Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Έχει στα 104 kill με το m249 100% headshots και 100% dps.

Αρκεί νομίζω.

Αφού βασίζεσαι εκεί, αν το αφαιρέσεις, θα πεις ότι είναι legit, σωστά;

Βλέποντας όμως τα battle reports του όπως λέει και ο [MENTION=324]billpeppas[/MENTION], στα τελευταία 6-7 έχει πάνω από 500 kills και λιγότερα από 50 deaths. Αν βγάλεις τα 104 με το Μ249, πάλι έκλεβε και με τα άλλα όπλα. Απλά με το Μ249, καρφώθηκε. Το κορυφαίο είναι που παραπονιέται κιόλας στο profile του που έφαγε ban...

8p10n.gif

"σορρυ ητανε αυθορμητο, μου ηρθαν κατι αναμνησεις απο το προσφατο παρελθον" κι εμένα :p

Υπαρχει ενα site που αντιγραφει το battlelog για να κλεψει κωδικους:nuke: Battlelog / sign in :nuke:

Πόσο απρόσεχτος και βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να την πατήσει με αυτό το site ?

Ω ναι! Την πάτησα κι εγω γαμώτο.

Έβαλα το e-mail μου ( suckmyd1ck@you-suck.com ) και το password μου ( cocksucker ) και πάτησα login γαμώτο!

Οι άνθρωποι δεν παίζονται ( μικρής σημασίας λάθος, αλλά πανεύκολα εντοπίσημο, και γίνεται και 2η φορά ), αλλάξανε με το AfterMath την Noshahr Canals στο BattleLog σε σκέτο Canals.

Τώρα βγάλανε update του BattleLog και την γράψανε ανορθόγραφα οι ανίκανοι :D

Noshar Canals αντί Noshahr :D

Ξέρει κάποιος πότε κυκλοφορεί μόνο του το aftermath?

Άκυρο.Είδα ότι είναι να βγει σήμερα.Ώρα μόνο δεν ξέρω.

Έγινε επεξεργασία από fortenick

Παρτε την Φραπεδια τον Γαλλικο η τον Ελληνικο σας αραξτε και απολαυστε!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s1cx1z5HvtU]BF3 - It's not Impossible - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PcOTHT4TOA0]BF3 - It's not impossible - Part 2 - Armoured fury - YouTube[/ame]