Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Νομιζω πως το θεμα ηχου και βηματα ειναι πλεον οκ, κατα τη γνωμη μου.

Οταν δεν εισαι μεσα στο χαμο ακους μεχρι και το μαχαιρι που τραβαει ο αλλος για να σε μαχαιρωσει, εκτος απο τα βηματα.

Τωρα δεν νομιζω αμα βαρας με LMG (M240B ή M60E4 σε εχω δει να χρησιμοποιεις κανα 2 φορες που το εφαγες το μαχαιρι) να περιμενεις να ακουσεις και βηματα. Λογικο δεν ειναι;

Στα αλλα που λες συμφωνω απολυτως.

Απο τις μεγαλες μαμακιες μου ειναι οτι δεν μπορω να κοιταω το minimap, και φυσικα τον πινω κανονικα...

Τοτε που ειχαμε ξεμεινει 6-7 ατομα caspian TDM, αν θυμασαι εσυ ετρεχες στην μεση τις πιστας λες και εισουνα το λουκανικο και εμεις τα ψωμια ( :p )

Οταν ανταλαζαμε αζουμωτα ( SV98 ftw και ας παει η βολιδα με "μονο" 520m/s ) + χατζαρες με head και alex μονο το minimap και το beacon μας βοηθουσε και ας υπηρχε συχνα νεκρικη σιγη(τουλαχιστον στην dragon valley ακουγα πουλακια να κελαηδανε :p), βηματα στο rear channel δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ σε αυτο το game, το εχει αναφερει και ο [MENTION=173]Wizard![/MENTION] , εχω ακουσει κραυγες, το ΟΥΜΦ! οταν εχουν μαχαιρωσει τον διπλανο, το ΝΤΙΝΓΚ απο το μαχαιρι που δεν επιασε χαρη στο pro(po) hitreg ή καποιο gun να βαραει, βηματα ΟΧΙ ! στο BC2 δεν ειχα τετοιο θεμα μετα απο καποιο πειραματισμο με τα settings, σε SQDM τουλαχιστον :p, για το BF2 ουτε λογος, χαρη σε αυτο το game ανακαλυψα την τεχνη του wallhacking :D

edit -

Εγω ακουω στο 80% των περιπτωσεων απο τις ηχειαρες μου -οταν το δεξι αυτι μου λειτουργει κανονικα (ναι ακομα τραβιεμαι με την ωτιτιδα)-

Οποτε παθαινει τπτ το αυτι μου( μαζευω αρκετα συχνα μεσα στο χρονο κερι αλλα αποφευγω να πηγαινω στον ωριλα με το παραμικρο γιατι ειναι gay + οτι απο φετος πρεπει να δινω ενα 20ρικο ανα επισκεψη ) προτιμω να μην παιζω FPS καθολου, αισθανομαι τυφλος :p

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

To απόγευμα που θα είμαστε μεταξύ μας, ένα να κάνουμε δοκιμές. ΔΕΝ ακούγεται τίποτα. Το κάναμε και με τον Oldτέτοιο αρκετές φορές. Το δοκίμασα και μετά το patch, επειδή άλλαξα παράλληλα και κάρτα ήχου. Το μαΣαίρι ακούγεται όταν αποτύχει ή αν ο άλλος πατήσει να αλλάξει όπλο σε μαχαίρι. Όταν πατήσεις το melee, δεν ακούγεται.

ρε wiz αφου ειναι stealth knife αυτο ελειπε να το ακουγαμε! Και να το ακουγες στην αλλαγη δεν θα προλαβεις κατι αφου μπαινεις σε animation! φανταζεσαι να πηγαινες για μαχαιρι πισωπλατα και να φωναζες γιουριααααααα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε wiz αφου ειναι stealth knife αυτο ελειπε να το ακουγαμε! Και να το ακουγες στην αλλαγη δεν θα προλαβεις κατι αφου μπαινεις σε animation! φανταζεσαι να πηγαινες για μαχαιρι πισωπλατα και να φωναζες γιουριααααααα!

Όπως είπε και ο [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] παραπάνω, δεν έχω απαίτηση να ακούω το μαχαίρι στον αέρα. Αλλά τα βήματα θα έπρεπε. Έχει τύχει να κυνηγάω να μαχαιρώσω τύπο, για να τον φτάσω να πηδάω σαν κατσίκι, να γίνεται 10-15" αυτό και φυσικά να μην ακούει τίποτα. Ε, θα έπρεπε τουλάχιστον το πήδημα, ή το τρέξιμο να ακούγεται. Δε λέω όταν ο άλλος έρχεται crouched...

