Dionysis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2010 Καλησπέρα σας, έχω ενα πρόβλημα μόλις κανω τερματισμό των windows ο υπολογιστή κλείνει αλλά μετα απο λιγα δευτερόλεπτα ξαναξεκινάει μόνος τους χωρίς καν να πατίσω το power button και αναγκάζομαι να τον κλείσω απο το τροφοδοτικό. Γιατι συμβαίνει αυτό?Ευχαριστώ
MicAn Μάρτιος 24, 2010 #2 Μάρτιος 24, 2010 Ρίξε πρώτα μια ματιά σε συνδέσεις, επαφές, κλπ.Αν δεν έχεις πειράξει κάτι μέσα στο "πίνακα ελάγχου" - "επιλογές παροχής ενέργειας" τότε μοιάζει με πρόβλημα του τροφοδοτικού.
A-M Μάρτιος 24, 2010 #3 Μάρτιος 24, 2010 Άν έχεις windows seven μπορεί να φταίει το ποντίκι.Πηγαίνεις πίνακας ελέγχου -υλικό και ήχος - διαχείριση συσκευών - ποντίκια και άλλες συσκευές κατάδειξης - ποντίκι συμβατό με HID - Διαχείριση ενέργειας και θα ξετσεκάρεις την επανενεργοποίηση του υπολογιστή απ' αυτή τη συσκευη.Πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα σου.
firekiller Μάρτιος 30, 2010 #4 Μάρτιος 30, 2010 μπορεί να φταίει το power jumper και να κανει επαφή αν και τότε θα άναβε αμέσωςΥΠ Αυτό νομίζω είπε αρχικά και ο MicAn
bpapad81 Απρίλιος 7, 2010 #5 Απρίλιος 7, 2010 Καλησπέρα σας, έχω ενα πρόβλημα μόλις κανω τερματισμό των windows ο υπολογιστή κλείνει αλλά μετα απο λιγα δευτερόλεπτα ξαναξεκινάει μόνος τους χωρίς καν να πατίσω το power button και αναγκάζομαι να τον κλείσω απο το τροφοδοτικό. Γιατι συμβαίνει αυτό?ΕυχαριστώΤι win εχεις? Mηπως εχεις πειράξει κατι απο bios?
dunkel_Stern Απρίλιος 7, 2010 #6 Απρίλιος 7, 2010 Καλησπέρα σας, έχω ενα πρόβλημα μόλις κανω τερματισμό των windows ο υπολογιστή κλείνει αλλά μετα απο λιγα δευτερόλεπτα ξαναξεκινάει μόνος τους χωρίς καν να πατίσω το power button και αναγκάζομαι να τον κλείσω απο το τροφοδοτικό. Γιατι συμβαίνει αυτό?Ευχαριστώ60% το τροφοδοτικό σου τα παίζει και δίνει ότι νάνε τάσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.