Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

KOITA TO FAMAS ΛΕΜΕ!:nothing:

Το famas εχει ηδη τσιμπημενο min ADS spread, μετα το patch το foregrip θα κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα, οποτε μειωσανε αρκετα το οριζοντιο recoil ετσι ωστε να μην χρειαζεσαι τοσο πολυ το foregrip, επισης κανανε να εχει η αριστερη μερια λιγο παραπανω recoil απτην δεξια, αρα οταν καποιος scrub κανει spray and pray θα του ειναι πιο δυσκολο να το κρατησει σταθερο χωρις να του φυγει. Σκεψου οτι αυξησανε και το recoil της πρωτης βολης, πολυ σπαστικο για οσους θελουν να βαρανε single shot με 6x scope.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα το ΑΕΚ που εχει μπολικο horizontal αλλα ισοροποιημενο, μετα το patch αμα δεν προσεχει καποιος οταν βαραει σε full auto θα του φευγει η καννη προς το αριστερα, το αναποδο συμβαινει ηδη στο M16 και μπορει να το παρατηρησει καποιος πολυ ευκολα :)

edit : μπουρδα ειπα για το magnum, buff κανανε οχι νερφ, ΡΑΟΥΡ :D

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

Το famas εχει ηδη τσιμπημενο min ADS spread, μετα το patch το foregrip θα κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα, οποτε μειωσανε αρκετα το οριζοντιο recoil ετσι ωστε να μην χρειαζεσαι τοσο πολυ το foregrip, επισης κανανε να εχει η αριστερη μερια λιγο παραπανω recoil απτην δεξια, αρα οταν καποιος scrub κανει spray and pray θα του ειναι πιο δυσκολο να το κρατησει σταθερο χωρις να του φυγει. Σκεψου οτι αυξησανε και το recoil της πρωτης βολης, πολυ σπαστικο για οσους θελουν να βαρανε single shot με 6x scope.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα το ΑΕΚ που εχει μπολικο horizontal αλλα ισοροποιημενο, μετα το patch αμα δεν προσεχει καποιος οταν βαραει σε full auto θα του φευγει η καννη προς το αριστερα, το αναποδο συμβαινει ηδη στο M16 και μπορει να το παρατηρησει καποιος πολυ ευκολα :)

Bασικα ολα τα οπλα μετα το patch θα ειναι pain in the ...butt για τους sprayers

edit:Παιδακια να κοιτατε συχνα το forum post στο symthic αφου προσθετει συνεχως νεα stats που ανακτα απο τα αρχεια που του στειλε ο Demize99.

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

δηλαδη ρε μαγκες για να καταλαβω (γιατι τρεχω σαν τον βεγγο...)

σκιζομαι για τη νικη, εχω παρει δυο φορες το καφε μονος μου στο μετρο, και λιγο πριν το τελος κανει ο server balance για να χασω;;;

δηλαδη ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν μας φτανουνε οι χακερς...

(σε κανεναν αλλο σερβερ δεν γινεται αυτο, balance δυο λεπτα πριν τη νικη και εκει που φτυνω αιμα για τις σημαιες να βρισκομαι στριμωγμενος στη βαση μου...)

πλακα κανουμε;;; :getlost:

Ρε συ πηρες χαμπαρι οτι ειπα στα παιδια να κανουμε πισω αφου μεσα σε 5 λεπτα σας ειχαμε κλεισει βαση?

Καταλαβες οτι για καποιο λογο απλα ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Ο ΒΑΖΟ μετα απο 16!!!! μερες αδιαληπτης λειτουργιας και ενω ειχαμε μεσα ~20 ατομα αναγκαστικα εγινε restart ΜΠΑΣ και εφταιγε αυτο.

tLSk6.png

Μην γινεσαι drama queen δυο λεπτα απο τη νικη.

ΤΩΡΑ τελειωσε το map και μπορουσες απλα να πας ξανα απο την απεναντι αφου δεν συμφωνουσες με το balance του σερβερ.

φιλε, αν καθε φορα που καποιος στριμωχνοταν στη βαση εκανε balance ο server, τοτε θα το καταλαβαινα.

φυσικα και καταλαβα οτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν σκοτωνονονταν. οχι ΟΛΟΙ. προσωπικα παντα σκοτωνομουνα και προσεξα απο το killcam καποιον που δεν σκοτωνονταν αλλα ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΛΛΟΥΣ... τον ανεφερα :getlost:

δεν ειμαι καθολου drama queen... να περιμενω την επομενη φορα που θα μας στριμωξετε στο bazaar και με πετσοκοβουνε, να γινει BALANCE????

κακως εδωσες εντολη να μην μας στριμωξετε, μου θυμιζει τη γυναικα μου που της χαριζω στο ταβλι...

τεσπα, κανενα προβλημα, μπηκα σε αλλο σερβερ και επαιξα μια χαρα (και χωρις balance στο τελος του παιχνιδιου)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Eχεις δίκιο.

Το να χάναμε ένα ματσάκι ήταν ζωτικής σημασίας για όλους.

