Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Παιδιά αυτά που λέει ο swatoner τα έπαθα εχθές...όσο καιρό παίζω τέτοιο ξεπέτσωμα δεν έχω ξαναφάει...Τι να πρωτοπώ...Άδειασμα γεμιστήρα g3 πάνω του ενώ ήταν δίπλα μου γυρνάει κάνει ένα τσακ με τα καψούλια και με ξαπλώνει , καμπεράς sniper κρυμμένος πίσω από φράχτη με οπτικό πεδίο 0 να με ξαπλώνει...και άλλα τέτοια απείρου κάλλους αισθητικής...To αποκορύφωμα βέβαια ήταν σε κάποια φάση οι αντίπαλοι πλέουν να αρνούνται να ψοφήσουν (όταν το γύρισα σε ΑΕΚ).Δε ξέρω αν ήταν από τα νεύρα μου ή κάτι άλλο αλλά γενικά κάτι παίζει .By the way βρήκα μετά από πολύ καιρό server με DM caspian border...:happy2::T: + για πρώτη φορά έπαιξα RUSH στο davamant peak ...απλά επικό...

Έγινε επεξεργασία από chrkon

Σίγουρα ξέρεις καλύτερα από όλους, αλλά είχαμε κάτσει ένα απόγευμα στoν Bazo με τον [MENTION=17242]apostolis159[/MENTION] και κάναμε πάνω από 200 δοκιμές ο καθένας. Δεν έπιασε ούτε ένα. Νομίζω είχε μπει και ο [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] σε κάποια φάση και θα το θυμάται.

Όντως, ουτε ένα δεν είχαμε καταφέρει απο μπροστά. Δεν γινόταν με τίποτα. Μυστήρια φάση τα μαχαίρα στο bf3, τι να πω..

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μόνο σε μερικούς έχω πρόβλημα με το σημάδι μου ή στομώνει το μαχαίρι μου.

Άλλο ένα παράδειγμα μλκίας του παιχνιδιού

bf3_zps40d4f87c.png

Έχει ξεκινήσει πρώτος να μου ρίχνει, του ρίχνω ενώ είμαι suppressed, αδειάζει ο γεμιστήρας ενώ κάνει βόλτες μπροστά μου ώσπου έρχεται και με μαχαιρώνει από μπροστα.

Έχει ξεκινήσει πρώτος να μου ρίχνει, του ρίχνω ενώ είμαι suppressed, αδειάζει ο γεμιστήρας ενώ κάνει βόλτες μπροστά μου ώσπου έρχεται και με μαχαιρώνει από μπροστα.

Πήγαινε με ένα φίλο (αυτός αντίπαλος) σε άδειο server. Καθίστε μπροστά από τοίχο, αλλά όχι πολύ κοντά, 15-20μ.

Πες του να αρχίσει να σου ρίχνει με κάποιο LMG, ακριβώς δίπλα σου.

Δοκίμασε να ρίξεις στον τοίχο.

Θα δεις ότι οι σφαίρες πάνε κάτω δεξιά. ΚΑΜΙΑ σχέση με το που σημαδεύεις.

Αυτή είναι η @@ του suppression...

Θα μπορούσε απλά να θολώνει, να χαλάει το σημάδι λίγο. Όχι όμως αυτό το χάλι.

Btw, επειδή τώρα τελευταία παίζω με το M240B, που έχει από τα πιό ισχυρά suppressions, τυχαίνει να ρίχνω σε κάποιον, να μην τον πετυχαίνω (άρα περνάνε δίπλα του και θα πρέπει να είναι suppresed) και αυτός με 2 σφαίρες να με ρίχνει κάτω... Μη με ρωτήσεις γιατί...

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μόνο σε μερικούς έχω πρόβλημα με το σημάδι μου ή στομώνει το μαχαίρι μου.

ρε κατι μου θυμιζει αυτη η φωτο... κατι μου θυμιζει...:p

αμα εισαι suppressed το πιο πιθανο ειναι οι μισες σφαιρες να πηγαν στο γαμο του καραγκιοζη...

Παλιοτερα ητανε κιτρινα τα γραμματα αντι για πρασινα ή ειναι καποια αλλη ρυθμιση;

Fully Customized iPod Touch using Tapatalk

Colorblind support απο τις ρυθμισεις των γραφικων του game...

bf3_zps40d4f87c.png

Συγχωρα με ρε παιδι μου, αλλα αν αυτος που αναφερεις ειναι αυτος που νομιζω... Ε τα κανει κατι τετοια με τα μαχαιρια. Αφου αμα δεις τα χερια του ειναι κομμενα επειδη παιζει ολη μερα με στιλετα και πεταλουδες :p

Φημες λενε οτι στον ελευθερο του χρονο ανεβαινει σε βουνα και κυνηγαει λυκους με τα μαχαιρια του :p

Δίκοπο το μαχαίρι από μπροστά. :hehe:

Δεν έχει σχέση αν σε μαχαιρώσει από μπροστά ( πλάι είναι βασικά στην οθόνη αυτού που σου το κάνει, δεν είναι μετωπικά ) είτε από πίσω.

Αν αυτός που κάνει το αρχικό μαχαίρωμα έχει κάτω από 50% ζωή ( 49% ή λιγότερο δηλαδή ) αν εσύ πατήσεις το melee key/button μισό κλικ αφού παίξει το knifing animation αλλάζει θέση και τον σκοτώνεις εσύ τελικά