Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

[MENTION=5271]sstav[/MENTION]

Δες και αυτό.

Battlefield 3 Sniper Assassin Playstyle: Back to Karkand Recon Gameplay - YouTube

O matimio ειναι πολυ παιχτουρα

@ lazy

ναι ρε ενταξει το φανταστηκα οτι κατι παιζει αφου δεν ητανε ετσι κι αλλιως καποιος admin online για να με κλωτσησει ουτε gaymore εβαλα

απλα ηθελα να γραψω την εξυπναδα μου :p

Παρατήρησε κανείς καμιά αύξηση του lag σήμερα μια μέρα μετά το R33 server patch γτ εμένα πήγαν όλοι οι fav +10. :weep:

edit01: Άκυρο πανηγυρικό!! Αποφάσισαν να προστεθούν 10 ολόκληρα ms καθυστέρηση στο 30m lan cable. Έτσι out of the blue.

edit02: Τσεκάρετε αυτό!

Έγινε επεξεργασία από Grisos

2:09

Φανταζομαι ητανε η αποφαση της πλειοψηφιας και καποιος επρεπε να την εκτελεσει :hehe:

Ημουν σιγουρος πως ο πρωτος που θα "τσιμπαγε" θα ησουν εσυ...:haha:

Παω τωρα στο lab.FR με μπολικο popcorn να φχαριστηθω χαμο....:banging:

Μπααα... Κριμα.... Στην πλακα το πηραν ολοι....

@@ pro ειναι τελικα αυτοι οι γαλλοι...

Έγινε επεξεργασία από wolves

Τα αίτια της επιληψίας μπορεί να είναι συγγενή ή επίκτητα.

Τα περισσότερα συγγενή αίτια παραμένουν άγνωστα αλλά μπορεί να οφείλονται σε βλάβες του εμβρύου (τοξικές, τραυματικές κ.α.) αλλά και σε κληρονομικούς παράγοντες.

Ως επίκτητα αίτια θεωρούνται οι παράγοντες που διαταράσσουν την ανατομική συνοχή του εγκεφαλικού ιστού και τις φυσικοχημικές παραμέτρους της βιοηλεκτρικής λειτουργίας του εγκεφάλου.

Τα αίτια αυτά είναι: αλκοολισμός, φαρμακευτικές ουσίες, υπερθερμία, υποξεία, υπογλυκαιμία, διαταραχές ηλεκτρολυτών αίματος, τραύματα, αιματώματα, ισχαιμικές ή φλεγμονώδεις αλλοιώσεις, αγγειακές δυσπλασίες και όγκοι του ΚΝΣ.

Δεν βλεπω πουθενα για πολλες οθονες με την Grand Bazaar :p

βρε παιδια οφ τοπικ.. αλλα εχω θεμα με blue screen στο bf3 αλλα και σ αλλα παιχνιδια γενικα καμια φορα και σε ταινιες η οταν δουλευει υπερωριες το pc..

αλλαξα cpu γιατι ειχε ενα θεμα και το ξανακανε..

ειναι δυνατον να φταει ο ocz? εχω agility 3 .. εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο τετοιο θεμα στο bf? με ssd?

γιατι κατι διαβαζα οτι υπαρχουν θεματα με τους ocz και θελουν ενα update..

:giveup:

βρε παιδια οφ τοπικ.. αλλα εχω θεμα με blue screen στο bf3 αλλα και σ αλλα παιχνιδια γενικα καμια φορα και σε ταινιες η οταν δουλευει υπερωριες το pc..

ειναι δυνατον να φταει ο ocz? εχω agility 3 .. εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο τετοιο θεμα στο bf? με ssd?

Θέμα. ;)

:giveup:

μνημες

κανε 8 περασματα με το memtest86 και θα καταλαβεις τι φταιει ;)

Εσυ οτι και να κανεις... nemesis θα τρως....:sarcastic:

Ακολουθει τωρα παραβολη screenshots για την αποδειξη του αντιθετου....

Εχε χαρη που μεχρι και την παρασκευη θα ειμαι χωρις καρτα, εχει μεινει το pc στο σπιτι με την iGPU (ONBOARD VENTOUZA)

Καλομελετα και ερχεται, level100 noob :p

εκανε like και το nemesis victim 120 λολ

Εχε χαρη που μεχρι και την παρασκευη θα ειμαι χωρις καρτα, εχει μεινει το pc στο σπιτι με την iGPU (ONBOARD VENTOUZA)

Εγω ειμαι απο την αρχη ετσι ρε...

Με εσενα νομιζες οτι πολεμαω... Με τα fps πολεμαω...

Φαε τα διπλωματα σου τωρα....