Jump to content

Ομαδική παραγγελία Tygon 3603 1/2"

LL_NEO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν. Έπειδή εχτές είδα και γω ότι τα S-50 που αγοράζαμε κατα κόρον λυγίζουν ή τσακίζουν έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου φίλων της Μόνικα Μπελούτσι (αυτός είμαι εγώ) τα κοννέ του και έχω την εξής πρόταση.

Ένα κουτί των 15 μέτρων Tybon R3603 σταλμένο με το ταχυδρομείο απο Γαλλία θα μας έρθει:

13,36 το μέτρο

+1,7 ευρώ/μέτρο μεταφορικά.

Κάπου στα 15 ευρώ

Εγώ χρειάζομαι τρία μέτρα, οπότε μένουν άλλα 12. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σας λέω ότι πρέπει τα συνολικά μέτρα να είναι πολ/σια του 15. Οπότε ας προσέξει ο τελευταίος να μην ζητήσει τόσο ώστε να πάει στα 16 και να "καούμε". Απο την άλλη αν καταφέρουμε και μαζέψουμε 30 μέτρα τα μεταφορικά θα υποδιπλασιαστούν και θα πάνε στα 0,85 μειώνοντας έτσι το κόστος για εμάς.

***Σημείωση: Τα μεταφορικά αφορούν την παράδοση στην Αθήνα και όπως αντιλαμβάνεστε οι ενδιαφερόμενοι εκτός Αθηνών θα επιβαρυνθούν με το επιπλέον κόστος

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

ερώτηση, όταν λές μέτρο εννοείς ακριβώς 1m ή 3ft?? (νομίζω τα tygon όλα έχουν ραβδώσεις ανά 1ft) (1ft=30.48cm => 3ft=91.44cm)

Λοιπόν με ώθησες να το τσεκάρω και τελικά είναι όντως 50 πόδια το πακέτο δλδ 15,24 μέτρα, άρα όλα ΟΚ. Σ' ευχαριστώ πάντως για την εύστοχη παρατήρηση.

Α και η pclincs τα έχει κακαρώσει....Δε μπορείς να παραγγείλεις, άσε που μαζί με τα μεταφορικά τα 9 πόδια μου έβγαιναν 50 ευρώ

ακόμα :o? με την παραγγελία σου βρήκες άκρη?

δεν είναι κακή τιμή αν είναι με το μέτρο...

το καλό με τα tygon είναι οτι ακόμα κι αν θολώσουν (εμένα θόλωσαν αρκετά) καθαρίζουν σχετικά εύκολα...

Η παραγγελία ακυρώθηκε αυτόματα απο το Worldpay. Δεν ξέρω τι στο διάολο τους έχει πιάσει. Ψόφησαν άραγε;

Anyway στο θέμα μας. Δηλώνετε μέχρι στιγμής έχουμε 7 μέτρα και μας μένουν άλλα 8 για να κλείσουμε ένα κουτάκι.

Μπες στο site της Tygon και στείλτους email για να σου δώσουν reseller εκεί κοντά

Θέλω 2 μέτρα κι εγώ, και για να μην μπερδευτούμε ας κρατήσουμε αυτό το ποστ επί της παραγγελίας :)

Φτου ρε γμτ και προχτες πηγα και τα εσκασα στο Σταμπολιδη για 4μετρα (50).....τεσπα!!!Αυτα ειναι..... bad timing !!!

Υπολογίστε και μενα για 2 μέτρα

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι σε θέλω. Αποφασιστικό.

Λοιπόν αν δε γελιέμαι μας μένουν ακόμα 2 μέτρα

Ωραίαααααα. Έχουμε και λέμε λοιπόν

LL_NEO 3 μέτρα

Icy 2 μέτρα

Shido 2 μέτρα

DJD 2 μέτρα

YDinopoulos 2 μέτρα

mortisboy 2 μέτρα

Suedehead 2 μέτρα

Λοιπόν η πρώτη 15άδα έχει κλείσει. Αν μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι δεν έχουν μαζευτεί άτομα για άλλα 15 μέτρα φεύγει η πρώτη παραγγελία με κόστος 15 ευρώ το μέτρο.

Μπορείτε να μου πείτε διαστάσεις (ID,OD) για το λάστιχο που μιλάτε? Ενδιαφέρομαι και γω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.