Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Χθες παιξαμε με τα άλλα αλανια(μας ελλειψες) ολες τις πιστες. Περα απο τη Bazaar που οντως γινεται τσι πουτ@ν@ς ολες οι αλλες μου αρεσαν. Δεν λεω για b2k γιατι τα λεγαμε χθες στο voice....

Γενικα παντως οσα maps δεν πολυσυμπαθω σε Conq, σε Rush "λαμπουν" (και φαινεται οτι σχεδιαστηκαν για αυτο το mode)

Θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο...

Ενα αλλο τρανο παραδειγμα για μενα ειναι η Damavant Peak, που σε conquest την βαριεμαι αφανταστα ενω σε rush ειναι ολα τα λεφτα...

Καλημέρα σε όλους.Για μια ακόμη φορά πρόβλημα ,εκεί που άρχισε να στρώνει και να παίζω τουλάχιστον ολόκληρα παιχνίδια πριν με πετάξει έξω,ξαφνικά από χθες ενώ μπαίνω στο battlelog ,δεν μπορώ να μπω σε game και μου βγάζει παραθυράκι πρόβλημα με windows ,έλεγχος ,τέλος.Έκανα επιδιόρθωση ,sign out sign in ,πέρασα τους τελευταίους drivers, άλλαξα browsers ,τίποτε.Καμμιά ιδέα κανείς?

Ωραια Plugins για το ΒΑΖΟ

Killrate Checker [ v0.1.7.0 - Jan 2012 ][bF3][bC2] (με αλλαγες μερικων τιμων γιατι ειναι εφικτα νουμερα)

Adaptive Ticket Count (1.0.1.2 - 01/05/12) [bF3]

Το anti camp που ειχανε δεν το βρισκω:nothing:

Το Rush γεμισε το σερβερονι πρωινιατικο και ο σαρδαναπαλος ο Αριωνας εχει βαλει ακουσον ακουσον 400% τικετα!

Conquest my @ss :p

Again.

Χαχαχαχα, και ελεγα πριν ανοιξω battlelog - "Κοιτα να δεις που θα ειναι φισκα πάλι" :smoke:

Οσον αφορα τα plugins, τα εχω και τα 2 αλλά δεν εχω κατσει να τα μελετησω ακομη...

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Αυτο με τα τικετς/κοσμο το εχω πετυχει σε σερβερ αλλον, ειναι καλο γιατι αν μεινουν και παιζουν 10 ατομα ολα ολα (5vs5) σε σερβερ που ειναι 64αρης με 1000 τικετς... φεξε μου και γλιστρησα ποτε θα τελειωσει το ματς. :p

Το killrate checker κατι παρομοιο εχω δει παλι σε σερβερ αλλους να κανει σπαμ στο chat: Warning -ονομα- (μπορει και χωρις ονομα ομως) your k/d ratio is too high. Βεβαια δεν εχω δει να τρωνε κανα kick, ισως γιατι δεν ηταν cheaters, αλλα παιζαμε metro οποτε :triniti:

Εντάξει το killrate checker θελει ψάξιμο. Γτ υπάρχουν παραδείγματα όπως

Ακης + chopper = mayhem ή κλασσικά στη metro Usas M320 και πάει λέγοντας που παίζει να φύγει κανείς άθελά του. Βέβαια με σωστές παραμέτρους ίσως γίνει τό εργαλείο.

Σύμφωνα με το Inside DICE #1, αυτήν την εβδομάδα που διεξάγεται η GDC αναμένουμε πολλές πληροφορίες, όχι μόνο για το patch άλλα και για expansions και (ελπίζω) battlerecorder και άλλα ζουμερά νέα "για το μέλλον του BF3". Ίδωμεν.

Τι είναι στο μυαλό μου τώρα; Βάζω τα τελευταία κομμάτια στην παρουσίαση που θα κάνω στο GDC στο Σαν Φρανσίσκο. Για κάθε οπαδό το GDC θα έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα νέα για το μέλλον του Battlefield 3.

...

Αλλά και πάλι κάποια γεγονότα πρέπει να παρουσιαστούν στο GDC. Γιατί; Γιατί, και ίσως εξηγώ το προφανές, θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια στραμμένα σε αυτό που κάνουμε. Είναι πως παίρνουμε προσοχή, πως μεγαλώνουμε και πως καθιστούμε σίγουρο το ότι θα συνεχίσουμε να βγάζουμε παιχνίδια επιτυχίες, ενώ ξεκινήσαμε ως ένα στούντιο μιας παρέας φίλων που έφτιαχνε pinball για την Amiga.

Τελικά ξέρουν τι κάνουν που κυκλοφορούν ατελή τα προϊόντα τους οι εταιρίες ... Μας έχουν και ξεροσταλιάζουμε για πράγματα που θα έπρεπε να έχουν συμπεριληφθεί στην αρχική έκδοση του game :p

το rush με το λοιπον παει με τα μπουνια αποτι φαινεται και καθε μερα ανεβαζουμε ανα 100% τα tickets...!!!!:T::T::T::T:
Εγω το κάνω...αν και στην αρχη υπηρχαν αντιδρασεις, αυτες καμφθηκαν εντος λιγων ωρων :smoke: