Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

εγω,πηρα το bf3 και το b2k απο cdkeyshere.ολα μια χαρα,τιποτα το τρομερο,prepaid και ο κωδικος στο email εντος 2-3 ωρων και μετα download from origin.

ειναι ρωσσικο φυσικα,αλλα σου δινει link για να κανεις download τα απαραιτητα αρχεια καθε φορα(τα δινουν και εδω τα παιδια συνεχεια).

καλα εγω το παιχνδιδι το εχω σε dvd απο πλαισιο, δεν το κατεβασα απο νετ.παιζει ρολο πουθενα αυτο?λες να μετατραπει σε ρωσικο λογο του δευτερου κωδικου ξαφνικα?

Θέλει κανείς βόλτα με το chopper ?

Στην Bandar Desert, την Alborz Mountain και την Death Valley παίζει πολύ arma-kill αν θέλετε τα assignments, etc ;)

Θέλω και εγώ βόλτα! Πότε μπορείς;

:hehe:

καλα εγω το παιχνδιδι το εχω σε dvd απο πλαισιο, δεν το κατεβασα απο νετ.παιζει ρολο πουθενα αυτο?λες να μετατραπει σε ρωσικο λογο του δευτερου κωδικου ξαφνικα?

Δεν νομίζω αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μας το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει κάνει...

Θέλω και εγώ βόλτα! Πότε μπορείς;

Όποτε γουστάρεις ;)

υ.γ. Για το premium δεν έχει σημασία από όπου και να το πάρεις, δεν επηρεάζει το game είτε έχεις αγγλική είτε Ρώσσικη έκδοση.

Τελικά η Alborz Mountains ωραία φαίνεται στα screenshots και στα video αλλά από gameplay πάσχει πολύ,σε όλα τα modes που δοκίμασα.

Σε conqeust έχει μεγάλο disadvantage η US side,καθώς οι σημαίες που είναι από την πλευρά τους στην κοιλάδα είναι τελέιως ανοιχτές,σε αντίθεση με τη Ru side που είναι κρυμμένες πίσω από την οροσειρά.

Σε tdm το κομμάτι που έχουν βάλει αξίζει να παίξεις μόνο σαν sniper αραχτός σε ένα σημείο.Είναι πραγματικά εκνευριστικό να προσπαθείς να σκαρφαλώσεις στο γεμάτο βράχους terrain μετά από 5 προσπάθειες και να είσαι εύκολη λία συνέχεια.

Η armored shield όπως είπατε και πριν έχει το gameplay της heavy metal με υπερβολικά πολλά όχηματα και μόνο 5 flags.Επίσης όποιος θέλει να παίξει ελικόπτερο εκεί ας αποφύγει την RU side γιατί το terrain δεν βοηθάει καθόλου,δεν έχεις που να κρυφτείς σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που έχει αρκετά υψώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Η death valley μου έχει άφησει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Βασικά τα βράχια στην Alborz έχουν υπερβολικά πολλά bugs. Δε ξέρω οπωσδήποτε πρέπει να βγεί ένα patch. Ασε που λίγο πλάγια να πάν οι ελπίστριες το χασες το άρμα και δε μιλά μόνο για τις πλαγιές αλλά και κοντά στη λίμνη. Και συμφωνώ, η Death Valley έχει το καλύτερο ballance και γενικά είναι πολύ ευχάριστη. Όσο για το TDM πραγματικά θα μπορούσαν να βάλουν μεγαλύτερα κομμάτια πίστας. Ή ξέρω γω βάλε 3 κομμάτια ανά map.

[Αλεξης Κουγιας της DICE studios] Τα προβληματα με το clipping υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν, εδω θελουν ολοι οι παικτες να πεφτουν κατω οταν πατανε Z ακομα και βρισκονται αν μεσα σε χαρτοκουτο, αυτο με τις ερπυστριες ειναι για χαρη του ρεαλισμου, play hard go pro(po) , τελος το TDM ενδεικνυται για 24 ατομα οπως το CQ για 16, παραπανω δεν αντεχουν οι καρτες γραφικων μας [/Αλεξης Κουγιας της DICE studios]

Όποτε γουστάρεις ;)

υ.γ. Για το premium δεν έχει σημασία από όπου και να το πάρεις, δεν επηρεάζει το game είτε έχεις αγγλική είτε Ρώσσικη έκδοση.

Άντε ρε πού είσαι;

Μπες μέσα για την βόλτα...

Τελικά η Alborz Mountains ωραία φαίνεται στα screenshots και στα video αλλά από gameplay πάσχει πολύ,σε όλα τα modes που δοκίμασα.

Σε conqeust έχει μεγάλο disadvantage η US side,καθώς οι σημαίες που είναι από την πλευρά τους στην κοιλάδα είναι τελέιως ανοιχτές,σε αντίθεση με τη Ru side που είναι κρυμμένες πίσω από την οροσειρά.

Σε tdm το κομμάτι που έχουν βάλει αξίζει να παίξεις μόνο σαν sniper αραχτός σε ένα σημείο.Είναι πραγματικά εκνευριστικό να προσπαθείς να σκαρφαλώσεις στο γεμάτο βράχους terrain μετά από 5 προσπάθειες και να είσαι εύκολη λία συνέχεια.

Η armored shield όπως είπατε και πριν έχει το gameplay της heavy metal με υπερβολικά πολλά όχηματα και μόνο 5 flags.Επίσης όποιος θέλει να παίξει ελικόπτερο εκεί ας αποφύγει την RU side γιατί το terrain δεν βοηθάει καθόλου,δεν έχεις που να κρυφτείς σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που έχει αρκετά υψώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Η death valley μου έχει άφησει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Συμφωνώ.!

Δεν έχω παίξει ούτε μμια φορά ΑΚ και να το έχω ευχαριστηθεί. Πάντα το παιχνίδι θα είναι unbalanced, με μεγάλη διαφορά tickets. Ίσως να φταίμε εμείς που χάλασε το BF, ζητάγαμε πολλά όπλα, πολλά οχήματα και τεράστιους χάρτες. Έτσι όμως μπερδέψαμε τα μπούτια μας και ψάχνουμε τον αντίπαλο με το τηλεσκόπιο. Με ενοχλεί το συνεχές πέρα-δώθε στις σημαίες, πάντα στην επίθεση και ποτέ στην άμυνα.

Άσε που από τότε που έβαλαν το ΑΚ, πέφτει συνεχώς το K/D.

φτηνοτερο online καταστημα για αγορα πριμιουμ?

τα 50$ που λεει το origin ειναι 38€ ή αν προχωρησω σε παραγγελια θα μου πει εισαι ελλην και θα πλερωσεις 50€?

Έγινε επεξεργασία από sofix

Eγω παντως εχω βρει τα χαρα μου, ΑΚ ftw!! :D

Eπιτελους μπορω να ειμαι ανταγωνιστικος κ ας εχω IPS panel, 80ms latency και χειριστηρια που δεν κανουν μια περιουσια :p

2050%252520-%252520anime%252520facepalm%252520mspaint%252527d%255B1%255D.jpg

Εσενα ουτε το setup του [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] δεν σε σωζει, ποσα εδωσες για το G19 ειπαμε ? :hehe:

Kακε...α να χαθεις...

Το 19 το εχω κοντα 3 χρονια ρα, σημερα δε θα το ξαναεπερνα οκ. Αλλα τοτε ηταν κορυφη αν αναλογιστεις την αγνοια των περισσοτερων για τα μηχανικα.

Τοτε εκανε ~160€ κ τα 100€ τα πληρωσε η επιδοτηση του ΕΣΠΑ, ετσι για να σκασεις :p