αρης_τζ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2010 Μπηκα στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο και ειδα οτι ελαβα μηνυμα σε source html και δεν ξερω πως μπορω να το αποκωδικοποιησω και να το διαβασω...εδω ειναι το μηνυμα σε αρχειο .txt:worship: οποιος το αποκωδικοποιησει, να μου το δειξει εδω ή να το στειλει στο arestz@boltblue.commessage.txt
antonisD Μάρτιος 25, 2010 #3 Μάρτιος 25, 2010 αρης_τζ έγραψε: Μπηκα στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο και ειδα οτι ελαβα μηνυμα σε source html και δεν ξερω πως μπορω να το αποκωδικοποιησω και να το διαβασω...εδω ειναι το μηνυμα σε αρχειο .txt:worship: οποιος το αποκωδικοποιησει, να μου το δειξει εδω ή να το στειλει στο arestz@boltblue.comnewsletter από hostel.com.....σίγουρα δεν είναι spam?
αρης_τζ Μάρτιος 25, 2010 Author #6 Μάρτιος 25, 2010 SirDiman έγραψε: Το ανοιγεις με notepad, save as-> ονομα.htmlτο εστειλα σε .txt μορφή μηπως μπορει καποιος να το ανοιξει με html editor και να μπορεσει να το διαβασει..γιατι ειναι σε raw source code..μπορεις να διαβασεις τι λεει?
αρης_τζ Μάρτιος 25, 2010 Author #7 Μάρτιος 25, 2010 antonisD έγραψε: το άνοιξες? τραγικό pageτο ανοιξες με html editor? τι λεει?
antonisD Μάρτιος 25, 2010 #8 Μάρτιος 25, 2010 αρης_τζ έγραψε: το εστειλα σε .txt μορφή μηπως μπορει καποιος να το ανοιξει με html editor και να μπορεσει να το διαβασει..γιατι ειναι σε raw source code..μπορεις να διαβασεις τι λεει?απλά κάνε το save όπως σου λέει και μετά με διπλό click το ανοίγει ο browser
nickstamat Μάρτιος 25, 2010 #9 Μάρτιος 25, 2010 αρης_τζ έγραψε: το ανοιξες με html editor? τι λεει?Είναι απλά ένα διαφημιστικό (spam) e-mail.Μπορείς να το διαβάσεις ως εξής:- Βρίσκεις το .txt αρχείο.- Αλλάζεις την επέκτασή του από .txt σε .html- Ανοίγεις τώρα το αρχείο με τον internet browser σου (π.χ. Firefox)Σου συνιστώ βέβαια να μην ασχοληθείς γιατί θα χάσεις το χρόνο σου. Είναι spam.
αρης_τζ Μάρτιος 25, 2010 Author #10 Μάρτιος 25, 2010 nickstamat έγραψε: Είναι απλά ένα διαφημιστικό (spam) e-mail.Μπορείς να το διαβάσεις ως εξής:- Βρίσκεις το .txt αρχείο.- Αλλάζεις την επέκτασή του από .txt σε .html- Ανοίγεις τώρα το αρχείο με τον internet browser σου (π.χ. Firefox)Σου συνιστώ βέβαια να μην ασχοληθείς γιατί θα χάσεις το χρόνο σου. Είναι spam.Δεν πειραζει...ηταν διαφημιστικο αρχειο οπως με προειδοποιησες.Σημασια εχει οτι το εκανα ακολουθωντας τα βηματα - οδηγίες..:banging:
TifoziF1 Μάρτιος 25, 2010 #11 Μάρτιος 25, 2010 αρης_τζ έγραψε: Μπηκα στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο και ειδα οτι ελαβα μηνυμα σε source html και δεν ξερω πως μπορω να το αποκωδικοποιησω και να το διαβασω...εδω ειναι το μηνυμα σε αρχειο .txt:worship: οποιος το αποκωδικοποιησει, να μου το δειξει εδω ή να το στειλει στο com"]arestz<at>boltblue[dot]com Η χαρά του spammer είσαι φίλε μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.