Jump to content

Ομαδική παραγγελία Tygon 3603 1/2"

LL_NEO

Recommended Posts

Επειδή δε μαρέσουν τα νεύρα και οι γκρίνιες και μιας και τους πέρνω καθαρά για "καβάτζα" τα 2 μέτρα μπορεί να τα πάρει ο YDinopoulos. Τα δικά μου θα έρθουν με την επόμενη παραγγελία ;)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

ωραίος ο djd!!! όμως ημίμετρο! για να είναι πιο βαρύς ο σταυρός της θυσίας, αντί να ακυρώσεις τα 2 μέτρα, έπρεπε να παραγγείλεις άλλα 13, ώστε να περισσεύουν απλά τα 2 μέτρα του ντινόπουλου από το δεύτερεο 15μετρο...

Αρχική απάντηση από Voudas [08-01-2004 και 02:53]

ωραίος ο djd!!! όμως ημίμετρο! για να είναι πιο βαρύς ο σταυρός της θυσίας, αντί να ακυρώσεις τα 2 μέτρα, έπρεπε να παραγγείλεις άλλα 13, ώστε να περισσεύουν απλά τα 2 μέτρα του ντινόπουλου από το δεύτερεο 15μετρο...

Συμφωνω κι επαυξανω......

Τελικά ο τύπος με τον οποίο είχα μιλήσει δε μου έλεγε για αυτά με το 1/8" τοίχωμα και η τιμή που τώρα μου είπε ήταν εξωφρενική. 262 ευρώ+ 25 ευρώ μεταφορικά. 4,1 ευρώ παραπάνω δλδ. Επειδή θεωρώ ότι πάνε να μας πιάσουν τον κώλο εγώ λέω να το ακυρώσουμε και να δούμε τι μπορεί να μας στείλει o Lowrider.

Ι guess it's my turn to apologize... :(

Ή μάλλον για δώστε μου μια μέρα καιρό... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Όπως είπα άστε μου μια μέρα περιθώριο να δούμε τι μπορώ να κάνω για να ρίξουμε την τιμή. Παιδιά ειλικρινά οτιδήποτε πάνω απο 15 ευρώ το θεωρώ κοροιδία.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο πρόεδρος τα κατάφερε και η τιμή που σας είχα πει ισχύει. Προχωράμε ακάθεκτοι

• 3 weeks later...

Ήρθανε τα καλά μου...

Λοιπόν λέω να πάμε αύριο στο Σταμπολίδη να τα πάρουμε και να τα κόψουμε επί τόπου. Πόσοι μπορείτε κατά τις 12 να συναντηθούμε εκεί;

Επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσεις, τζιμάκο θα στα στείλουμε καπάκι απο όταν τα πάρουμε. Ρωτα το μαράκι για το λογαριασμό και τρέχα να τα καταθέσεις. 30+5(μεταφορικα ΚΤΕΛ)+1,5(προμήθεια τράπεζας)=37

Παιδια εγω τα εχω...Οποιος θελει συνεννοειται μαζι μου.Πειτε μου μεχρι το βραδυ γιατι αυριο θα ειμαι κεντρο μηπως περνατε να τα παιρνετε ενας ενας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.