Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Έπαιξα και μια Grand bazzar

και όχι δεν είναι καθόλου το ίδιο με του Danoc

στις φωτό

ψυλοφαίνεται..

Αλλα για παράδειγμα στου

Danoc

Bazzar

Πορτοκαλιζει.

ενώ με τον άλλον

Πρασινίζει πιο πολύ.

Sweet FX

FXpiA.jpg

Normal

f8tMR.jpg

Danoc

Qf50g.jpg

EDIT

Λίγο πιο Smooth είναι από τον Danοc

Δεν φαίνεται αυτό το Ultra detail και τα λευκά Edges στα αντικήμενα.

κατα άλλα τα χρώματα ίδια μου φαίνονται.

Γ@μαει το game λεμε... εργο τεχνης

η dice εβγαλε το πιο ομορφο shooter ever και το 2ο πιο ομορφο game γενικως (μετα το witcher 2 AoK)

νταξ. σωστα καποια παραπονα για το μπλε και για τον ηλιο, αλλα γενικα σαν γραφικα αφηνει το crysis 2 πολυ πισω

μου λειπει :(

Καλημέρα :)

Θέλω κι εγώ να το βάλω αυτό το Sweet FX αλλά επειδή δεν έχω δοκιμάσει ξανά οτιδήποτε παρόμοιο δεν ξέρω την ασφαλή διαδικασία και χρειάζομαι την βοήθεια σας..

Τι πρέπει να κάνω..πως να ξεκινήσω..τι να ενεργοποιήσω η να απενεργοποιήσω..ποιον φάκελο η ποιό αρχείο που περιέχονται στο συννημένο rar αρχείο ρίχνω στο φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού...κλπ..

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Καλημερα Koyrsaros

Καταρχην κανε ενα φακελο και ονομασε τον FXAA θα σου χρειαστει απο δω και περα :)

αποσυμπιεσε το Sweet FX σε αλλο φακελο μεσα στον φακελο FXAA ανοιξε το φακελο

του παιχνιδιου και κανε copy-paste απο το Sweet FX ολα τα αρχεια μεσα στο main του

game.

Ωστε οταν θελεις να το βγαλεις να μην χαθης και να ξερεις ποια αρχεια να βγαλεις.

fxhelp.png

Με το SCROLL_LOCK ανοιγει / κλεινει in game για να δεις την διαφορα,οτι αλλη απορια εδω ειμαστε.

Καλημερα Koyrsaros

Καταρχην κανε ενα φακελο και ονομασε τον FXAA θα σου χρειαστει απο δω και περα :)

αποσυμπιεσε το Sweet FX σε αλλο φακελο μεσα στον φακελο FXAA ανοιξε το φακελο

του παιχνιδιου και κανε copy-paste απο το Sweet FX ολα τα αρχεια μεσα στο main του

game.

Ωστε οταν θελεις να το βγαλεις να μην χαθης και να ξερεις ποια αρχεια να βγαλεις.

fxhelp.png

Με το SCROLL_LOCK ανοιγει / κλεινει in game για να δεις την διαφορα,οτι αλλη απορια εδω ειμαστε.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.. (το απογευματάκι μάλλον)

Να'σαι καλά :)

Sweet FX

_01_.jpg

Normal

_2_.jpg

Sweet FX / Normal

_3_.jpg_4_.jpg

_5_.jpg_6_.jpg

_7_.jpg_8_.jpg

Με λιγα λογια μεχρι στιγμης δεν εχει διαφορα στα FPS με το FXAA του Danοc 1.3 τα χρωματα ειναι λιγο ποιο φυσικα

δεν παρουσιαζει εκεινο το εντονο sharp μεσα στα ελικοπτερα σε σχεση με του Danoc ειναι σαφως ποιο smooth και δεν

φαίνεται αυτό το ultra detail και τα λευκά edges στα αντικειμενα οπως ανεφερε ο sfirculitu.

Θα γινουν εκτεταμενα τεστ in game αλλα και διορθωσεις στο cfg του για το οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα.

Stay tuned!

Monitor: Dell U2311H rev. A03

GeForce Driver Version:306.23 WHQL

GPU:MSI N570GTX Twin Frozr III PE/OC

Από τις εικόνες που έχεις παραθέσει παρατηρώ ότι με το Sweet FX υπάρχει μια πτώση-δεν ξέρω αν είναι σημαντική η όχι-στα Frames Per Second..

Ισχύει αυτό;

Έγινε επεξεργασία από Koyrsaros

Aυτό εδώ το προγραμματάκι BF3 Settings Editor σίγουρα θα το ξέρετε πολλοί..

Η ερώτηση είναι αν είναι ασφαλές και αξιόπιστο για να το δοκιμάσει κάποιος;

:hmm:

Μα δεν κανει τιποτα.

Πειραζει το settings.ini.

Το χρησιμοποιω απο τοτε που βγηκε.

Μα δεν κανει τιποτα.

Πειραζει το settings.ini.

Το χρησιμοποιω απο τοτε που βγηκε.

Kαι ειναι λειτουργικό ακόμα και μετά τα updates - patches που έχουν βγεί μέχρι τώρα;

Από τα screenshots αλλά και τα video που είδα έχει αρκετές ευκολίες μαζεμένες καί όμορφα κατανεμημένες σε καρτέλες για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πολλές ρυθμίσεις του παιχνιδιού..

Δεν αλλαξε τιποτα εκτοτε μην νομιζεις.

Μονο το "φρενο" στο αεροπλανο και διαφορες μικροδιορθωσεις που εκαναν σε MAV κλπ

Τα υπολοιπα ειναι οπως τοτε.

..Δηλαδή αξίζει-και δεν κοστίζει*- να του ρίξω μια ματιά!

*Δεν θα βγάλει προβλήματα στο παιχνίδι..

Να σου πω και γιατί το.."ψάχνω" κάπως..

Αμέσως μετά το τελευταίο update-patch, όταν πήγα να μπώ από το φορητό μετά από λίγα λεπτά το παιχνίδι κράσαρε.

Και κρασάρει συνέχεια από τοτε μετα από κανα 3λεπτο έως 10λεπτο..

Μόνο στο φορητό έγινε και γίνεται αυτό..

Acer Asprire 5750G: i5 2410M 2,3GHz, Nvidia Geforce GT 540M 2GB, 8GB ram ....

..Οταν μπαίνω από το desktop ειναι οκ και λέω μήπως μπορώ να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και ειδικά αν κάτι έχει να κάνει με τα γραφικά κλπ..