Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

H καλυτερη επιλογη κοστους-διαστασεων απο αλλα logitech (η βαση ειναι μικροτερη)

1 χρονο βαριας χρησης "πανω-κατω πανω-κατω" :p και ειναι σαν καινουργιο.

Απλα εχει τελειωσει αν το βρης απο αλλου εχει καλος.

Χειριστήριο joystick Logitech Attack 3

Θα συμφωνήσω σε αυτό. Το έχω κι εγώ και είναι πολύ-πολύ καλό! :worship:

ριξε μια ματια και εδω (α! με το τζοιστικ δεν μπορεις να κανεις τοσο κλειστες στροφες οσο κανουν αυτοι με τα πληκτρομαους στα τζετ,η νταιζ φταιει ) εγω ενα θραστμαστερ αφτερμπερνερ εχω.αλλα προς θεου επειδη σε κοβω οτι σε τρωει ο κwlos μην παρεις τιποτα λιγοτερο απο απο το mad catz x52.. εγω μετανιωσα που δεν το αγορασα καποτε λογω τσιγγουνιας.με λιγα λογια παρε κατι καλο απο την αρχη ωστε να το χεις για πανταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα(αν εχεις το μπαγιοκο τραβα και για παραπανω απο το mad)

Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! :bigsmile:

Ερώτηση: Ψάχνω να βρω το Aftermath στα καταστήματα, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Δεν έχει βγει απο τις 18 για μας τους απλούς παίκτες; Βρίσκω το AK και τα παλιότερα dlc αλλά ΑΜ πουθενά. Καμιά ιδέα κανείς;

οσον αφορα την "αποκρισιμοτητα" και το dead zone του joystick, νομιζω δεν ρυθμιζεται μεσω του BF3 γι αυτο και οσοι δεν γνωριζουνε την realmware και το BF3 settings editor (προφανως οπως ο τυπος που εφτιαξε το vid) εχουνε προβλημα...

post-22844-1416076924,4076_thumb.png

Logitech Profiler FTW μπορει να μην παιρνεις κλειστες στροφες οπως με το ποντικι αλλα "TOΜ" GUN νοιωθεις.:hehe:

GpILy.png

Έγινε επεξεργασία από Orion2001
οτι νανε ... νανε καλα τα τσιπουρα!

Εγώ ξέρω και λέω πως το G3A3 η DICE οχι απλα το ψόφησε αλλά μπορώ να πω χωρίς υπερβολή ότι με ένα γεμιστήρα πλέον κάνω τα μισά kills. Και όχι τπτ άλλο δεν αναφέρθηκε και κάτι επίσημα. Υπάρχει κάποιος που παίζει scar h να μας πει αν έχει παρατηρησει παρόμοια συμπεριφορά μιας και φοράνε την ίδια σφαίρα;

Ενας φιλος μου χαρισε 2 ηχεια απο ενα μινι hifi ( μετρια αποδοση), οποτε αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να παιζω με πεντακαναλο ηχο ( αλλα με 4 ηχεια).

Ο ενισχυτης μου ειναι 5χ100 watt dolby digital dts, εχει ρυθμιση εντασης για καθε ηχειο. Ποια ειναι η σωστη επιλογη in game? home cinema or hifi? και πως θα ρυθμισω την ενταση? τα πισω ηχεια πρεπει να ακουγονται το ιδιο με τα εμπρος οταν γυρισω πλατη στον εχθρο?

i7 3.8Ghz με HT και EIST on.

GPU 660gtx stock

Medium settings με ~90fps, min 52.

In game ping 55-60ms, 0%packet loss, 3ms Jitter & 20ms ping grade A από το pingtest.net.

BF3 ports forwarded.

Nvidia max prerendered frames στο 1, high performance με 310,70 οδηγούς.

Και το παιχνίδι έχει τρελά σπασίματα, κολλήματα ανά πολύ τακτά διαστήματα σαν να lagarei ο server, αλλά το κάνει σε όλους όσους δοκίμασα.

Μου διαφεύγει κάτι κύριοι;

i7 3.8Ghz με HT και EIST on.

GPU 660gtx stock

Medium settings με ~90fps, min 52.

In game ping 55-60ms, 0%packet loss, 3ms Jitter & 20ms ping grade A από το pingtest.net.

BF3 ports forwarded.

Nvidia max prerendered frames στο 1, high performance με 310,70 οδηγούς.

Και το παιχνίδι έχει τρελά σπασίματα, κολλήματα ανά πολύ τακτά διαστήματα σαν να lagarei ο server, αλλά το κάνει σε όλους όσους δοκίμασα.

Μου διαφεύγει κάτι κύριοι;

Ραμ;

*S2

Nvidia max prerendered frames στο 1 εδω ειναι το θεμα

βαλτο 3 η αστο να αποφασιζει μονο του.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=eo3636mWEsM]Battlefield 3 Nvidia 310.70 - YouTube[/ame]

post-11627-1416076939,4711_thumb.png

Έγινε επεξεργασία από Orion2001