Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Ρε παιδιά εμένα γιατι δεν μου λέει το ping μου. Απο εχθές οπου και να εχω μπει ? :confused:

Πρέπει να ρωτήσεις τους άλλους να στο πούνε. Είναι μέρος του "socializing" concept της DICE :hehe:

Πρέπει να ρωτήσεις τους άλλους να στο πούνε. Είναι μέρος του "socializing" concept της DICE :hehe:

Καλά αυτό που κάνουν είναι τραγικό έτσι; Και κανείς δεν διαμαρτύρεται...

Τα πιο σημαντικά πράγματα, που έπρεπε να υπάρχουν από το release δεν τα έχουν βάλει, π.χ να γράφει next map στο τέλος του round, να βλέπεις σαν άνθρωπος το ping σου, να εμφανίζει τα tickets στον server browser και ένα σορό άλλα...

Και άντε να γράψεις suggestion εσύ στο forum, που είναι όλα τα 10άχρωνα και γράφουν ότι τους κατέβει.

Community 0

να βλέπεις σαν άνθρωπος το ping σου, να εμφανίζει τα tickets στον server browser

καλά ρε συ δεν ντρέπεσαι, πάνε να σε κάνουν κοινωνικοποιημένο άνθρωπο και τους την λες από πάνω!?!?

:tomato:

ρε σεις,γιατι με κανατε μπαν απο το bazo??τι εγινε???

To ειπαμε 5 φορες να ΜΗΝ ανεβαινετε στην γεφυρα ΠΑΝΩ απο το map.

Ειναι Glitch και παρα τις προειδοποιησεις εξακολουθησαν 5-6 ατομα να το κανουν.

Εφυγαν(και εσυ μαζι πακετο)

Δεν ειναι οτι δεν σας αφησα χρονο...

ρε παιδια δεν το ηξερα,ειδα που εβγαζε spawn beacon και δεν καταλαβαινα που ηταν και ειπα να δοκιμασω να δω που ειναι..σορρυ..ειναι μονιμο το μπαν??

Oχι.

Αυριο θα εισαι παλι μαζι μας.

Εμενα συνεχιζει να με πεταει το punkbuster οπου και να μπω στα καλα του καθουμενου.Τι manual update δοκιμασα,τι να σβησω τα αρχεια απο το φακελο του,τι punkbuster updater κατεβασα και δοκιμασα @@ τιποτα δεν δουλεψε.Τι μπορει να ειναι ρε διαολε.:fist: