Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Back to 306.97 drivers ! :S nvidia σε μισώ !!! rage rage

-Παρεπιπτόντως κάποια άτομα στο battlelog φωνάζουν ότι ίσως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα κάποιο bug - sandy - gtx 670- θα το ψάξω, αν βρω από κάποιον φίλο 3770Κ να δω τι θα γίνει.

Ατυχία Νούμερο 2: ήρθε εχθές η 7970 lightning αλλά μιας και στα πάντα είμαι άτυχος , έχει πρόβλημα η κάρτα και σήμερα την γυρίζω πίσω στο μαγαζί, πιθανότατα θα αλλαχθεί με ίδια( δύσκολο λόγω έλλειψης στοκ ) ή με παραπλήσιων δυνατοτήτων.:(:computer:

παιδια καλησπερα,

εχω ενα προβληματακι με το battlefield και δεν ξερω πως να το διορθωσω.

το προβλημα που μου βγαζει ειναι αυτο:

The Greek Battlefield Community • Προβολή θέματος - Battlefield 3 - Η Εφαρμογη σταματησε να λειτουργει

αλλα τπτ απο τις παρακατω λυσεις δεν εκανε δουλεια...

μπορει καποιος να βοηθησει?

ευχαριστω πολυ.

win 8 64 bit

i5-3570k

16g ram

ATI 6970

Eπανέρχομαι στο θέμα drivers-bf3

306.97- είδα βελτίωση με τις ακόλουθες ρυθμίσεις, ομαλότερο gameplay στα low ρολλάρει πολύ καλύτερα, τεστάρω ultra και κάνω edit αν όλα πάνε κι εκεί καλά

gycruss.png

btqehxv.png

cwjvd1v.png

Επεστρεψα και γω απ τα ξένα, αλλα έχω χάσει αρκετά επεισόδια απ' ότι βλέπω.

Αρχικα που είναι ο ΒΑΖΟ?

Παιζετε οι γνωστοι ή το κόψατε τελείως? Δεν βλέπω κινηση στο battlelog..

End Game δεν εχω παιξει καθόλου, Aftermath ελάχιστα τα χριστουγεννα.

Και κατι τελευταιο. Τι driver να βάλω? Έχω μείνει με τον 12.8 (νομίζω official).

Μια απο τα ιδια και γω με τους 320 φιλος με την ιδια καρτα (GTX 570) γυρισε στους 306.97 και σταματησαν τα προβληματα...

YKL8LM1.jpg

Εδω ειναι τα settings που ειχα αλλα τρεχω μια τα δικα σου @SpirosKGR να δουμε μπας και ειναι καλυτερα

2Nm8iFi.png

2Nm8iFi

Έγινε επεξεργασία από Orion2001

Μια απο τα ιδια και γω με τους 320 φιλος με την ιδια καρτα (GTX 570) γυρισε στους 306.97 και σταματησαν τα προβληματα...

YKL8LM1.jpg

Εδω ειναι τα settings που ειχα αλλα τρεχω μια τα δικα σου @SpirosKGR να δουμε μπας και ειναι καλυτερα

2Nm8iFi.png

2Nm8iFi

μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις την εντολή renter.perfoverlayvisible 1

πληκτρολογείς ~ για να ανοίξει η κονσόλα

Μετά από πολύ ψάξιμο και σπάσιμο νεύρων κατάφερα να εξαλήψωαρκετάα το stuttering με την gtx 670, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα settings :)

βουαλά

yo8yvfr.png

ezowfhl.png

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

Με 306.97 πάει σφαίρα , 314.22 αρκετά καλά αλλά καλύτεροι οι 306.97:crazy_pilot:

Ακόμα πειραματίζομαι , χωρίς καμία ρύθμιση μέσω του πίνακα το stutter δεν φεύγει, εδώ θα μείνω μέχρι να βρω τη χρυση τομή :-)

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR