Jump to content

Recommended Posts

Αφού το steam με το έτσι θέλω μου patchάρισε το Skyrim και τώρα τα mods δεν δουλεύουν :wall: , έβαλα το CQ να δω τί παίζει...

1st attempt to join CQ server...

BF3.exe has stopped working.

Ομαλά κυλάνε τα πράγματα :D

Edit: 3o attempt επιτυχές, μπήκε στο game... αλλά με το που έκανα 1 βήμα τελείωσε το round χαχα :D

Εσυ ρε αρκούδι είσαι ακόμα Premium ε; :p

Έτσι λέω....τώρα που θα πάω σπίτι θα σου πω με σιγουριά....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

(edited)
Έτσι λέω....τώρα που θα πάω σπίτι θα σου πω με σιγουριά....

Εσυ, ο Wiz και ο Λύκος είστε ακόμα. Εγώ, Λεώ και Γκρίσος POYL@...

Είχες δίκιο, η ScrapMetal γ@μ@ει ασύστολα!!!

Έγινε επεξεργασία από AnimaTronic
Εσυ, ο Wiz και ο Λύκος είστε ακόμα. Εγώ, Λεώ και Γκρίσος POYL@...

Εγώ πάντως, έχω αφήσει το region India στο profile μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο... Επίσης ο Lazy, το πλήρωσε κανονικά, οπότε αν έχει να κάνει με την π@στιά, θα μείνει premium

Δείτε τις κάρτες σας. Αν σε έκανα refund 1€ και κάτι ψιλά, ίσως κράτησαν τα 19.99€ για το CQ και σας δώσουν τα ρέστα από τα 21€ του premium...

Ελπίζω όχι...

ακομα και στο CQ οι αντιπαθητικοι (snipers) ειναι αμετανοητοι ρε...

παιξαμε 8vs8 και οι μισοι αντιπαλοι μας ητανε recons...

DICE καταργησε τους snipers ειπαμε!!!! :p

Πρώτες εντυπώσεις αρνητικές. Με το suppression effect στην ουσία παίζεις συνεχόμενα με θολούρα, δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά με αποτέλεσμα άμα σε δει ο άλλος πρώτος να μην έχεις ελπίδα όχι να τον ρίξεις, αλλά ούτε και να ξεφύγεις!

Ενδιαφέρον μου φάνηκε το gun master, αλλά ισχύει ότι και παραπάνω...

(edited)

παντως καλυτερα απο το metro ειναι, με το σκεπτικο οτι δεν υπαρχουνε (μαλλον) chokepoints. και πιθανοτατα δεν θα υπαρχει και baserape.

ακομα και το conquest ειναι σχεδον διαφορετικο mode, με το σκεπτικο οτι οι σημαιες παιρνονται τοσο γρηγορα που αλλαζει κατα πολυ η φιλοσοφια του παιχνιδιου.

συμφωνω με την θολουρα του hurin (αν και δεν με πειραζει, ετσι κι αλλιως θολός παικτης ειμαι, εχω συνηθισει :p) και επαιξα μονο ενα ματς σε 16αρη σερβερ, φανταζομαι στους 32 παικτες θα γινεται των fuzztones το καγκελο... :p

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief
Be Advised! Battlelog will be closed for maintenance June 12 at 12:00 UTC. Expected downtime up to 30 min. [proceed with caution] :p

the enemy now controlls ALL objectives! GET your shit together men!!!1!1!!!1

Όσοι χάσατε το Premium είναι θέμα του Battlelog μάλλον, μην αγχώνεστε πρόωρα και άδικα.

Βρε ξερολα μιλησα με EA SUPPORT και μου παν οτι "ζητησα refund" που προφανως ΔΕΝ εκανα.ΑΚΑ δεν ισχυει αυτο που λες .

Βρε ξερολα μιλησα με EA SUPPORT και μου παν οτι "ζητησα refund" που προφανως ΔΕΝ εκανα.ΑΚΑ δεν ισχυει αυτο που λες .

Κι εσύ γιατί ζήτησες refund;

Και τι σου είπανε ( αν τους είπες ) ότι δεν ζήτησες refund ?

(edited)

Ρε παιδιά μήπως παίχτηκε τίποτα με τους κωδικούς από τον proxy ?

και για να πω και την αλήθεια και πίσω να το πάρουν δεν θα με χαλάσει μετά από 10 λεπτά που έπαιξα !

Έγινε επεξεργασία από benetton

Grisos and mine ειναι απο την ιδια καρτα.

Του animatronic ειναι απο αλλη.

Ο δευτερος απο το support ειπε

please let me tell you that this order is refunded from our end.