Jump to content

GTX 470/480 Benchmarks

Trollarw

Recommended Posts

Πραγματικα παπαντζα το dirt2

Dirt2_AA8x.gif

Εντωμεταξυ εφοσον η 480 παιζει καλυτερα tessellation απο την 5870 θεωρητικα παντα γιατι στο stalker παιζουν το ιδιο??

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

O Guru3d ψοφησε (μαλλον λογω φορτου!)

Candyman εληξε το NDA, δεν μας λες οτι δεν μπορουσες τοσο καιρο και μας ενδιαφερει?

guru down fudzilla/toms κοντεύουν να πέσουν και ούτε καν έχουν ανεβάσει reviews ακόμα...

O Guru3d ψοφησε (μαλλον λογω φορτου!)

Candyman εληξε το NDA, δεν μας λες οτι δεν μπορουσες τοσο καιρο και μας ενδιαφερει?

Xαχαχα οποιος προλαβε να δει προλαβε!!:woot:

Προσωπικα απο τα μεχρι στιγμης που εχω δει εχω απογοητευτει... ποσο μπορουν να δωσουν οι drivers ακομα? την περιμενα πολυ πιο δυνατη... δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα 150€ παραπανω... (αν ισχυουν βεβαια τα 510€ για Ελλαδα, που μαλλον ισχυουν γιατι στη Γαλλια, στο προηγουμενο που εβαλα γραφει 480€)

Οι Κινέζοι πήγαν να κάνουν εφέ και να κερδίζουν την 1η εντύπωση.:TD:

Η ίδια η nVidia λέει από 12 Απρίλη ζήσε μαύρε μου να φας τριφύλλι.:to_pick_ones_nose:

Οσο περναει η ωρα γινονται και πιο πραγματικα, ε? :hmm:

Εχει μελλον ακομα το "παιγνιδι".

Το techpowerup ζει και βασιλευει...

Στο XS διαβασα κατι για 15 μερες αναμονη του ειπαν του αλλου για προπαραγγελια lol καλα παω αυριο να τσιμπησω αλλη μια 5870 γιατι τις βλεπω να ανεβαινουν...:rofl:

εγω θα κανω υπομονη δεν με συναρπαζει ιδιαιτερα αυτο που βλεπω, στο techpowerup εχει κατι παιχνιδια που δεν παιζονται καν πλεον!!!παντως την 5970 την ζοριζει αρκετα αν οντως ειναι αληθινα νουμερα αυτα

Απο οτι ειδα στο guru μια χαρα τα πανε στο overclocking...:crazy_pilot:

edit. K χωρις να πειραξουν voltage..............

Και μερικά ακόμα...

Καλα με συγχωρεις, βλεπουμε μια 5970 να δινει αυτο το σκορ και το θεωρουμε αξιοπιστο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.