Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Αγορασμενο το χω απο την πρωτη μερα.

Επαιξα...2 ωρες?!

Δεν παλευεται το FOV/Head bobbing

Eπαιξα 93hrs και μετα το παρατησα (black ops 2 coming).

Μετα απο καποιο διαστημα βγήκε mod αν και εκανες δουλεια με το mw3 mp fov changer.

Εχω ακουσει οτι πλεον το φτιαχνεις και απο το game το ιδιο αλλα δεν ξερω, θα το ξανακανω σημερα install ( εν οψη free σ/κ)

Eπαιξα 93hrs και μετα το παρατησα (black ops 2 coming).

Μετα απο καποιο διαστημα βγήκε mod αν και εκανες δουλεια με το mw3 mp fov changer.

Εχω ακουσει οτι πλεον το φτιαχνεις και απο το game το ιδιο αλλα δεν ξερω, θα το ξανακανω σημερα install ( εν οψη free σ/κ)

Εγω με τη 2αρα γραμμη θα το χω μεχρι το αλλο ΣΚ:p

Απο οσο ξερω δεν εχει μπει slider FOV και δεν θα βαλουν λογικα.

Εκει το ELITE δεν βγαλαν για PC ουτε τα DLC - για οσους τεσπα ενδιαφερονται-

Ασε που η ελλεψη dedi -unranked dedi να τους βαλουν εκει που ξερουν- το hit detection ειναι για κλαμματα

(δες πως συμπεριφερεται οταν πας πανω σε συμπαικτη, θυμιζει BF3 οταν το τζιπακι "βρει" σε τανκ)

Α και οι πιστες ειναι μεγεθος οσο το σαλονι μου.

Το Kill Confirmed παντως ειναι ΚΑΛΟ gamemode.

Ελπιζω το BLOPS2 να κρατησει τα ΚΑΛΑ στοιχεια του 1ου και να βελτιωθει γιατι αλλιως...θα εχει την τυχη του mw3.

Ασε που η ελλεψη dedi -unranked dedi να τους βαλουν εκει που ξερουν- το hit detection ειναι για κλαμματα

(δες πως συμπεριφερεται οταν πας πανω σε συμπαικτη, θυμιζει BF3 οταν το τζιπακι "βρει" σε τανκ)

Α και οι πιστες ειναι μεγεθος οσο το σαλονι μου.

Για αυτους τους λογους και εγινε uninstall :)

Ελπιζω το BLOPS2 να κρατησει τα ΚΑΛΑ στοιχεια του 1ου και να βελτιωθει γιατι αλλιως...θα εχει την τυχη του mw3.

Προσωπικα θελω dedi και mod tools και ας ειναι ιδιο με το blops για να καω παλι :p

Δε με λέτε... σας βάζει το Origin???

Εγώ έχω κάνει 10 προσπάθειες και μου λέει συνέχεια ότι βάζω λάθος id/email ή password! :wall:

KAI ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "Too many failed logins, you have been blocked" !!!!!!!!!!!!!!!

Έγινε επεξεργασία από Wizard!