Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Λοιπόν όπως είχα πει πιο παλιά, το BC2 γενικά μου άρεσε περισσότερο και νομίζω βρήκα τι μου "χαλάει" το BF3.

Αν κάτι μου αρέσει στα BF είναι το ότι έχει περισσότερους παίχτες από το τυπικό, πια, 32. Στην αρχή με ενοχλούσε στο BC2 που το είχαν μειώσει, το έβλεπα σαν κονσολοποίηση της σειράς.

Βλέπω τώρα όμως πως σε 64άριδες servers είναι που συνήθως χαλάει το πράγμα. Ειδικά στο Rush. Συνήθως είναι 2 M-Coms σχετικά κοντά το ένα με το άλλο και απλά μαζεύονται όλοι εκεί γύρω και γίνεται πανζουρλισμός. Δεν υπάρχει teamplay γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται. Ειδικά τώρα που το run 'n' gun και οι CoDακισμοί είναι πιο mainstream από ποτέ στο BF, θα κατέβει από το βουνό το τσούρμο και θα διαπεράσει τα πάντα με ότι μπορεί να πετάξει.

Όταν όλοι είναι σε τόσο μικρό χώρο, δε μπορεί, κάτι θα πετύχεις.

Με το που άρχισα να μπαίνω σε 40άριδες servers βρήκα την υγειά μου. Είχαμε teamplay, squad play και επιτέλους κάποια γενικά tactics. Λιγότεροι snipers και δε πεθαίνεις μέσα σε 10 secs αφότου κάνεις spawn γιατί έτυχε κάποιος να πυροβολάει εκεί δίπλα. Έχεις χώρο να κάνεις το σχέδιο σου.

Επίσης επειδή είναι λιγότερα άτομα παίζει μεγαλύτερο ρόλο η ικανότητα του καθενός, μιας και οι βλακείες δεν καλύπτονται από τα άλλα 4 άτομα που θα ήταν δίπλα σου στο 64άρι. Ακόμα και τα λιγότερα οχήματα παίζουν ρόλο γιατί ενδυναμώνεται ο ρόλος τους.

Πιστεύω πως μάλλον είναι πατάτα των maps. Αν υπήρχαν 3 Μ-Coms αντί για 2 σε μια μεγαλύτερη περιοχή θα ήταν οκ για 64άρι, όπως είναι τώρα καταλήγει σε spamfest και Team Deathmatch. Είναι λες και κράτησαν την λογική των καλών BC2 maps αλλά ξέχασαν να υπολογίσουν τα 2πλάσια άτομα.

edit: Τώρα που το σκέφτομαι από παλιά το είχαν αυτό το πρόβλημα αλλά ήταν σε λίγα και πολύ συγκεκριμένα περιστατικά πχ. BC2 Vietnam, Rush, Vantage Point όπου τα πρώτα M-Coms είναι σε ένα τοσο δα κομμάτι του map δίπλα στο spawn point των Offense και το ποια ομάδα θα κερδίσει εξαρτάται από το ποια πετάει τα περισσότερα grenades πιο γρήγορα. Δεδομένου ότι ήταν και το τελευταίο δείγμα Map της DICE πριν το BF3, δεν εκπλήσσομαι καθόλου.

Έγινε επεξεργασία από Andeus

Seriously, θα το σπασω.. Ολη την ωρα could not join server.. Σε ΟΤΙ server και να δοκιμασω.. Μονο μια φορα καταφερα να μπω στον BAZO να φτιαξω τα settings μου (που ηταν και αδιος).

Και uPnP εκλεισα, και στο router το κλεισα, και το origin εκανα disable in-game, και repair install απο το ιδιο το origin εκανα, και πορτα ανοιξα, και το punkbuster εκανα update.. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ? Ελεος, game πηρα και game δε μπορω να παιξω.. ******* ΕΑ! :wall:

Seriously, θα το σπασω.. Ολη την ωρα could not join server.. Σε ΟΤΙ server και να δοκιμασω.. Μονο μια φορα καταφερα να μπω στον BAZO να φτιαξω τα settings μου (που ηταν και αδιος).

