Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Την ίδια μέρα βγαίνουν από όσο γνωρίζω.

Βλεπουμε και κρινουμε τι συμφερει.

Λιγο εμεινε.

:happy:

btw

Q:What is this premium + B2K and Premium + all DLC its the same thing or do they really mean to say premium + B2K and premium - B2K

A: One contains B2K and one does not, since most of us have it I am guessing there will be a price difference, cheaper if you already have B2K.

εγω παντως δε σκαω μια για καινουρια dlc cod style:no::p.αμα βγει κανενα καλο με ωραιους χαρτες για bf το συζηταμε

Δεκτον, πραγματικα δεν μπορω να διαφωνήσω επ αυτου.

Εγω προσωπικα απολαμβανω και τα CQ maps και τα μεγαλυτερα classic BF.

Απλως "χανεις" τα κουμπουρια.

Εγω πραγματικα ανυπομονω να δοκιμασω τα νεα αφου περαν των ημιαυτοματων sniper

ολα τα υπολοιπα ειναι fully unlocked.

FYI

To Premium θα βγει και σε retail οπως και το B2K, καλο!?:p

το να χανεις τα κουμπουρια ειναι μεσα στο παιχνιδι:).να μην ξερεις απο που θα σου 'ρθει,απο ελικοπτερο,απο τον τσολια που εχει καμπαρει στο βουνο,απο το μαλαμουκο με το c4 και το 320,να σε πατησει το τζιπ κλπ.να ριξεις 2 γαμ@st@ριδια, να γελασεις και να παμε παρακατω.να μην πετυχει το μαχαιρακι και να το φας εσυ,ολα δεκτα.καπως ετσι ειναι το παιχνιδι.

τωρα,γυρω γυρω απο μια πισινα και στη μεση ο μανωλης,δεν ειναι bf για μενα.αγοραζω το cod και ησυχαζω.προσωπικη αποψη,παντα:):cool:

εγω παρακολουθω πολυ τακτικα τις τιμες των games στα cd-keyαδικα.

μην περιμενετε το CQ να πεσει σε τιμη. νομιζω οτι οπως και το B2K (που ειναι ακριβοτερο απο το ρωσσικο full game!!!) δεν προκειται να κατεβει τα 15€ (ισως μονο σε καμια προσφορα του origin μετα απο μηνες, που ομως δεν θα ακολουθησουν τα cd-keyαδικα)

αυτο συμβαινει επειδη δεν υπαρχει ρωσικη εκδοση στα DLCs της EA :p

εγω μπορει και να το αγορασω. δεν με χαλαει να εχω την επιλογη να παιζω, οταν θελω, τις νεες πιστες, ισως να ειναι ενδιαφερουσες με λιγα ατομα.

και καποια νεα οπλα θα ηθελα να τα δοκιμασω, οπως και το νεο mode.

ποσο πιο "CoD" να ειναι (το close quarters) απο το TDM στο canals και στο kharg??? (απο οτι διαβασα, οι πιστες του CQ θα γκρεμιζονται και απο δωματια θα γινονται οροφοι... τα containers στο canals TDM δεν τα κουναει τιποτα...) ή απο το 64p rush στο bazaar και στο seine?

προσωπικα εχω δει/παιξει αρκετες φορες ΠΟΛΥ ΠΙΟ "close quarter" μαχες σε 32/64αρηδες servers rush ή ΤDM (ακομα και σε τεραστιους χαρτες οπως το kharg, που ομως η δραση συμβαινει σε ενα μερος μικροτερο απο τους χαρτες του CoD και με τους 6πλασιους παικτες) απο οτι σε 12αρηδες TDM στο skidrow ή στο bakaara του CoD MW :p

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

πανο, το skidrow ειναι (διασημο) map του CoD (ΜW2), απο τα αγαπημενα μου.

ειναι το δευτερο πιο διασημο skidrow στο gaming (το πιο διασημο ξερεις ποιο ειναι... :p)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

8vs8 close quarters... ακούγεται καλό για μένα πάντως ( rainbow six "replacement" :p )

blasphemy-blasphemy-challenge-day-demotivational-poster-1275397796.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BQXDTO7kuUk&list=FLYyXTFUODk5ATBCsmPb_h_w&index=150&feature=plpp_video]Rogue Spear Movie by Django - YouTube[/ame]

Ουτε το flashbang δεν εχει κληρονομησει απτο BF2 ρε καραμητρο :p

[ame]

[/ame]

Σε περίπτωση που δεν είδες το Link που έβαλα παραπάνω, 15€ έχει ήδη... :laughing:

το ειδα. δεν προκειται να πεσει παρακατω (τουλαχιστον οχι τοσο οσο να δικαιολογει αναμονη)

το πολυ να παει σε καποια μισο ευρω κατω.

Περα απτην πλακα, οσες φορες εχει τυχει να μου παρει καποιος το σκαλπ, 9 στις 10 τα παιρνω με το ιδιο το παιχνιδι παρα με αυτον που το εκανε, για παραδειγμα στο rohos εχει σωθει απειρες φορες ο πωπουδακος μου απο κοντακια στον σβερκο/ξιφολογχη στο βυζι© επειδη τα βηματα πλεον παιζουν κανονικα και δεν τα "τρωει" η μαρμαγκα

Στο bugfield αμα δεν υπηρχε το (τραγικο) minimap παιζεται να ειχα KD 0.9 τωρα και πολυ λεω, επισης παιζει να ειχα kd 2.0+ αμα ειμουνα ατομισταρος / vehicle whore / επαιζα με το prο(πο) combo aek + m320 και δεν με ενοιαζε αν θα χασει η ομαδα μου ή οχι, αυτο βεβαια ειναι μια αλλη υποθεση :p

Νομιζω πως το θεμα ηχου και βηματα ειναι πλεον οκ, κατα τη γνωμη μου.

Οταν δεν εισαι μεσα στο χαμο ακους μεχρι και το μαχαιρι που τραβαει ο αλλος για να σε μαχαιρωσει, εκτος απο τα βηματα.

Τωρα δεν νομιζω αμα βαρας με LMG (M240B ή M60E4 σε εχω δει να χρησιμοποιεις κανα 2 φορες που το εφαγες το μαχαιρι) να περιμενεις να ακουσεις και βηματα. Λογικο δεν ειναι;

Στα αλλα που λες συμφωνω απολυτως.

Απο τις μεγαλες μαμακιες μου ειναι οτι δεν μπορω να κοιταω το minimap, και φυσικα τον πινω κανονικα...

Νομιζω πως το θεμα ηχου και βηματα ειναι πλεον οκ, κατα τη γνωμη μου.

Οταν δεν εισαι μεσα στο χαμο ακους μεχρι και το μαχαιρι που τραβαει ο αλλος για να σε μαχαιρωσει, εκτος απο τα βηματα.

To απόγευμα που θα είμαστε μεταξύ μας, ένα να κάνουμε δοκιμές. ΔΕΝ ακούγεται τίποτα. Το κάναμε και με τον Oldτέτοιο αρκετές φορές. Το δοκίμασα και μετά το patch, επειδή άλλαξα παράλληλα και κάρτα ήχου. Το μαΣαίρι ακούγεται όταν αποτύχει ή αν ο άλλος πατήσει να αλλάξει όπλο σε μαχαίρι. Όταν πατήσεις το melee, δεν ακούγεται.