Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Πολλές καλημέρες στους απανταχού BFακιδες :p

Σήμερα είναι B2K ημέρα και θεωρώ χρέος μας να τιμήσουμε, με την παρουσία μας στον BAZako BAZO Server, τις προσπάθειες των [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] και [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] να φτιάξουν έναν αξιόλογο server για την BF3 compania μας. Μπορεί μερικοί - μαζί με μένα που τερματιζω σε 150ms - να έχουν υψηλότερα ping από πριν αλλά τλκ αξίζει γτ στο τέλος θα έχουμε κάνει το χαβαλέ μας και θα συζητάμε όλα τα καμώματά μας εδώ μέσα. :T:

ειπα να ξεκινησω το b2k και βλεπω κατι Πing στο Θεό, απο 250ms το πιο μικρο που εχω βρει μεχρι στιγμης....τι έγινε;;;:wall::wall:

η πλάκα είναι όμως οτι όλοι ειναι full και δειχνει αναμονη μέχρι και 30 ατομα!!!!

Battlefield 3 Limited Edition | Skroutz.gr δεν ξερω αν οντως το εχουν αλλα με 35 ευρω 8α χεις και το dlc

εκανα παραγγελια μολις απο το getitnow... λετε να ειναι οντως το LE?? αμα ειμαι τυχερος !! :D

εκανα παραγγελια μολις απο το getitnow... λετε να ειναι οντως το LE?? αμα ειμαι τυχερος !!

Στην περιγραφή πάντως λέει:

Το PC Game Battlefield 3 Limited Edition, κυκολοφορεί στις 28/10!

Προπαραγγείλτε τo Battlefield 3 Limited Edition και "κατεβάστε" εντελώς δωρεάν το multiplayer expansion pack Back to Karkand, το οποίο περιλαμβάνει 4 θρυλικούς χάρτες του Battlefield 2, πλήρως αναβαθμισμένους από τη μηχανή γραφικών Frostbite™ 2 καθώς επίσης όπλα, οχήματα, μοναδικά βραβεία και παράσημα.

Ξεχασμένη... Σίγουρος δε μπορείς να είσαι, αλλά αν είναι κομμάτια που έχουν ξεμείνει, τότε το πιθανότερο να το πάρεις.

Τελικά τι ώρα ξεκλειδώνει το B2K?

Μάλλον ξεκλείδωσε ήδη:

ειπα να ξεκινησω το b2k και βλεπω κατι Πing στο Θεό, απο 250ms το πιο μικρο που εχω βρει μεχρι στιγμης....τι έγινε;;;

η πλάκα είναι όμως οτι όλοι ειναι full και δειχνει αναμονη μέχρι και 30 ατομα!!!!