Και uPnP εκλεισα, και στο router το κλεισα, και το origin εκανα disable in-game, και repair install απο το ιδιο το origin εκανα, και πορτα ανοιξα, και το punkbuster εκανα update.. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ? Ελεος, game πηρα και game δε μπορω να παιξω.. ******* ΕΑ! :wall:

Δοκιμασες να διαγραψεις το Bf3 folder απο τα εγγραφα και μετα να μεις με αλλο browser?

[MENTION=22484]Andeus[/MENTION] αν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχει χάρτης Rush με 64 παίκτες. Είναι όλοι για 32. Το να το κάνεις με 64, γίνεται αν πειράξεις τα settings του server, οπότε είναι επιλογή του admin και όχι της Dice.

@Wizard! Ενδιαφέρον. Το έψαξα λίγο και ναι μεν δε βρήκα κάτι πέρα από ένα παλιό newspost της DICE, αλλά φαντάζομαι πως ισχύει.

Βλακεία τους. Αφ'ενός γιατί αν είναι έτσι τότε μόνο το Conquest είναι 64άρι και τσάμπα οι φανφάρες που μας έπρηζαν. Αφ'ετέρου γιατί και δε θα ήταν τόσο δύσκολο να φτιάξουν ένα έξτρα μέγεθος και θα είχαν "σοβαρό" ένα από τα σημαντικά game modes τους. Κρίμα.

επειδη ειμαι στην εργασια μου και θα σχολασω ισα ισα να προλαβω κανα μεγαλο καταστημα να παρω το bf3 πειτε μου ρε παιδια, που μπορω να βρω ετσι ελληνες να παιζουμε σε τι σερβερ??? συγγνωμη αν εχουν ξανα ειπωθει απλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου και της ανεσης να αυνανιζομαι στο νετ ανετα.. :wall:

επειδη ειμαι στην εργασια μου και θα σχολασω ισα ισα να προλαβω κανα μεγαλο καταστημα να παρω το bf3 πειτε μου ρε παιδια, που μπορω να βρω ετσι ελληνες να παιζουμε σε τι σερβερ??? συγγνωμη αν εχουν ξανα ειπωθει απλα δεν εχω την πολυτελεια του χρονου και της ανεσης να αυνανιζομαι στο νετ ανετα..

Αφού το πάρεις κι ανοίξεις το account σου στο origin, πας εδώ και βάζεις το όνομά σου. Επίσης, εκεί θα βρεις και άλλους που παίζουμε να τους προσθέσεις να παίζετε μαζί. Ελληνικοί servers υπάρχουν λίγοι, θα σου πουν τα παιδιά που είναι. Μπορείς όμως να κάνεις και μια αναζήτηση με "greek" στο Battlelog όπου θα σου φέρει κάποιους.

Τι μπορώ να κάνω για αυτό το ground glitch;

Ως τώρα δοκίμασα: restore σε 2 - 3 σημεία που ήξερα ότι παίζει σωστά και επιδιόρθωση εγκατάστασης.

Διορθώθηκε έπειτα από repair του amd catalyst center μέσα από τη διαχείριση προγραμμάτων των windows.

Έγινε επεξεργασία από Τζώρτζης

ρε παιδες χαζη ερωτηση , αλλα στα καταστηματα εχει download code version only...ρωτησα υπαλληλους και δεν ειχαν ιδεα....βεβαια κοστιζαν 15-20€ αλλα ειναι full game download εκδοση η μονο τα expansion???? ενα ηταν το bf3-back to karkano (νομιζω οτι ειναι το full game αυτο..)...ευχαριστω...

ρε παιδες χαζη ερωτηση , αλλα στα καταστηματα εχει download code version only...ρωτησα υπαλληλους και δεν ειχαν ιδεα....βεβαια κοστιζαν 15-20€ αλλα ειναι full game download εκδοση η μονο τα expansion???? ενα ηταν το bf3-back to karkano (νομιζω οτι ειναι το full game αυτο..)...ευχαριστω...

Ειναι μονο expansion φιλε μου!!

Sent from my iPhone using Tapatalk