Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

To έχω προπαραγγείλει στο Play.com με 37€. Όταν το πήρα έλεγε ότι ήταν το "Physical Warfare Pack". Μπήκα να πάρω κάτι άλλο και παρατήρησα ότι άλλαξε κι έγινε "Dog Tag Pack" !!! Εκτός αυτού, η τιμή έχει φτάσει στα 42€ περίπου :wassat: Εμένα βέβαια την έχει κρατήσει, αλλά όποιος το πάρει τώρα θα δώσει 42€

Προσωπικά το θέλω να το έχω με το κουτί του και γενικά δεν εκτιμώ τα activation κλπ.

Δεύτερον, δε βλέπω να λέει πουθενά ότι είναι το Limited Edition

Για το πρωτο που λες οκ ειναι θεμα του καθενος αλλα για το δευτερο δεν περιμενα να το γραφει πουθενα μιας και χωρις αυτο τα 14 ευρω κοστος ειναι παραπανω απο καλα.

Ναι, αλλά λείπουν δύο πράγματα:

1. Το όποιο DLC δίνουν (dogtag, Physical Warfare, κλπ)

2. Το DLC που θα βγει με τις πίστες του Karkand

Το δεύτερο θα είναι στα 19.90€, οπότε ακόμα και με τα 14€ που γλιτώνεις, θα το πάρεις λίγο φθηνότερα.

Ποιος ο λογος ρε παιδες να μην το παρετε απο εδω ; Battlefield 3 - CD Key Buy (PRE-ORDER)

Ειναι οκ το παραπανω μαγαζακι?εχει ψωνησει κανεις?

Καλα ολα τα εξτρα αλλα οσο αφορα το αυτο καθεαυτου bf3 δεν αλλαζει τιποτα?? σωστα??

Δηλαδη ιδιες πιστες ιδια οπλα κτλ.

Ειναι οκ το παραπανω μαγαζακι?εχει ψωνησει κανεις?

Καλα ολα τα εξτρα αλλα οσο αφορα το αυτο καθεαυτου bf3 δεν αλλαζει τιποτα?? σωστα??

Δηλαδη ιδιες πιστες ιδια οπλα κτλ.

Φιλε μου εγω απο εκει εκλεισα το bf3 και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι οικονομικα ειπα να τους δοκιμασω.

Χθες με τον φιλο neph κλεισαμε δυο cdkey για CoD 4 και αλλα δυο για CoD WaW με 20 ευρω ολα μαζι απο εδω Buy Game CD Keys Online : Cheapest Legit CD Key Store : Wholesale CD Key Supplier : Pre Order Battle Field3 CD Keys : FIFA 2012 Key : Modern Warfare 3 CD Key

Σε μια ωρα ειχα και τα 4 cdkeys στο email μου με δωρο εκπληξη και ενα cdkey για MW2.

Ειναι η πρωτη φορα που ψαχνω σε cdομαγαζα μιας και μεχρι σημερα τιμουσα κανονικα το steam.

Φιλε μου εγω απο εκει εκλεισα το bf3 και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι οικονομικα ειπα να τους δοκιμασω.

Χθες με τον φιλο neph κλεισαμε δυο cdkey για CoD 4 και αλλα δυο για CoD WaW με 20 ευρω ολα μαζι απο εδω Buy Game CD Keys Online : Cheapest Legit CD Key Store : Wholesale CD Key Supplier : Pre Order Battle Field3 CD Keys : FIFA 2012 Key : Modern Warfare 3 CD Key

Σε μια ωρα ειχα και τα 4 cdkeys στο email μου με δωρο εκπληξη και ενα cdkey για MW2.

Ειναι η πρωτη φορα που ψαχνω σε cdομαγαζα μιας και μεχρι σημερα τιμουσα κανονικα το steam.

Οποτε θα το παραγγειλω και εγω και στην τελικη καποια σταβει να γινει 15 ευρω ειναι, δεν χαθηκε ο κοσμος.

Ευχαριστω!

και γω το προ παράγγειλα απο πλαισιο, ελπίζω να το έχουμε στα χέρια μας πριν, ή έστω την ημέρα κυκλοφορίας.

Τις περισσότερες φορές το Πλαίσιο έχει τα games την μέρα της κυκλοφορίας. Πόσο μάλλον για ένα παιχνίδι αυτού του επιπέδου(τόσο γνωστής σειράς και τόσο συζητημένο), όπως το BF3!:)