Jump to content

Recommended Posts

Λογικές απαιτήσεις.Σίγουρα είναι οι επίσημες έτσι..?

Αλλά γαμώτο δεν θέλω να φτιάξω origin,προσθέστε το και στο steam γμτ. @#@#$@$@%*&6* :confused:

Τι είναι το origin?:wassat:

Οι απαιτήσεις καλές φαίνονται. Το ότι είναι alpha σημαίνει ότι θα αλλάξουν?

(edited)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0QnnAXEiqq0]‪Battlefield 3 - Epic Mcom Disarming HD Gameplay‬‏ - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0MgQMoPwGwM]‪Battlefield 3 - Sneaky Sniper Multiplayer Gameplay (HD)‬‏ - YouTube[/ame]

Νομιζω θελω νεο σωβρακο :D

edit : moar !

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από GruntGR

Στο πρώτο video έχει πολύ lag... Επίσης στο 3ο video φαίνεται ότι τα όπλα δεν έχουν πολύ kick. Ανησυχώ...

(edited)

στο 3ο βίντεο στο 2.00 φαίνεται ο τύπος να κάνει block στο μαχαίρι, το έχει αναφέρει και ο ghost στο insomnia:

Λένε ότι μπορείς να μπλοκάρεις το μαχαίρι και να σκοτώσεις τον αντίπαλο.

Αλλά σε ένα βίντεο που είδα κάτι τέτοιο

1) Ναι, το συγκεκριμένο knife animation ξεκίνησε με block από τον αντίπαλο.

2) O αντίπαλος τελικά πεθαίνει αφού το animation συνεχίζει με bypass του block και stab(με dogtags/enemy down).

3) Ο παίχτης όση ώρα κάνει το animation τις τρώει (directional damage marker).

4) Ο παίχτης πεθαίνει μαζί με τον αντίπαλο, αλλά όχι από knife block.

Εκτός αν είδε κανείς κάτι άλλο;

Εκτός αυτού δεν βλέπω commorose............. :weep: (εκτός και αν είναι disabled)

Πάντως τα ragdoll (?) animation κινούνται πραγματικά σε άλλο επίπεδο ;)

Έγινε επεξεργασία από Athanasios2104

οσο βλεπω αυτα τα videακια ολο και πιο εντονα νοιωθω οτι ..κατι με χαλαει.

κατι δε μ'αρεσει..

καπως αλλιως το περιμενα...

:hmm:

heli - αεροπλανα εχει?

Ναι,αλλά μόνο στο conquest mode και σε συγκεκριμένους χάρτες που υποστηρίζουν το mode.

οκ γιατι βλεπω μονο κατι "κλειστους" χαρτες στα βιντεα και λεω στον εαυτο μου οτι δεν ειναι bf αυτο :sick:

(μην μπαινουμε και σε τσαμπα εξοδα)

οκ γιατι βλεπω μονο κατι "κλειστους" χαρτες στα βιντεα και λεω στον εαυτο μου οτι δεν ειναι bf αυτο :sick:

(μην μπαινουμε και σε τσαμπα εξοδα)

Εδώ έχεις δίκιο.Έχω βαρεθεί να βλέπω την Metro.Κάτι δεν πάει καλά.Μπας και φοβούνται να μας δείξουν άλλη πίστα,μην τυχών και ξεκαυλώσουμε..? :hm:

Ίσως να είναι η μόνη πίστα που έχουν έτοιμη, ή να τη δείχνουν επειδή είναι διαφορετική από τις παλιές.

Είναι η πίστα που θα έψηνε τους CODάκηδες να το πάρουν. Ακόμα προσπαθούν να κλέψουν κόσμο δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί αν γεμίσουμε CODάκηδες, τότε πολύς κόσμος θα παραπονιέται αν το παιχνίδι τελικά θυμίζει BF...