Jump to content

Ομαδική παραγγελία Tygon 3603 1/2"

LL_NEO

Recommended Posts

Ήμαρτον ρε παιδιά είπαμε να μείνουμε αυστήρα στα της παραγγελίας. Τέλος πάντων μιλάμε για λάστιχο με 1/2 ID, τα υπόλοιπα στο google

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

ΩΩΩΩΩπαααααα......Καλά που πρόλαβα! Το λέω σε έναν φίλο μου και θα μου δώσει 1,5 m Px Clearflex!!! ’κυρο.....Όποτε overclocked....σού φεξε !!!!

O jimk έχει πλέον τα δυο τελευταία μέτρα μιας και εκδήλωσε ενδιαφέρον στο μεσοδιάστημα. Dinopoulos μπορείς να πάρεις τα clearflex

Ημαρτον ρε LL_NEO...

Φαντάζομαι πως γνωρίζεις ότι τα water blocks δεν είναι όλα ίδια, επομένως η ερώτηση μου δεν ήταν τυχαία. Tygon με 1/2" ID υπάρχει σε δύο τύπους με OD 3/4" και 5/8' (το google που λέγαμε). Λοιπόν στο δικό μου block, ΔΕΝ μπαίνουν σωλήνες 3/4" επέιδή τα barbs είναι πολύ κοντα, και δεν χωρά το clip στήριξης στην βάση της CPU.

Επί πλέον, το 1/2" σε σωλήνα συνήθως αναφέρεται στο OD και όχι στο ID.

Αυτά..

O Jimk είπε

"2 μέτρα και για μένα αν βολέψει η φάση...."

αν βολέψει...αφου το ακύρωσα τελικά και έιπα θα τα παρω, μάλλον δεν τον βολεύει.......

Οποτε...:D

πωπω,βλεποντας πως κανετε με βαζετε σε σκεψεις να κανω καλες μπιζνες με εσας..χμμμ εγω τα βρισκω 9 ευρω το μετρο,αν σας τα δωσω 12 ευρω το μετρο στα 15 μετρα βγαινουν αρκετα χμμμ χμμμ! :D Παντως δικιο ειχα οταν σε ενα προηγουμενο ποστ ειπα οτι τα ΤΥΓΟΝ του ΤΖΙΜ που ελεγε οτι τσακιζουν..δεν ηταν τα καλα...εγω εχω τα 3603 που θα παραγγειλετε τωρα κ ηταν αψογα..μου ειχε φανει περιεργο.

Μη τρελενόμαστε παιδιά όλοι θα βολευτούμε. Μπορεί να συμπληρωθεί και δεύτερη 15άδα για άλλη παραγγελία :)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [07-01-2004 και 21:25]

O Jimk είπε

"2 μέτρα και για μένα αν βολέψει η φάση...."

αν βολέψει...αφου το ακύρωσα τελικά και έιπα θα τα παρω, μάλλον δεν τον βολεύει.......

Οποτε...:D

Είπα αν βολέψει η φάση.. γιατι ο LL_NEO έβαλε τον O/ced στην λίστα αναμονής, οπότε αφού τα ακύρωσες μετά ήταν αυτός, όμως αυτός βολεύτηκε άρα μετά ήμουν εγώ.

Ένα θέμα που ξεκίνησε για την διευκόλυνση σας, μην καταλήξει με φαγωμάρες και ιστορίες.....

Να είστε ποιο προσεκτικοί παιδιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.