Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Κάτι άκουσα πως σήμερα στον server θα είναι παρόντες διάφοροι μεγάλοι πολιτικοί της χώρας μας ?

Αν ναι, ακονίζω τα μαχαίρια μου κι έρχομαι :D

Αυτοι ηταν και ειναι για τα μπαζα...δεν εχουν καμια δουλεια στον Bazo μας :p

Αν βαλω plugins τυπου Insane Balancer ή ενεργοποιησω το scrambler του TrueBalancer και προβλημα θα δημιουργησω στο server και εσεις θα συνεχισετε να γκρινιαζετε....αυτη τη φορα ομως γιατι σας αλλάζει εν μεσω παιχνιδιου και ας μην μπηκατε τελευταιοι....

εχω την εντυπωση οτι το insane μπορει να κανει balance στην αρχη του γυρου (η στο τελος του) και οχι μονο στη μεση...

AN εχεις εσυ δικιο και οντως κανει μονο στην μεση, τοτε δεν ειναι σωστο :)

YΓ: ποια εκδοση του mario cart προτεινεις; ^^

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

εχω την εντυπωση οτι το insane μπορει να κανει balance στην αρχη του γυρου (η στο τελος του) και οχι μονο στη μεση...

να εχεις εσυ δικιο και οντως κανει μονο στην μεση, τοτε δεν ειναι σωστο :)

YΓ: ποια εκδοση του mario cart προτεινεις; ^^

Στην αρχη του γυρου κανει balance το balancer του παιχνιδιου. Ολα τα υπολοιπα αρχιζουν να δουλευουν μετα απο αυτο.....

Στην αρχη του γυρου κανει balance το balancer του παιχνιδιου. Ολα τα υπολοιπα αρχιζουν να δουλευουν μετα απο αυτο.....

αυτο το balancer που κανει balance στην αρχη του παιχνιδιου (φανταζομαι με βαση το αποτελεσμα του προηγουμενου γυρου, οπως εχω δει να κανουν ΠΟΛΛΟΙ σερβερς) ειναι ενεργοποιημενο στο bazo?

εννοω το bazo εχει καποιου ειδους plugin που να κανει balance τις ομαδες με βαση το skill και τα αποτελεσματα του προηγουμενου γυρου ή κανει balance μονο αν οι ομαδες εχουν διαφορετικο αριθμο παικτων;;; :dirol:

σε πολλους σερβερς που παιζω, διαβαζω μηνυματα στην αρχη του round που λενε οτι γινεται autobalance με βαση τα αποτελεσματα του προηγουμενου γυρου. στο bazo, δεν θυμαμαι να εχω διαβασει ποτε κατι τετοιο. μηπως οντως κανει και απλα δεν το γραφει;

παντως, στο site για το balancer, λεει οτι το insane κανει balance ΚΑΙ στην αρχη/τελος καποιου γυρου, οχι υποχρεωτικα στην μεση του (ετσι καταλαβα...)

κανω λαθος;

αυτο το balancer που κανει balance στην αρχη του παιχνιδιου (φανταζομαι με βαση το αποτελεσμα του προηγουμενου γυρου, οπως εχω δει να κανουν ΠΟΛΛΟΙ σερβερς) ειναι ενεργοποιημενο στο bazo?

εννοω το bazo εχει καποιου ειδους plugin που να κανει balance τις ομαδες με βαση το skill και τα αποτελεσματα του προηγουμενου γυρου ή κανει balance μονο αν οι ομαδες εχουν διαφορετικο αριθμο παικτων;;; :dirol:

Εννοειται πως ειναι ενεργοποιημενο. Απο κει και μετα πιανει δουλεια το TrueBalancer(με βαση τον αριθμο παιχτων). Εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω το skill scrambler αλλά τα αποτελεσματα ηταν αν μη τι αλλο χειροτερα του αναμενομενου.....και ο νοων νοειτω

Εννοειται πως ειναι ενεργοποιημενο. Απο κει και μετα πιανει δουλεια το TrueBalancer(με βαση τον αριθμο παιχτων). Εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω το skill scrambler αλλά τα αποτελεσματα ηταν αν μη τι αλλο χειροτερα του αναμενομενου.....και ο νοων νοειτω

εγω παντως, δεν εχω παρατηρησει αληθινα balanced παιχνιδια.

αν καποιοι απο εσας ειναι ολοι μαζι δεν τους μοιραζει ακομα και αν στην αλλη ομαδα ειναι ολοι αναπηροι σαν εμενα. αυτο δημιουργει παρα πολλες φορες πολυ unbalanced rounds (μερικες φορες απορω πως παικταραδες σαν εσας δεν βαριεστε να πυροβολατε σακκους του μποξ και πως σας ευχαριστουν τοσο ανισορροπα, ευκολα για σας παιχνιδια). αυτην την εντυπωση εχω (εδω και πολυ καιρο) και νομιζω αυτο εννοει και το AΣΜ... :dirol:

εγω οταν παιζω ραλακια και αφηνω τους αλλους ενα γυρο πισω, δεν ευχαριστιεμαι, ουτε με ευχαριστει να κερδιζω 7-0 στο fifa... :p

εγω παντως, δεν εχω παρατηρησει αληθινα balanced παιχνιδια.

αν καποιοι απο εσας ειναι ολοι μαζι δεν τους μοιραζει ακομα και αν στην αλλη ομαδα ειναι ολοι αναπηροι σαν εμενα. αυτο δημιουργει παρα πολεσ φορες πολυ unbalanced rounds. αυτην την εντυπωση εχω (εδω και πολυ καιρο) και νομιζω αυτο εννοει και το AΣΜ... :dirol:

Παιζεις με VOIP Battlefield 3?

