Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Αυτούς κανονικά, τους κάνεις export σε μια λίστα και μετά import όπως είναι στο banlist του server... :)

Εγω απορώ γιατί το ίδιο δεν έχει κάνει η EA/DICE που υποτίθεται δεν θέλουνε τους cheaters...

Δηλαδή υπάρχει κανείς που πιστεύει πως κάνει κάποιος non-cheater 100+ killstreak ? ( καλά για τα 1000άρια δεν ασχολούμαι καν, κωμικοτραγικά πράγματα ).

Καλα κοιτα το 100+killstreak δεν ειναι απιθανο...

Παιζεις 64αρι Μετρο και spamαρεις τον τοιχο με M320... πολλα πτωματα!

Επισης τανκ σε Seine αν οι αντιπαλοι δεν την πολυπαλευουν και εισαι καλος στο ΤΑΝΚ γινεται. Οπως και με Chopper-Jet σε 64αρια maps με αρκετα tickets.

Τωρα για τα 1000αρια οντως....

Καλα κοιτα το 100+killstreak δεν ειναι απιθανο...

Παιζεις 64αρι Μετρο και spamαρεις τον τοιχο με M320... πολλα πτωματα!

Επισης τανκ σε Seine αν οι αντιπαλοι δεν την πολυπαλευουν και εισαι καλος στο ΤΑΝΚ γινεται. Οπως και με Chopper-Jet σε 64αρια maps με αρκετα tickets.

Τωρα για τα 1000αρια οντως....

Στην Metro που spammάρουνε και οι 2 ομάδες RPG/M320 εσύ πως δεν θα πεθάνεις για 100 συνεχόμενα kills ρε man ?

Τραβηγμένο από τα μαλλιά είναι και αυτό το σενάριο.

Και πόσες φορές εκτιμάς ότι μπορεί να συμβεί αυτό το θαύμα ? 1 ? 2 ? 3 ? Άντε 10 ?

Στην Metro που spammάρουνε και οι 2 ομάδες RPG/M320 εσύ πως δεν θα πεθάνεις για 100 συνεχόμενα kills ρε man ?

Τραβηγμένο από τα μαλλιά είναι και αυτό το σενάριο.

Και πόσες φορές εκτιμάς ότι μπορεί να συμβεί αυτό το θαύμα ? 1 ? 2 ? 3 ? Άντε 10 ?

αν τα revives δεν μετρανε σαν deaths και δεν σταματανε τα streaks τοτε ειναι πιθανο.

Καλά, είναι αστείο πάντως να ασχολούμαστε με αυτό... Ούτε cheaters δεν είναι... Ο πρώτος ειδικά...

SCORE / MIN: 551

K/D RATIO: 0.93

ACCURACY: 12.8%

Εμένα αυτό μου λέει, stats-padding... Όπως τα headshots των 3800μ, και πολλά άλλα...

για μενα (αν και δεν ειμαι ο πιο ομαδικος παικτης του BF3) ειναι αστειο (γενικοτερα) να ασχολουμαστε με "streaks" και με k/d ratio (εκτος απο τα TDM) λες και παιζουμε CoD και CS...

τα stats που λενε πολλα ΓΙΑ ΤΟ BF(3) ειναι:

απο το "Combat stats" μονο το "saviour kills"

OΛΑ τα "Team stats"

απο τα "scores" τα Award score, Objective score, Squad score, Team score, Assault score, Engineer score, Recon score, Support score, Vehicle score.

και φυσικα το W/L ratio...

απο ολα τα παραπανω εξαιρουνται οι πιο σιχαμεροι "παικτες" του game, οι καμπεροσναιπερς :p

(εχω εναν -virtual- φιλο που ειναι ΠΑΙ-ΚΤΑ-ΡΑΣ σε ολα τα FPS games που εχουμε παιξει αλλα αδικει τον εαυτο του με το να μου λεει "μιλαει το 0.6 k/d ratio" και να μετραει τα nemesis και τα μαχαιρια λες και παιζει CoD free-for-all. τον καταγγελω επισημα αλλα ανωνυμα -αυτος θα καταλαβει ποιος ειναι... cancel fisherman ουστ ρε!!! :p)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

