Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Όχι! Εξάλλου αναφέρει τη χώρα στη περιγραφή και αν εξαιρέσεις ένα πείραμα που έγινε,και απέτυχε, για Αγγλία ο server δεν έχει αλλάξει χώρα. Πάντως μετά το update άλλοι έχουν καλύτερα pings και άλλοι χειρότερα. :nothing:

Εχθές ο BAZO είχε τραγικά ping >90ms. Αλλάξανε πάλι χώρα?

Κι εγώ τα ίδια... Ήταν εκνευριστικό εχθές... Βάραγα, έβλεπα το hitreg, που 99% ήταν hs, έσκυβα αμέσως και περίπου 1" μετά, πέθαινα εγώ... :wassat:

Πάντως μετά το update άλλοι έχουν καλύτερα pings και άλλοι χειρότερα. :nothing:

Ακριβώς... Τώρα, πως μπορεί να επηρεάζει το borwser plugin το ingame ping με το server, δεν καταλαβαίνω... :confused:

Εγω τα εχω αυτά σε όλους τους servers λόγω γραμμής (4αρα).:getlost:

Στο bazo είμαι πάνω απο 100...:wall:

Μετά το plugin το χαμηλότερο που έχω είναι 87 σε κάποιους γερμανικούς...

Άντε να έρθει η 24αρα να ανέβω λίγο...:)

Expect announcement next week

While Battlefield 3 is still going strong, we know that DICE and Electronic Arts have more downloadable content planned for release. DICE has said a couple of times that they do expect to release more content for Battlefield 3.

While sources are quiet on what the new DLC content could be, it is expected that the announcement will come next week in New York City at an Electronic Arts event. If rumors are to be believed, DICE has an All American content pack on deck that will feature maps in a number of city locales in the U.S.

Look for the official word to arrive at some point next week.

Πηγή: Fudzilla

Περα απο τον χαβαλε, τι θελετε να τρεξει ο σερβερακος μας σημερα;

Θελετε άλλο mode απο conquest; Θετε μονο air maps ή infantry only;.....δεν θετε τιποτα συγκεκριμενο(οποτε το αφηνουμε με vanilla maps) και να σκασω να μιλαω; :p:hehe:

Περα απο τον χαβαλε, τι θελετε να τρεξει ο σερβερακος μας σημερα;

Θελετε άλλο mode απο conquest; Θετε μονο air maps ή infantry only;.....δεν θετε τιποτα συγκεκριμενο(οποτε το αφηνουμε με vanilla maps) και να σκασω να μιλαω; :p:hehe:

eX9eZ.png

???

Conquest large σε caspian και firestorm, αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα. Σε όλες νουμπάς είμαι :shout:

Να πω και κάτι που πήρε το μάτι μου σε ένα forum για άλλο fps και σκέφτηκα μπας και παίζει και εδώ. Υπάρχουν ορισμένα video settings που αν τα αυξήσεις/μειώσεις ξεχωρίζεις πιο εύκολα/γρήγορα αντιπάλους? Εγώ ας πούμε έβγαλα motion blur και πλέον όταν φέρνω φούρλες με το ελικόπτερο βλέπω που είναι τι :dance3:

Με Rush, αν και αλλάζουν τελείως οι χάρτες και έχει άλλο ενδιαφέρον, για κάποιο λόγο αδειάζει ο server. Κάνε αν είναι μια δοκιμή και βλέπουμε. Αλλιώς, αν δεν κρασάρει, mixed mode με TDM μέσα.

Με Rush, αν και αλλάζουν τελείως οι χάρτες και έχει άλλο ενδιαφέρον, για κάποιο λόγο αδειάζει ο server. Κάνε αν είναι μια δοκιμή και βλέπουμε. Αλλιώς, αν δεν κρασάρει, mixed mode με TDM μέσα.

Nope.

Αν ξεκινησει σαν RUSH παει καλα-μην σου πω καλυτερα απο Conquest-

Η On the fly αλλαγη αδειαζει το server.

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] conquest + tdm???

Οτι θελετε βαλτε ρε συ.....

Απλα βαλε vars.maxplayers 64 γιατι δεν επιτρεπεται κανονικα πανω απο 24.

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] rush(squad)???

Εχει οριο 16 ατομα.

Οι υπολοιποι θα βαρανε στο "βροντο".