Παιζεις με VOIP Battlefield 3?

μερικες φορες ναι.

μια φορα βρεθηκα (προσκεκλημενος) σε παρτυ με καποιους απο εδω μεσα (που δεν ξερανε ολοι οτι τους ακουω).

απο τοτε, αποφευγω να μπαινω σε παρτυ γενικως. σορυ αλλα δεν μπορω να γραψω τι ακουσα (και μαλιστα σε ενα φαινομενικα χαλαρο round) :p

Πάντως και εγώ έχω δει σε servers όταν η διαφορά είναι μεγάλη να ανακατεύει τις ομάδες μόλις τελειώσει ο γύρος και απ'οσο έχω παρατηρήσει αλλάζει ολόκληρες squads.Τώρα δεν ξέρω πιο plugin είναι αυτό.Απ'την άλλη βέβαια συμφωνώ οτι αυτό ίσως χαλάσει το παιχνίδι για όσους παίζουν με voip.

μερικες φορες ναι.

μια φορα βρεθηκα (προσκεκλημενος) σε παρτυ με καποιους απο εδω μεσα (που δεν ξερανε ολοι οτι τους ακουω).

απο τοτε, αποφευγω να μπαινω σε παρτυ γενικως. σορυ αλλα δεν μπορω να γραψω τι ακουσα (και μαλιστα σε ενα φαινομενικα χαλαρο round) :p

Εγώ πάντως που μπαίνω τον τελευταίο καιρό σε party με τα παιδιά από εδώ, ακούω τα εξής:

1. απίστευτος χαβαλές, γέλιο και πειράγματα

2. συνεννόηση για το game, ώστε η ομάδα να κερδίσει

3. συζητήσεις για hardware και peripherals που τις γουστάρω απίστευτα

& bonus

4. τον totakeke να δίνει ρέστα :p

Έγινε επεξεργασία από AnimaTronic

μερικες φορες ναι.

Εκτος απο WiFi εισαι και VOIP Thief ? :hehe::hehe::hehe:

Πολυ γκρινια παντως... με αυτο το γαμw-balance...

Εγω προσωπικα, το εχω ξαναπει, παιζω πλεον αποκλειστικα μονο στον bazo...

Aλλες φορες στην ιδια ομαδα με τα παιδια απο το party και αλλες φορες αντιπαλος. Αλλες παλι φορες μπορει λογω διαφορων λογων να μην ειμαι καν σε party...

Συμπαιχτες και αντιπαλοι παντως ειναι ατομα πλεον γνωστα, κυριως απο εδω μεσα...

Αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα.

Πεφτει αλληλο-πετσωμα, αλλα και αρκετο γελιο με τα πειραγματα κλπ...

(Για παραδειγμα ο @GruntGR μου μετραει καθε φορα τα nemesis που παιρνει απο μενα...:jump:)

Πολλες ειναι οι φορες που ουτε καν εχω κοιταξει αν τελικα χασαμε ή νικησαμε...αλλα σιγουρα εχω ευχαριστηθει πολυ το παιχνιδι... οτι mode και αν ειναι... Conquest, TDM, SQDM ή ακομα και Rush...

Έγινε επεξεργασία από wolves

Εγώ πάντως που μπαίνω τον τελευταίο καιρό σε party με τα παιδιά από εδώ, ακούω τα εξής:

1. απίστευτος χαβαλές, γέλιο και πειράγματα

2. συνεννόηση για το game, ώστε η ομάδα να κερδίσει

3. συζητήσεις για hardware και peripherals που τις γουστάρω απίστευτα

& bonus

4. τον totakeke να δίνει ρέστα :p

5. μερικοι ριχνουν και παναγιες (οταν δεν ακουει το χριστιανοπουλο)

6. ειναι και ενας που λεει συνεχεια...''τωραααα θα του γρ@μηθει η μανουλα'' (ελληνας κροισος που μιλαει και ρουμανικα μερικες φορες)

7.τωρα τελευταια επισης ακουγεται συνεχεια ''το ντουμανι'' εεε και μετα τα χθεσινα καλα ειναι να προσθεσουμε και το ''ολοι ορθιοι'' η το ''εγερθειτο'' [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UHY0tPTRadM]ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ - YouTube[/ame]

7.τωρα τελευταια επισης ακουγεται συνεχεια ''το ντουμανι'' εεε και μετα τα χθεσινα καλα ειναι να προσθεσουμε και το ''ολοι ορθιοι'' η το ''εγερθειτο''

όταν θα "μπαίνει" ποιός .... ? μην τύχει είμαστε μέσα και μας πιάσει αδιάβαστους :p:p:p:p

-No offence - Μερικοι μαλλον δε καταλαβατε αυτο που θελω να πω στο ποστ μου. Δεν ειναι θεμα win/lose, ειναι θεμα να εχει ενα Α ενδιαφερον το gaming. Και δε το λεω για την παρτυ μου - εξ'αλλου δε θα το κρυψω αλλωστε οτι δε πολυπαιζω bazo για χ-ψ λογους (too high skilled for me, unbalanced games κατ'εμε κλπ)

Αλλα το λεω γιατι με τον τροπο που ειναι τωρα εχει γινει ενας "κλειστος" σερβερ φιλων χωρις να εχει (μεγαλη) ελπιδα να εχει και μερικους μονιμους θαμωμες εκτος lab.

Παλι λεω no offence και heart feelings (αχ αυτο το αγγλικο πως το παω) :p