Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Παιδια εχει παρατηρησει κανεις στην operation metro οταν περνεις το sniper και ξεκινας κατω απο την αποβαθρα ,οταν κοιτας μεσα απο το σκοπευτρο τα fps πεφτουν ξαφνικα απο 70avg που εχω με την 295 στα 25-30 .Μετα οταν ξαναγυρναω το σκοπευτρο αλλου επανερχονται αμεσως στα αρχικα επιπεδα και μαλιστα πιο ψηλα οπως ειναι και το φυσιολογικο.Γενικα βλεπω οτι στην metro το scaling ειναι χαλια τουλαχιστον με το δικο μου συστημα ,το gpu usage παει απο 60% στους 2 πυρηνες εως και 90% .

Επισης μπορω να παιξω και εγω στο ΒΑΖΟ ή πρεπει να εχω κανει καποια εγγραφη πρωτα καπου? :thank_you2:

Επισης μπορω να παιξω και εγω στο ΒΑΖΟ ή πρεπει να εχω κανει καποια εγγραφη πρωτα καπου? :thank_you2:

Δεν χρειαζεσαι καμμια εγγραφη πουθενα.

Θα έχουμε κάποιο "event" αυριο στο BAZO, του τύπου Β2Κ-only-maps???:fun:

Ειπα με τον αντιπροεδρο οτι επειδη εχουμε παιξει αρκετα τα υπαρχοντα maps τις επομενες μερες ο Bazo να ειναι Back To Karkand only.

Αρχικά φάση θα είχε να μπει λουκέτο στο BAZO για να μπουμε όλοι οι λαμπίτες/BAZites για να ξεκλειδώσουμε όλα τα achievements με friendlyfire on. Σιγά μην σας κυνηγάω με το repair tool. Μια σου και μια μου. Ακόμα και το suppression λεω να το στήσουμε :p

Έγινε επεξεργασία από Grisos

Αρχικά φάση θα είχε να μπει λουκέτο στο BAZO για να μπουμε όλοι οι λαμπίτες/BAZites για να ξεκλειδώσουμε όλα τα achievements με friendlyfire on. Σιγά μην σας κυνηγάω με το repair tool. Μια σου και μια μου. Ακόμα και το suppression λεω να το στήσουμε :p

Εγώ δεν θα σας αφήσω, θα ανέβω στον γερανό και θα σας ρίχνω με το sniper λίγο πριν πάτε για το unlock.

Να τα ξεκλειδώσετε με την αξία σας :p

Λογικά δεν είναι κλειδί(αν αγοραστεί από origin), απλά θα δεις στο battlelog profile σου να γράφει B2K.

Σε περίπτωση κλειδιού αφού λάβεις το ανάλογο email κάνεις active τον κωδικό από το menu του Orgygin :p.

Έγινε επεξεργασία από Zenor

Εγώ δεν θα σας αφήσω, θα ανέβω στον γερανό και θα σας ρίχνω με το sniper λίγο πριν πάτε για το unlock.

Να τα ξεκλειδώσετε με την αξία σας :p

φαντάσου σε επόμενα update να πέφτει και ο γερανός με όλα τα "παρελκόμενα" που θα φέρει!:p:P

To ειπαμε 5 φορες να ΜΗΝ ανεβαινετε στην γεφυρα ΠΑΝΩ απο το map.

Ειναι Glitch και παρα τις προειδοποιησεις εξακολουθησαν 5-6 ατομα να το κανουν.

Εφυγαν(και εσυ μαζι πακετο)

Δεν ειναι οτι δεν σας αφησα χρονο...

Εγώ δλδ που γενικά κατασκηνώνω με κεφτεδάκια ,καρεκλίτσα και sniper rifle να μην μπω καν στο κόπο :p:P