Jump to content

Recommended Posts

Thanks, δεν θέλω να φανώ τεμπέλης, ο λόγος ο οποίος δεν τα έχω ψάξει είναι απλά ότι σερφαρω από το κινητό μέχρι να πάρω πίσω την κάρτα γραφικών μου. See you soon

-Grigoris

(edited)
Thanks, δεν θέλω να φανώ τεμπέλης, ο λόγος ο οποίος δεν τα έχω ψάξει είναι απλά ότι σερφαρω από το κινητό μέχρι να πάρω πίσω την κάρτα γραφικών μου. See you soon

-Grigoris

Λοιπον , τα πραγματα ειναι σοβαρα τελος οι κουβεντες.

για αρχη ξυρισε αυτον

india-praying-man.jpg

μετα πες σε αυτην εδω ποσο την αγαπας

061609_tf_burnerlamp1.JPG

και τελος φορα αυτα

army05-2.jpg

και ξεκινα να τρεχεις προς ολες τις κατευθυνσεις σολντιερ! γουελκομ

Έγινε επεξεργασία από gousias1979

Από το twitter τους

Battlefield 3 Multiplayer access will be unavailable for scheduled maintenance Monday May 28th, starting at 8 UTC. The maintenance will affect all platforms, but only one platform will be offline at a time. PC will go offline first, Xbox 360 second, and PS3 will be the last platform to go offline. Estimated down time per platform is 2 hours.
(edited)

Θερίζει στα χέρια κάθε n00b... Φαντάσου να το κάνουν master κιόλας... :slap:

Edit:

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Απο τον χθεσινοβραδινό βιασμό, πριν πέσει η σύνδεση (ευτυχώς :tomato:)

bf32012-05-2822-59-10-42.png

Μπράβο παιδιά, καλά που πατήσατε φρένο :stop:

Απο τον χθεσινοβραδινό βιασμό, πριν πέσει η σύνδεση (ευτυχώς)

bf32012-05-2822-59-10-42.png

Μπράβο παιδιά, καλά που πατήσατε φρένο

Αυτός ο Andy12831 ακόμα μέσα ήταν; Με τόσα μαχαίρια που έφαγε νωρίτερα απορώ πως δεν είχε φύγει :hehe:

Τον κυνηγάγαμε εγώ, ο [MENTION=11666]wolves[/MENTION], o [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] και ο [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] μαζί...

Παίδες ξέρετε κανα site αντίστοιχο του BF3stats;

Αυτό εδώ αλλα δεν υποστηρίζει ακόμα battlefield 3 (το έχει comming soon)

(edited)
Αυτός ο Andy12831 ακόμα μέσα ήταν; Με τόσα μαχαίρια που έφαγε νωρίτερα απορώ πως δεν είχε φύγει :hehe:

Τον κυνηγάγαμε εγώ, ο [MENTION=11666]wolves[/MENTION], o [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] και ο [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] μαζί...

Misc-so-hardcore-l.png

Περα απτην πλακα, οσες φορες εχει τυχει να μου παρει καποιος το σκαλπ, 9 στις 10 τα παιρνω με το ιδιο το παιχνιδι παρα με αυτον που το εκανε, για παραδειγμα στο rohos εχει σωθει απειρες φορες ο πωπουδακος μου απο κοντακια στον σβερκο/ξιφολογχη στο βυζι© επειδη τα βηματα πλεον παιζουν κανονικα και δεν τα "τρωει" η μαρμαγκα

Στο bugfield αμα δεν υπηρχε το (τραγικο) minimap παιζεται να ειχα KD 0.9 τωρα και πολυ λεω, επισης παιζει να ειχα kd 2.0+ αμα ειμουνα ατομισταρος / vehicle whore / επαιζα με το prο(πο) combo aek + m320 και δεν με ενοιαζε αν θα χασει η ομαδα μου ή οχι, αυτο βεβαια ειναι μια αλλη υποθεση :p

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Μπήκε ο [MENTION=3942]Grisos[/MENTION] να του πούμε χρόνια πολλά; Τον περιμέναμε εχθές, αλλά δεν εμφανίστηκε

(edited)

Στο Μ16 ποιο σκοπευτικο έχει βάλει; στο πρώτο μέρος στην damavand;

Έγινε επεξεργασία από fiestanik
ACOG (:sick:)

Γιατί όμως δεν φαίνεται το σταυρονημα; ή εγώ δεν είδα καλά;

(edited)

Παντόφλα ιnserted here!

OOPS !

:p

Έγινε επεξεργασία από Dolly
(edited)

Το βιντεακι πολυ καλο σαν δουλεια...

Αυτον τον παικτη, τον Prophet_YT, γιατι δεν τον βρισκω στο battlelog?

Ειναι απο κονσολα;

NOTICE We are aware of the stats losses occuring and are working on a fix.

Τι πατατα εκαναν παλι;

Τα μαμησαν ολα μου φαινεται με το 2XP Weekend...

Έγινε επεξεργασία από wolves