Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Καλά πρέπει να γίνει μια αλλαγή στο Damage Modifier του LSAT. Πιστεύω με πλαστικές σφαίρες θα προκαλούσες περισσότερη ζημιά. Και κάτι άλλο το mortar θέλει πολύ skill...Σοβαρά. Το assignement έπρεπε να έλεγε Mortar Suppression Assist γτ kill γιοκ.

cobra+flash sup.+bi pod.

Κοίτα σίγουρα έχει θέμα με το recoil αλλά δε κολλάω εκεί. Όταν μετά το M27 IAR (ΗΒ+Cobra+BiPod) πας σε LSAT (για λίγο ευτυχώς) είναι σαν να έχεις πέσει Rank 1. Σαν να πετάει φάσολια. Βλέπεις 5-6 damage registrations και μετά kill assist 15 :wall: . Δηλαδή σοβαρά αυτό είναι το νέο super duper πειραματικό LMG του αμερικάνικου στρατού. Όλο reload έκανα και με τις 100 σφαίρες ούτε 4 άτομα δεν θα έχω σκοτώσει. Με το Μ27 από την άλλη με τις 40 τόσες και το παραπάνω στήσιμο κάνεις πάρτυ.

Δοκιμασε

Holo/Laser/Bipod

Εχει απιστευτο hip fire accuracy το χαρβαλο...

Αν δεν βαλε heavy barrel για πιο μακρινα....Αλλα δεν ειναι το "ιδανικο"

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Και κάτι άλλο το mortar θέλει πολύ skill...Σοβαρά. Το assignement έπρεπε να έλεγε Mortar Suppression Assist γτ kill γιοκ.
Για mortar kills μπες σε HC server χαζουλη.

Επίσης, δοκίμασε σε Rush. Όταν πάνε να αφοπλίσουν το com, ρίχνε τους στο κεφάλι...

χθες έπαιξα κανένα εικοσάλεπτο και ένιωθα ψάρι έξω απ'τα νερά ... Κοιτούσα συνεχώς πίσω μου απ' αυτα που έχω ακούσει από εσάς για τους μαχαιροβγάλτες...Ηθελα να μπω BAZO aλλά δεν το τολμώ ακόμα (εβδομάδα προσαρμογής δεν έχει ??? )...να εγκλιματιστώ λίγο και μετά στην διάθεσή σας...Η αίσθηση είναι διαφορετική από BC2...Καλή αρχή !

..Καλά πρέπει να γίνει μια αλλαγή στο Damage Modifier του LSAT. Πιστεύω με πλαστικές σφαίρες θα προκαλούσες περισσότερη ζημιά..

R U sure.. you doing it correct? :triniti:

Έτυχε να (ξανα)ασχοληθώ προχθές με το LSAT (Λόγω "Γιατρού") και με Holo+bipod (αρχικά) και στη συνέχεια μαζί με suppressor.. ήταν πολύ "ψέμα" το μόνο που με χάλα-γε/ει με αυτο το είδος LMG, είναι κλασσικά το reload time του... :(

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Heavy Barrel ΔΕΝ έχει, αλλά και να είχε στις αποστάσεις που το χρησιμοποιούσε ο Grisos (TDM να υποθέσω) δεν θα είχε νόημα, τσάμπα έξτρα recoil μαζεύεις ;)

Έγινε επεξεργασία από papatsonis

χθες έπαιξα κανένα εικοσάλεπτο και ένιωθα ψάρι έξω απ'τα νερά ... Κοιτούσα συνεχώς πίσω μου απ' αυτα που έχω ακούσει από εσάς για τους μαχαιροβγάλτες...Ηθελα να μπω BAZO aλλά δεν το τολμώ ακόμα (εβδομάδα προσαρμογής δεν έχει ??? )...να εγκλιματιστώ λίγο και μετά στην διάθεσή σας...Η αίσθηση είναι διαφορετική από BC2...Καλή αρχή !

Καταταχτείτε, καταταχτείτε μας ελέγαν! Θα γνωρίσετε νέους τόπους! Νέες εμπειρίες! :p:hehe:

Γιατί βγαίνει από το ελικόπτερο και ξαναμπαίνει όταν έρχεται κατα πάνω του tv missile?

Για show το κανει οπως επισης κ τις μανουβρες στις δεξαμενες..σε 2vs2 δν κανεις τετοια..