(εχω εναν -virtual- φιλο που ειναι ΠΑΙ-ΚΤΑ-ΡΑΣ σε ολα τα FPS games που εχουμε παιξει αλλα αδικει τον εαυτο του με το να μου λεει "μιλαει το 0.6 k/d ratio" και να μετραει τα nemesis και τα μαχαιρια λες και παιζει CoD free-for-all. τον καταγγελω επισημα αλλα ανωνυμα -αυτος θα καταλαβει ποιος ειναι... cancel fisherman ουστ ρε!!! :p)

Να πω ποιος είναι; :p

παιδες οταν μιλαμε για public gaming και χαβαλε κανεις και τσαντιζεσαι με αντιπαλους και και και... το τελευταιο πραγμα που περιμενεις λοιπον, ειναι να νομιζεις οτι φτιαχνεις ποσοστα! ειναι αστειο να κοιτας ποσα killstreak εχεις, ειναι αστειο να κοιτας το spm σου ακομα χειροτερο ειναι να κοιτας αν εισαι καλυτερος απο καποιον γνωστο σου! Οταν παιζεις ενα τετοιο game απλα κοιτας να περνας ομορφα με την παρεα σου και να βοηθαει ο ενας τον αλλον ετσι ανεβαινεις αυτοματα και χωρις να το καταλαβεις!:yes2:

Get double XP for a full week

Next week, we have a great treat for all Battlefield 3 players. Premium members will get double XP for an entire week, while non-Premium members get two and a half days of double XP goodness.

As always, double XP means your net gain for any round will be effectively doubled at the end of round. This goes for any map and any mode from the base game or any of our expansion packs, as long as you play on ranked servers.

Full details of the event below. We hope you enjoy it, and hope to see you online.

July Double XP event

What: Double your net score after every round

Who: All players

When: July 2-8 for Premium members, July 2-4 for non-Premium members

Starts: 00:01 PDT/07:01 UTC July 2 (click link for handy time conversion tool)

Ends for non-Premium members: 13:00 PDT/20:00 UTC July 4

Ends for Premium members: 23:59 PDT July 8/06:59 UTC July 9

Ωραία και έτσι χάθηκε και το νόημα της ύπαρξης ranking system....

Ωραία και έτσι χάθηκε και το νόημα της ύπαρξης ranking system....

Εντάξει, θέλουν να πουλήσουν και αλλά premium (αν όχι να τους κάνουν όλους τους users premium) .Η χαρά του παιδιού, τώρα που δεν έχουν και σχολείο θα γεμίσουμε 100αριδες όπου στο TDM δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται ! Εδώ και καιρό το έχουμε πει πάρα πολλοί εδώ μέσα …….. το παιχνίδι πάει για αλλού !

[MENTION=21849]benetton[/MENTION]

χρειαζεται να "ξερεις τι γινεται" σε TDM (και ειδικα στο battlefield?)

pure "run n gun" ειναι, τι να γινεται δηλαδη;

εγω πιστευω οτι αν παιζεις (μονο/πολυ) TDM δεν ξερεις τι (πραγματικα) γινεται στο battlefield. δεν ειναι ουτε CoD ουτε CS το battlefield... :p

το μονο που μπορεις να ξερεις παιζοντας TDM ειναι τι "γινεται" με τα random spawn points :p

@WiFi Thief αναφέρω το TDM γιατί οι συγκεκριμένοι κατάκόρον παίζουν μετρό και με συγκεκριμένο τρόπο ! Το TDM κατά την γνώμη μου, άσχετα με το ηλίθιο spaw system που έχει ακόμα το bf3, θέλει και το skill του , για το μαχαιράκι του, για τα kill και για την νίκη της ομάδας ! Όσο για το CoD που αναφέρεις το BF3 codιζει έτσι και αλλιώς ,δεν είναι σαν bf2, ούτε έστω και BC2.

skill του , για το μαχαιράκι του, για τα kill και για την νίκη της ομάδας ! Όσο για το CoD που αναφέρεις το BF3 codιζει έτσι και αλλιώς ,δεν είναι σαν bf2, ούτε έστω και BC2.

To tdm θελει skill - το knife θελει skill - το bc2 ειναι περισσοτερο BF απτο BF3

Να υποθεσω και στο cod λες οτι το TDM θελει περισσοτερο μυαλο απτο SnD

Ok .........

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7XtIPzOxWsA]pes mas ti pineis 001 - YouTube[/ame]

Περαστικα :p