Ειδικά δε αφού είπα σε όλο το ΤΕΑΜ να οπισθοχωρησει.-έγινε και στη bazaar το ιδιο btw-

Και ναι είχα σκοπό της ζωής μου , πείραζόντας τα διαφορα plugins

μεταξυ αυτών και ένα balance plugin-Που έχω φορτώσει στο procon μου μπας και φταιει κάποιο από αυτά για τη σοβαρότατη δυσλειτουργία που εμφάνιζαν οι μισοί και βάλε παίκτες που απλά ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ -Ήταν να σε παω στην αντίθετη ομάδα για χάσεις.

τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος.

Παντως τα μαχαιρια λειτουργουσαν κανονικα, το καταλαβα οταν εφαγα ενα απο τον neph την ωρα που πυροβολουσα 2 ατομα και δεν πεθαιναν και ταυτοχρονα με πυροβολουσαν και οι ιδιοι και δε πεθαινα, αλλα και απο τα 3 melee ribbon που πηρα yaay:dance3:

κακως εδωσες εντολη να μην μας στριμωξετε, μου θυμιζει τη γυναικα μου που της χαριζω στο ταβλι...

τεσπα, κανενα προβλημα, μπηκα σε αλλο σερβερ και επαιξα μια χαρα (και χωρις balance στο τελος του παιχνιδιου)

λοιπον εχει φυγει ηδη αντιγραφο απο αυτο που εγραψες,στην γυναικα σου (οτι της χαριζεις το ταβλι..) καλα ξεμπερδεματα...

Eχεις δίκιο.

Το να χάναμε ένα ματσάκι ήταν ζωτικής σημασίας για όλους.

Ειδικά δε αφού είπα σε όλο το ΤΕΑΜ να οπισθοχωρησει.-έγινε και στη bazaar το ιδιο btw-

Και ναι είχα σκοπό της ζωής μου , πείραζόντας τα διαφορα plugins

μεταξυ αυτών και ένα balance plugin-Που έχω φορτώσει στο procon μου μπας και φταιει κάποιο από αυτά για τη σοβαρότατη δυσλειτουργία που εμφάνιζαν οι μισοί και βάλε παίκτες που απλά ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ -Ήταν να σε παω στην αντίθετη ομάδα για χάσεις.

τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος.

:p

ρε φιλε, ειπα εγω οτι με εκανες balance για να χασω;;; :p

δεν μπορω βεβαια να καταλαβω γιατι εγινε το balance (btw σε κανεναν αλλο σερβερ δεν μου εχουν κανει balance στο τελος του παιχνιδιου, στην αρχη κανουν ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SQUAD MOY, οπως εγινε χτες που μετα το balance με σκοτωσε ο φιλος μου ο fOuThErEapErGR που πριν 20 seconds ειμασταν μαζι -και με την πατριδα μου τον batsi- και με εφαγε μαλιστα απο μερος που ειχε κανει respawn πανω μου, νιωθω σαν να με σκοτωσα... εγω! LOL) και σε τι θα βοηθουσε ενα τετοιο παιχνιδι οπου καποιοι δεν σκοτωνονταν... (ΚΑΙ προφανως ΔΕΝ βοηθησε σε κατι, γι' αυτο αναγκαστηκατε και κλεισατε τον σερβερ...)

δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται re-balance στο μετρο στο τελος της παρτιδας, ειναι η τριτη φορα που το επαθα και ΜΟΝΟ στον bazo...

και ακομα μια φορα σβησιμο (χωρις να υπαρχει προβλημα οπως το χθεσινο).

αν ηταν η πρωτη φορα, δεν θα ελεγα τιποτα...

ΥΓ: πριν το μετρο παιζαμε bazaar παλι με τον fOuThE και τον batsi στο team και μας ειχατε παλι στριμωξει στη βαση. εφαγε κρασσαρισμα το bf3.exe την ωρα που οδηγουσε το lav μας προς το junction και θα το παιρναμε. ξαναμπηκα στο ιδιο squad αν και ηξερα οτι η ηττα ειναι σιγουρη. νομιζω οτι και η αποσυνδεση σημαινει ηττα αρα πηρα δυο ηττες σε εκεινο το παιχνιδι.

;)

YΓ1: δεν ξερω αν ειμαι οντως drama queen ουτε αν αξιζω να με ειρωνευεσαι. αυτο που ξερω ειναι οτι απο τα 50 σχολια μου σε αυτο το thread, τα 49 ειναι κολακευτικα και για τον server και για τους παικτες και για τους admins.

