eleven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2004 Αν και έχει αρκετό καιρό που το εφτιαξα μολις πρόσφατα το τελειοποίησα .Mε την προσθήκη ενός πλέξι ειναι πλέον κατάληλο γiα τοποθέτηση και σε GF4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 6, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 και το κάθένα μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 αλλιωτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 και απο κάτω Διακρίνεται η χαρακτηριστική πατούρα για τις Ατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Very nice 11.Did you test it on a card?Do a little more lapping on the bottom of the heatercore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 6, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Σορυ για την ποιότητα στις φώτο αλλα ........... Ελπίζω σύντομα να λυθεί αυτή η μικρή λεπτομέρεια Το μπλόκ έχει δοκιμαστεί και αποδίδει πάρα πολύ καλα .Μετρήσεις κτλ μόλις ολοκληρωθούν .Εχει και αυτό εσωτερική σχεδίαση τύπου crusader ελαφρώς τροποποιημένη Με αυτο ολοκλήρώνεται η ψύξη στα ποιό επίμαχα ζεστά σημεία στον πισί μας και μου επιτρέπω μια μικρή ξεκούραση Σε λίγο συνέχεια μπλόκ για ποιό xtreme καταστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιανουάριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Σε λίγο συνέχεια μπλόκ για ποιό xtreme καταστάσεις Να πω να πω?!?!!!?? :D :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιανουάριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Τι ομορφιες ειναι αυτες Μιχαλη Μπραβο, να τα δουμε και απο κοντα bpeppa μπορεις να γραφεις ελληνικα, και οχι Αγγλικα; Δεν ξερουμε ολοι Αγγλικα και κυριως αυτο ειναι ενα Ελληνικο site με Ελληνικη γλωσσα. Οταν βγει η Αγγλικη εκδοση τοτε ναι να γραφεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Οκ , σόρρυ αλλά κάποιες φορές (και κάποια πράγματα) τα γράφω πιο γρήγορα στα αγγλικά , και έτσι... Περιμένουμε την extreme cooling solution 11.Καλή ξεκούραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 6, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Μολις βρείτε λίγο χρόνο και κάνετα συγκριτικό σε GPU block εδώ είμαι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Καλη συνεχεια λοιπον στην extreme ψυξη ποια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιανουάριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 Πολύ ωραία! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 κουκλια ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 9, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Αψογα φαινονται...νομιζω οτι σου αξιζει λιγη ξεκουραση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 9, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2004 Είναι η Λαμία στα highlands ρε McPeppas? ’κου εκεί τα γράφεις πιο γρήγορα.... Mike εγώ είμαι απο αυτούς που τα έχω ήδη στα χέρια μου. Τα λάστιχα περιμένω για να τα τοποθετήσω και να τα θαυμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.