GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2010 Καλημερα παιδες.Εκει που μιλαγα με τον racer στο msn ξαφνικα χαλασε η αντλια anyway , για να μη πολυλογω η αντλια δεν δουλευε στο 100% γιατι χτυπαγε και η φτερωτη οποτε δεν με νοιαζουν ακριβα και καλα πραγματα και μεγιστες αποδοσεις.Εχω μονο επεξεργαστη με διπλο ψυγειο και ΙΣΩΣ αργοτερα βαλω και στην VGA κοιταξα το αλλο το θεμα με την pmp-400 αλλα ειδα το 75$ και το κλεισα με την μια αυτο που θελω απο σας ειναι να μου προτεινετε καμμια αντλια χωρις να ξοδευτω (γιατι ειμαι παντελως ασχετος με δαυτα) αλλα και που τις βρισκω..Για να παω να την παρω σημερα.Γιαυτο το λεω ευχαριστω. Υ.Γ α παιζει ρολο και ο σωληνας που εχω ε ; πως βλεπω τι διαστασεις εχω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Παρε τοτε μια L20 καινουρια και τελειωνεις. Αφου ειχες L30 επανω στο κυκλωμα αρα εχεις ID 1/2" (μιση ιντσα εσωτερικη διαμετρο). Μια χαρα θα ταιριαξει και η L20.Λιανικη για την L20, κανενα 25αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 ετσι....αυτες ειναι απαντησεις.Ευχαριστω 2η ερωτηση.Εψαξα skroutz.gr δεν βρηκα κατι , εψαξα google βρηκα την nikon l20 ξερεις που πουλανε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Όπου έχει pets γομάρ'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 26, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Πάρε μία Phobya DC12-400από Μultirama Extreme Πειραιά.Έχε επίσης υπόψη ότι "ότι δίνεις, παίρνεις"και ότι "το φαινομενικά φθηνό πάντα στο τέλος βγαίνει ακριβότερο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 26, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 ποσο εχει αυτη περιπου; αλλο να στηνεις εξαρχης μια υδροψυξη και αλλο να ειναι εξτρα εξοδα. συμφωνω σε αυτο που λες αλλα τωρα δεν με καιει και τοσο edit: τους πηρα τηλ.39Ε ενταξει οχι πολλα. Αυτη κανει με τους σωληνες μου λογικα ε ; (συμφωνα με τα λεγομενα του ζαχου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 26, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Αν έχει σωλήνες με ID 1/2", θα χρειαστείς αντάπτορες G1/4-ID1/2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 26, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Αυτα δε μπορω εγω.ανταπτορες και inches και τους νομους της βαρυτητας..ειναι ακριβοι ; μετα θα χρειαστω τπτ αλλο για τους ανταπτορες η οχι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 26, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Όχι, δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο. Απλώς, πηγαίνοντας στον Πειραιά, πάρε μαζί σου ένα δείγμα του σωλήνα σου και θα σου βρούν / προσαρμόσουν τα παιδιά εκεί τους αντάπτορες. Δεν είναι ακριβοί, 3-6 ευρώ φαντάζομαι. Χρειάζεσαι δύο.Υ.Γ. Μπορείς να πάρεις και το μικρότερο αδερφάκι της αντλίας που σου πρότεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 26, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 κοιταξα το αλλο το θεμα με την pmp-400 αλλα ειδα το 75$ και το κλεισα με την μια Πρόσεχε γιατί στο τέλος μαζί με adaptor & μπιχλιμπίδια σε βλέπω να ξεπερνάς τα 75$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 26, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 το ξερω το ξερω...γιαυτο ειμαι κ ακομα σπιτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 26, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Iασωνα 34€ εχει η phobya 260 στο μαγαζι (Max. pressure head: 2,6m/Flow rate: 600 l/h) και 38€ η 400αρα (Max. pressure head: 4m/Flow rate: 800 l/h) και κανα 5ευρω για δυο ρακορ με o-ring... εναλλακτικα εχω και μια L20 220v αχρησιμοποιητη για χαρισμα αμα δε βαριεσαι συναντηση Π.Φαληρο εναλλακτικα απο Δευτερα που θα μαι παλι στο μαγαζι εχουμε και Alphacool Eheim 600 Station II 230V με το ενσωματωμενο tankακι χρησιμοποιημενη στα 20€ δεν χρειαζονται ολα τα setup DDC 5 D5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Μάρτιος 26, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 Δεν παίζει να μη ξεφύγεις με αντάπτορες κτλ κτλ κτλ+1 για την L20 από pet shot...(οταν το έγραφα δεν είχα δει το ποστ του κοπρίτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 26, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2010 δεν χρειαζονται ολα τα setup DDC 5 D5 στην μανα σου το πες ; εχεις pm:) ευχαριστω παιδια.Οτι νεοτερο εχω θα στειλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.