αν το ενα ή δυο σε χαλανε, παει να πει οτι μαλλον δεν αντεχεις την κριτικη... :hmm:

btw σε κανεναν αλλο σερβερ δεν μου εχουν κανει balance στο τελος του παιχνιδιου, στην αρχη κανουν ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SQUAD MOY, οπως εγινε χτες

Στον BAZO δεν κάνουμε εύκολα balance, γιατί πολύ απλά είναι σχεδόν πάντα γεμάτος κι όταν οι ομάδες έχουν 32 άτομα (το μέγιστο) δε μπορείς να μεταφέρεις άτομα. Επίσης αποφεύγουμε να κάνουμε μεταφορές, ακριβώς για να μη χωρίζουμε άτομα από τους φίλους τους. Οι αλλαγές ΑΝ γίνουν, θα γίνουν σε άτομα που μόλις μπήκαν και έχουν 0 k/d, και μόνο αν υπάρχει πρόβλημα με τις ομάδες (μεγάλη διαφορά δυναμικότητας).

Εχθές γενικά πρέπει να είχε φάει κάποιο κόλλημα γιατί κι εγώ πήρα Support/c4 για να διαλύσω ένα άρμα. Όταν όμως το έκανα, το οδηγούσε άλλος από αυτόν που είχε φάει εμένα. Όταν δε, κοίταξα το scoreboard, αυτός που με είχε φάει ήταν στην ομάδα μου... :slap: Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να παίζω.

δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται re-balance στο μετρο στο τελος της παρτιδας, ειναι η τριτη φορα που το επαθα και ΜΟΝΟ στον bazo...

αν ηταν η πρωτη φορα, δεν θα ελεγα τιποτα...

Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει. Όπως σου είπα, δεν κάνουμε balance στον BAZO και ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, δε θα είχαμε περιπτώσεις που να κλείνεται η μιά ομάδα στη βάση και να ακολουθεί σφαγή.

Επίσης, μην αγχώνεσαι για το W/L ratio, γιατί όλοι μας έχει τύχει να μπούμε σε παιχνίδι και να δούμε απλά το μήνυμα "Your team lost" και τίποτα άλλο. :hm: Άλλωστε, αν παίξεις 500 γύρους, οι 3 που άλλαξες ομάδα κι έχασες είναι λιγότερο του 1%.

πριν το μετρο παιζαμε bazaar παλι με τον fOuThE και τον batsi στο team και μας ειχατε παλι στριμωξει στη βαση. εφαγε κρασσαρισμα το bf3.exe την ωρα που οδηγουσε το lav μας προς το junction και θα το παιρναμε. ξαναμπηκα στο ιδιο squad αν και ηξερα οτι η ηττα ειναι σιγουρη. νομιζω οτι και η αποσυνδεση σημαινει ηττα αρα πηρα δυο ηττες σε εκεινο το παιχνιδι.

Όχι, η αποσύνδεση μετράει στο ποσοστό των Quits και όχι στις ήττες.

δεν ξερω αν ειμαι οντως drama queen ουτε αν αξιζω να με ειρωνευεσαι.

Δεν είσαι drama queen, απλά είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το δεις κι έτσι. Ούτε νομίζω ότι ο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] σε ειρωνεύτηκε. Μάλλον σου απάντησε με τέτοιο τρόπο που λέει ότι "άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω, από το να σε αλλάζω ομάδα για να σου χαλάσω τα stats", πράγμα που απορρέει από τις αρχικές σου παρατηρήσεις. Αυτό είναι το όλο ζουμί εδώ.

Ρε παίδες μια ερώτηση.

Παίζω με ένα φίλο Firestorm. Έχουμε attack heli (Viper), εγώ pilot, ο άλλος gunner. Το heli 100% health και "σκάει" SA-18 IGLA. Εγώ πεθαίνω άμεσα. Ο φίλος και το heli 100% health.

Το IGLA σκότωσε εμένα, αλλά δεν πείραξε ούτε το heli ούτε τον gunner;

Γουάτ δε φάκ;

Είναι bug...αλλά δεν ξέρω αν θα το φτιάξουν.

Εδώ πέφτεις από το ένα μέτρο και σου βγάζει suicide... ή στο ποτάμι στην Seine...αυτό θα κοιτάξουν;

Μπορει να γραψει καποιος την εντολη που εμφανιζει το γραφημα για το bottleneck ? kkthxbye :p

Η dice μας εχει ταραξει με τα bugs 2-3 μερες δεν εχω καταφερει να παιξω

Render.PerfOverlay ...

merge τα δύο posts μου κάποιος(Λεωνίδα)

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Ρε παίδες μια ερώτηση.

Παίζω με ένα φίλο Firestorm. Έχουμε attack heli (Viper), εγώ pilot, ο άλλος gunner. Το heli 100% health και "σκάει" SA-18 IGLA. Εγώ πεθαίνω άμεσα. Ο φίλος και το heli 100% health.

Το IGLA σκότωσε εμένα, αλλά δεν πείραξε ούτε το heli ούτε τον gunner;

Γουάτ δε φάκ;

αγνωστο το θελημα του κυριου(Το headshot το κοιταξες???):p:P:P:P

αλλωστε απ'οτι εχω καταλαβει ο gunner πεφτει πρωτος σε ορισμενα vehicles...!:hmm::hmm:μπορει το damage να εφτασε στο 90% το πολυ αν βαρεσε εσενα απευθειας!!!