω οτι ειναι περιεργο να "φαγωθει" κι οτι καποιοι ισως ζητησουν λεπτομεριες και λοιπα, αλλα δυστηχως τετοιες δεν μπορω να δωσω, αλλα ακομα κι αν τις εδινα δεν υπαρχουν "γραμμενες" σε link η σε κοινη θεα για τις δει καποιος.

Ως εκ τουτου, εχουν μονο πληροφοριακο χαρακτηρα και θεωρησα σωστο, περνωντας το οποιο ρισκο να τις μοιραστω μαζι σας.

Θα ζητησω προκαταβολικα συγνωμη, αλλα αυτο γνωριζω παιδια...

Θα περιμενω ομως να βγουν οι καρτες στην αγορα και να τεσταριστουν ΣΩΣΤΑ, θελοντας να πιστευω πραγματικα οτι ολα αυτα τα αδιανοητα πραγματα ειναι κακοηθειες και δεν συνεβησαν στ αληθεια.. ΜΑΚΑΡΙ...

Προσωπικά πιστεύω ότι η Nvidia απέτυχε σε αυτόν τον γύρο. Άργησε πολύ και το τελικό αποτέλεσμα δεν πείθει κανέναν εκτός από τα fanboys.

Η αποτυχία βέβαια μεγαλώνει, όταν η εταιρεία αυτή, δεν δέχεται να κατεβάσει τις τιμές της για να προσελκύσει το κοινό, έχοντας έναν αντίπαλο που τιμολογεί αρκετά καλύτερα-φθηνότερα τα προϊόντα του συγκεκριμένου ανταγωνισμού.

Τέλος, για να λαϊκήσω και λιγάκι, ας μην ξεχνάμε ρε παιδιά ότι η Nvidia κάρτες γραφικών κατασκευάζει και πουλάει... δεν είναι η Mercedes, που κατασκευάζει πουλάει πολυτελή αυτοκίνητα, και έχει ένα ΚΥΡΟΣ ώστε να μην ρίχνει τις τιμές της. ΗΜΑΡΤΟΝ!

Καταντάει αντιπαθητική αυτή η λογική και το ύφος της...

το ασχημο της υποθεσης ειναι οτι εχουν βγει δημοσιως κ το εχουν πει οτι η σειρα 200 τιμολογηθηκε πολυ ακριβα κ οτι στον φερμι θα αλλαξει αυτη η τακτικη αλλα........δεν!!

ειναι σε μια συνεντευξη του jensen νομιζω η ενος μηχανικου της nvidia θα ψαξω να την βρω γιατι την ειχα διαβασει πριν πολλους μηνες!! κ τωρα που ειδα τιμες την θυμηθηκα!!!

Απαντωντας κατα καποιον τροπο και στους δυο λεω οτι αυτη η ιστορια (του κατασκευαζω καρτες και πουλαω) εχει απιστευτα εξοδα, και σε χρημα και σε κοπο και σε χρονο και σε γοητρο και και και......

Καπου το ειχα νομιζω ξαναπει, δεν θυμαμαι που, οι καρτες για αυτα που εχουν πανω τους (κι οχι μονο υλικα) ειναι "τσαμπα" - παμφτηνες στην τιμη που πουλιωνται ... μια απλη CPU κανει περιπου τα ιδια χρηματα..

-Όσο για baby drivers που ακούω για το Fermi , μου ακούγεται σαν αστείο. Τι έκανε η nvidia τόσο καιρό τάβλι έπαιζε ή barbeque στην εξοχή με το fermi?