Πιστευω αν το knife ησαντο σαν του COD -ΑΚΑ slice χωρις Dogtags κλπ- δεν θα το συζηταγαμε καν.

Εμενα ο ηχος δεν μου αρεσει για αλλους λογους, οχι γιατι δεν ακουω παντα βηματα κλπ.

Όπως είπε και ο @GruntGR παραπάνω, δεν έχω απαίτηση να ακούω το μαχαίρι στον αέρα. Αλλά τα βήματα θα έπρεπε. Έχει τύχει να κυνηγάω να μαχαιρώσω τύπο, για να τον φτάσω να πηδάω σαν κατσίκι, να γίνεται 10-15" αυτό και φυσικά να μην ακούει τίποτα. Ε, θα έπρεπε τουλάχιστον το πήδημα, ή το τρέξιμο να ακούγεται. Δε λέω όταν ο άλλος έρχεται crouched...

αμα περπαταει ή τρεχει το θυμα σιγουρα δεν ακουγεται τπτ αν καποιος τρεχει απο πισω του.

Εχω παρατηρησει ομως οτι αν εισαι σταθερος και εχει ησυχια στη πιστα χωρις μπαμ μπουμ κτλ (π.χ. στα δωματια στη grand bazaar ή σε κτηρια σε οποιαδηποτε πιστα) χωρις καν να δεις τον αλλον ακους απο τον ηχο οτι πλησιαζει, αυτο ειναι πεντακαθαρο τουλαχιστον στο δικο μου setup και νομιζω και σε αλλων!

αμα περπαταει ή τρεχει το θυμα σιγουρα δεν ακουγεται τπτ αν καποιος τρεχει απο πισω του.

Εχω παρατηρησει ομως οτι αν εισαι σταθερος και εχει ησυχια στη πιστα χωρις μπαμ μπουμ κτλ (π.χ. στα δωματια στη grand bazaar ή σε κτηρια σε οποιαδηποτε πιστα) χωρις καν να δεις τον αλλον ακους απο τον ηχο οτι πλησιαζει, αυτο ειναι πεντακαθαρο τουλαχιστον στο δικο μου setup και νομιζω και σε αλλων!

Και γράφω πάλι:

Κάναμε δοκιμές με τον OldBoy. ΑΚΙΝΗΤΟΣ ο ένας, ο άλλος ερχόταν τρέχοντας ακριβώς από πίσω του.

Δεν ακούγεται τίποτα! Σε άδεια πίστα, ήμασταν οι δυό μας.

Αν κάνει το γύρο, είναι στο διπλανό δωμάτιο, τρέχει κάπου κοντά, ναι, εκεί ακούγεται.

Όταν έρχεται ακριβώς από πίσω του, είναι σα να μην υπάρχει κανάλι rear-center.

Παρόλα αυτά, όποιος επιμένει για το αντίθετο, ας έρθει το απόγευμα Bazo να κάνουμε δοκιμές. Εγώ θα παίρνω τα tags :D

Γουηζι αυτα ηταν ΠΡΙΝ το τελευταιο patch.

Εγω μεσα για δοκιμες.

Βρειτε πιστουλα -οχι bazaar που βροχαλαει και περνανε απο πανω τα havoc-

Η δικη μου παρατηρηση ειναι οτι τους ηχους της ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ τους ακους ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ και ΔΥΝΑΤΑ

ενω των αντιπαλων ΟΧΙ.

Ουκ ολιγες φορες πχ σε Seine ειμαι στο ισογειο, σφαζει συμπαικτης καποιον στον 2ο/3ο οροφο και το ΑΚΟΥΩ λες και ειναι διπλα μου.

Ρε παλουκαρια μου, μη λεμε τα ιδια και τα (γ)ιδια....Το παιχνιδι εχει πολλά προβληματα και ο ηχος ειναι ενα απο αυτα. Pre/post patch τα ιδια σκατα ειναι.....και το αν ακουγεται ο οπισθεν βηματισμος ειναι το τελευταιο που με νοιαζει οσον αφορα τον ηχο....εχω μάθει οτι αν δεν προσεχω συνεχεια τα νωτα μου, θα το φαω το μαχαιρακι και θα ειναι ολο δικο μου :)

Τα βαζω με τον εαυτο μου περισσοτερο γιατι αν το φαω το μαχαιρακι σημαινει οτι εκανα μακακια.....

