manolaskakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2010 Γεια σας.. Από χτες προσπαθώ να συνδέσω τα z5500 με την xonar d2x αλλά δεν τα κατάφερα.. Έχω windows 7x(64) Δοκίμασα και coaxial με spdif και αναλογικά με τα 3 καλώδια αλλά και σε ταινία και mp3 και στο youtube ακόμα που πατάω μου βγάζουν ήχο τα μπροστινά ηχεία μόνο αλλά με τρελή παραμόρφωση.. Όταν στο χειριστήριο των ηχείων πατάω test το κάνει σωστά.. Βοηθήστε με λίγο με τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω.. Διάβασα οτι με αυτήν την κάρτα καλύτερη απόδοση θα έχω αν τα συνδέσω αναλογικά..οπότε πείτε μου για αυτήν την σύνδεση.. Ευχαριστώ πολύ! Τόσοι έχετε αυτόν τον συνδυασμό.. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Μάρτιος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 αν συνδέσεις με spdif τικαρε το pcm στην δεύτερη εικόνα σου και ενεργοποίησε στην τρίτη εικόνα το S/PDIF Pass-through Device και καντο προεπιλεγμένη συσκευή. αν θες με αναλογικό μόνο απλά κανε στην τρίτη εικόνα προεπιλεγμένη συσκευή το asus xonar d2x audio devise (αποτι βλέπω το έχεις μονo προεπιλεγμένη συσκευή επικοινωνίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Μάρτιος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Το έκανα και έτσι..Με spidif δεν έχει ήχο.. και στο lcd γράφει στο Coax 'no digital data'και με αναλογική σύνδεση συνεχίζει τα ίδια..Παίζουν τα μπροστά ηχεία αλλά σαν δαιμονισμένα!Λέτε να έχει πρόβλημα η Xonar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Τροφοδοσια της εδωσες να υποθεσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Μάρτιος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Μια χαρά την έχω βάλει την κάρτα..Τώρα δοκίμασα και τα logitech x-530 που είχα σε άλλον υπολογιστή και τον ίδιο ήχο βγάζουν όλο παράσιτα..Οπότε αποκλείεται να φταίνε τα ηχεία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Δεν ειπα αν την εχεις βαλει καλα (τοποθετηση) Ρωτησα αν εχεις δωσει ταση μεσω floppy cable/4pin. Αυτο που λες το χω συναντησει μονο οταν δεν εβαζα το καλωδιο τροφοδοσιας. Επισης απο BIOS κανε Disable οτι εχει να κανει με την ενσωματωμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Μάρτιος 27, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 Ρωτησα αν εχεις δωσει ταση μεσω floppy cable/4pin.Έχω δώσει..Επισης απο BIOS κανε Disable οτι εχει να κανει με την ενσωματωμένη.Την ενσωματωμένη την έχω βγάλει τελείως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Μάρτιος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 για βαλε τα ηχεια default device..γιατι βλεπω εχεις το dx2 converter default μετα κανε το speaker test μεσα απο το control panel της xonar. και αναλογα συνδεσε τα ηχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Μάρτιος 27, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2010 για βαλε τα ηχεια default deviceΤα έχω βάλει ως προεπιλεγμένη συσκευή..μετα κανε το speaker test μεσα απο το control panel της xonar.Και στο τεστ που κάνω από το πάνελ της Xonar πάλι παράσιτα βγάζει από τα μπροστινά..Ενώ όταν πατάω το τεστ στο χειρηστήριο των logitech το κάνει τουλάχιστον σωστά..και αναλογα συνδεσε τα ηχεια.Τί εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Απρίλιος 1, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Τελικά δούλεψαν με αναλογική σύνδεση..(Με spdif δεν τα κατάφερα πάλι!) Στο Sample Rate στα 48ΚHz όμως.. Στο 96 και 192 βγάζει τον ήχο που σας έλεγα.. Είναι πρόβλημα? Ή δεν τρέχει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Μάνο, δοκίμασε αλλη μια φορά αναλογικά με 96kHz στο Control Panel της Xonar, αλλα αυτή τη φορά ρύθμισε και την ποιότητα στην δεύτερη εικόνα που έχεις βάλει.Δεξι κλίκ στο "Ηχεία" -> Ιδιότητες -> Για προχωρημένους και σιγουρέψου οτι θα επιλέξεις και εκεί την ίδια ρύθμιση που θα βάλεις στο Control Panel της Xonar.Στην ουσία, απλα πρόσεξε να είναι τα ίδια (96kHz απο την Xonar & 24 bit, 96000Hz απο τις ιδιότητες του ήχου). Δοκίμασε και πές μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Απρίλιος 2, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2010 Όταν βάζω 96kHz στο Control Panel της Xonar δεν παίζει σωστά ακόμα και αν βάλω 24 bit, 96000Hz απο τις ιδιότητες του ήχου(το δοκίμασα και με 16 bit 96000Hz αλλά δεν..)Αν πάλι το έχω στα 48ΚHz και 24 bit, 96000Hz απο τις ιδιότητες του ηχείου παίζει κανονικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolaskakis Απρίλιος 11, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Τελικά τι μπορεί να φταίει?Αν φταίει η κάρτα να την γυρίσω πίσω να μου δώσουν άλλη..τώρα που δουλεύει στα 48ΚHz είναι ποιότητα cd όπως λέει..Κρίμα δεν είναι να έχω δώσει τόσα λεφτά για το τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.