όσα χρόνια είχα ATi έπρεπε να έχεις υπομονή μήνες μέχρι να πεις ότι έχω σωστή υποστήριξη στο crossfire και fps

μακάρι για όφελος μας

αλλά δεν νομίζω οτι ούτε καν μετα από 3 μήνες οι catalyst να έτρεχαν σωστά απο την ημερομηνία κυκλοφορία τους

κατι που δεν το έβλεπα στην nvidia και ας ήμουν με ΑΤΙ

τα λάθη που έχουν κάνει οι εταιρίες μην τα ξεχνάμε και ρίχνουμε φταίξιμο στην ανταγωνιστική εταιρία σαν να μην είχε κάνει λάθη και προβλήματα

τώρα για την ΑΤΙ είχε να βγάλει καρταρες για εμένα από εποχή X850 με κενό μέχρι να αρχίζει η άνοδος στην σειρά 4000

τροχός είναι και γυρίζει για όλες και όλους :)

Παντως δεν πρεπει να ειμαστε απολυτα σιγουρα για τις δυνατοτητες τους μεχρι να βγουν οι νεοι drivers (256σειρα) που θα ειναι ειδικα για αυτες και θα βγαζουν ολες τις δυναμεις τους .Οπως και να εχει καρτες 400 και 500 ευρω ,ειδικα μ αυτην την κριση δεν νομιζω να αγοραζουν ολοι

θελω παρεμβω σε προηγουμενα ποστ προηγουμενων σελιδων οπου ακουω καποιους να λενε οτι το crossfire δεν λειτουργει καλα και οι drivers της ατι εχουν προβληματα.

ασχωλουμαι πολλα χρονια με τα pc και δεν ειμαι ουτε ati boy ουτε nvidia boy, κατα καιρους περασαν πολλα θηρια ατι και nvidia (για την εποχη) μεσα απο το κουτι μου. υποστηριζω καθαρα την τσεπη μου.

η αληθεια για την ατι (οπως την εχω καταλαβει απο την μερια μου) ειναι πως η ατι ειχε παντα προβληματα με τα drivers και το crossfire αλλα με την hd σειρα δειχνει καθαρα πως το εχει ξεπερασει. το μηχανημα μου φοραει 5970+5870 trifire (για μια ματια εδω) --->

τρεχω οποιοδηποτε παιχνιδι η benchmark απροβληματιστα και ενωειται με πολλα fps.

unigine 2.0 βγαζω 49 fps με extreme tesselation 1920x1080.

η αληθεια για την nvidia (οπως την εχω καταλαβει απο την μερια μου) παλι ειναι οτι εχει αποδηξει πως δουλευει πολυ περισσοτερο στους drivers και εχει καλυτερο driver team.

επισης συνεργαζεται πολυ στενα με game companies (the way it's meant to be played),

αλλα με ενοχλει πολυ ο τροπος που προσπαθει να προωθησει τα προιοντα της:

υπερεκτιμηση σε διαφορα reviews, φουστιες με drivers και benchmarks τυπου unigine 1.1, και 3dmark 2003 (5900ultra launch με φουστια στα drivers οπου ειχε πιαστει στα πρασα)

και διαφορες τεχνικες οπως review και συγκριση σε benchmarks βαζωντας στις αντιπαλες καρτες παλιοτερα drivers απο αυτα που κυκλοφωρουν. (παλια τεχνικη)

αυτο που θα προτεινα εκ πηρας μου (αν και οχι μεγαλης..ενας απλος gamer ειμαι)

ειναι να μην πετατε τα λεφτα σας καθε 6 μηνες για καινουριες σηρες καρτων και hardware και μην πιστευετε review διαφορων site γιατι εκτως απο καρτουλες δωρο πεφτουν και διαφορες μιζες για προωθηση και αποθεωση του καινουριου hardware.

περιμενετε να συγκρινετε user reviews και στο τελος αποφασιζετε..

σιγνομι για την ελλινικη ωρθωγραφεια μου

και ευχαριστο :p

Το θεμα ειναι ποιος θα κανει πρωτος την κουτουραδα να παρει fermi...ειχα 2 φιλαρακια που θα περνανε και τελικα θα παρουν ΑΤΙ (5850) ... πανε τα τεστακια μου :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.