Δεν ξέρω για άλλους servers, αφού σπάνια πάω αλλού, αλλά ειδικά στον BaZo είναι αδύνατο να μη φας μαχαίρι. Ακόμα κι αν δε σε βρούν οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες, επειδή ακριβώς θα προσέχεις για αυτούς, θα στο χώσει άλλος. Ξέρεις πως είναι ;)

Εμένα μου τη δίνει, όχι να το φάω, αλλά να το φάω λόγω ping/bug ή λόγω spawn, όπως εχθές αν θυμάσαι που έφαγα ένα από τον Virakos. Ξέρω, ότι αν κάτσω 5" με το RPG να σημαδεύω το άρμα, ή με το αυτόματο να περιμένω κάποιον να βγει από την κρυψώνα του να του ρίξω, έχω πολλές πιθανότητες να φάω μαχαίρι. Δε γίνεται διαφορετικά όμως, αυτά δε με τσαντίζουν.

Όπως είπε και ο [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] παραπάνω, δεν έχω απαίτηση να ακούω το μαχαίρι στον αέρα. Αλλά τα βήματα θα έπρεπε. Έχει τύχει να κυνηγάω να μαχαιρώσω τύπο, για να τον φτάσω να πηδάω σαν κατσίκι, να γίνεται 10-15" αυτό και φυσικά να μην ακούει τίποτα. Ε, θα έπρεπε τουλάχιστον το πήδημα, ή το τρέξιμο να ακούγεται. Δε λέω όταν ο άλλος έρχεται crouched...

ετσι οπως το θετεις ναι εχεις δικαιο αν και πιστευω εχει να κανει και θεμα με τον παιχτη, αλλη απλα τα ακουν ολα και αλλοι οχι!

Τοτε που ειχαμε ξεμεινει 6-7 ατομα caspian TDM, αν θυμασαι εσυ ετρεχες στην μεση τις πιστας λες και εισουνα το λουκανικο και εμεις τα ψωμια

Αυτο ηταν ή ειχατε κλ@σει μεντες μην φατε κανα λεπιδι στο σβερκο και ειχατε λουφαξει στις γωνιες...(:sarcastic::sarcastic::p:P)

Αν θυμαται ο @Grisos ειχαμε κανει δοκιμες σαν αντιπαλοι για τον ηχο και τα βηματα after patch στην Bazaar...

Ακουγε και ακουγα τα παντα απο βηματα. Καταλαβαινεις και αν ειναι πισω ή μπροστα.

x-fi, headphones και headphones στα settings του παιχνιδιου.

Εμένα μου τη δίνει, όχι να το φάω, αλλά να το φάω λόγω ping/bug ή λόγω spawn, όπως εχθές αν θυμάσαι που έφαγα ένα από τον Virakos.

ViRuS_GR82 απο χτες...

Έγινε επεξεργασία από wolves

Ακουγε και ακουγα τα παντα απο βηματα. Καταλαβαινεις και αν ειναι πισω ή μπροστα.

Δε διαφωνώ. Αναφέρομαι στο έρχομαι ακριβώς από πίσω σου ή σε ακολουθώ. Για να μη μακρηγορούμε, ραντεβού σε μία ώρα να μας λυθούν οι απορίες :p

x-fi, headphones και headphones στα settings του παιχνιδιου.

Εδώ υπάρχει κόσμος που διαφωνεί... Υπάρχει link και στο thread, που λέει ότι η σωστή ρύθμιση είναι:

BF3 Suround/WarTapes

Windows 5:1

X-Fi Headphones.

Εγώ έτσι τα έχω και από όσες δοκιμές έκανα, ειδικά με την αλλαγή της κάρτας (post patch) ήταν οι καλύτερες ρυθμίσεις.

[MENTION=11666]wolves[/MENTION]

Το θυμάται. Αλλά βρε παίδες άλλο 1vs1 και άλλο 32vs32. Και σιγά μη μπήκε στο κόπο το emo παλικαράκι της DICE, που φορούσε κάτι ακουστικά και καθόταν διπλα σε τανκς αν θυμάστε, να φτιάξει τον ήχο των βημάτων βάσει παραμέτρων (απόσταση,ήχος από όπλα κλπ κλπ). Ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Γτ πολύ απλά κανείς δε νοιάζεται. Όταν η πλειοψηφία στους διάφορους servers (-bazo) δε ξέρει καν τι είναι μαχαίρι, κλασσικό παραδειγμα που σου έρχονται στο μισό μέτρο από πίσω και σε πυροβολάνε αντί να σε μαχαιρώσουν που είναι το λογικό βρε αδερφε :laughing: , σιγά μην ασχοληθεί με τα βήματα του αντιπάλου. Ε, το ίδιο και η DICE σιγά μην απασχολήσει τους dev της, οι οποίοι διακοπάρουν είμαι σίγουρος, με τέτοιες λεπτομέρειες :toomuchne