Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Night-battles και τα μυαλά στα κάγκελα!!

MP003_2D00_1_2D00_1280.jpg

Στη δε Damavand το κόβω να γίνεται της κακομοίρας σε αερομαχίες, τη στιγμή που τα Blackhawk κάνουν πολλαπλές αποβάσεις !! w00t2.gif

DamavandPeak_2D00_1_2D00_1280.jpg

Έγινε επεξεργασία από Athanasios2104

Μάλλον το αύξησε, όσο αυξάνεις το contrast τόσο πιο ζωντανό γίνεται.

Πάντως στο Forest της caspian δε μπορούσα να δω Χριστό με το brightness σε 50%.

Το contrast λογικά το πείραξε σε κάποιο .ini να φανταστώ;

Οχι .

Ειναι φωτογραφιες επεξεργασμενες στο photoshop.

Να εδω μια δικια μου, με δουλεια ΜΙΣΟΥ λεπτου στο φωτοσοπ

διπλα διπλα πως ειναι οριτζιναλ και πειραγμενο.

sBSSM.jpg

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Α... καμία σχέση. Πολύ καλύτερο το edited αποτέλεσμα. Φεύγει αυτό το μπλε haze...

Στο κανονικό θα έχει επιλογή για contrast όμως; εκεί είναι το θέμα.

Εκτός αν γίνεται και από nvidia/amd control panel.

Ρε λες να το βγάλανε έτσι στην beta για να λένε ότι να άλλο ένα fix που βελτιώνει την τελική έκδοση; :p

Σε ποιο κατάστημα ήταν να πας; Μήπως στο συγκεκριμένο θα γίνεται χαμός; Γιατί εμένα πάλι 2 μηνών προπαραγγελία δεν με πήραν :...:

εγώ είμαι ανάμεσα σε ηλεκτρονική και παραγκελία από κατάστημα.... αν ισχύει αυτό που λέει ο συνάδελφος αξίζει να ψηφίσω πλαίσιο...

αν όμως πάει κατά κατάστημα δε λέει το ρίσκο της καθυστέρισης , οπότε ενημέρωστε μας για τις κινήσεις του πλαισίου....

Σοβαρα τωρα, τα μικροφωνα που χετε για να μιλατε στο τιμσπικ ΔΕΝ κανουν για commentary σε βιντεο.

Το παλικαρι που μιλαει μιλαει λες και φοβαται μην τον ακουσει η μανα του που κοιμαται στο διπλα δωματιο!

Καλη τυχη σας ευχομαι οπως και να χει.

Αν υποψιαστώ ότι θα καθυστερήσει το BattleField, θα πεθάνω... :wassat:

Απεργιακή εβδομάδα θα είναι η επόμενη και για τους εφοριακούς, με κυλιόμενες απεργίες από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, ενώ από τις 18 έως τις 23 απεργούν οι τελωνειακοί. 48ωρη απεργία πραγματοποιούν οι τραπεζοϋπάλληλοι της ΟΤΟΕ, στις 18 και 19 Οκτώβρη. ΟΛΜΕ και ΔΟΕ απεργούν στις 19 Οκτώβρη.

Πηγή: ΕΡΤ

Σαν noob στο φόρουμ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μιας και είμαι ήδη απο εκείνους που τα ακουμπήσανε ήδη για να πάρω την πρέζα που λέγετε battlefield 3.

Για να μπορέσω να το ευχαριστηθώ σε 1080p to ρημάδι θέλει 2 gb video ram κάρτες η το crossfire με τις γριές 5870 θα την παλέψει γιατί τις είδα να κουτσαίνουνε με 2χαα και 4χαα msaa. Αν όχι τι προτείνετε για 1080p ? :hm: