Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION]

Παιξε το παιχνιδι και θα ερθει το skill. Οπως ολα τα πραγματα στην ζωη για να γινεις καλυτερος πρεπει να γράψεις ωρες στο κοντερ. Εγω επαιζα στην αρχη και ξαναεπιασα να παιξω ενα χρονο σχεδον μετα. Ε, τωρα ειμαι σαν νουμπας. Αλλα μερα με την μερα επανερχεται η μηχανικη κινηση τελειωνω γεμιστηρα - βγαζω Μ911 και πεθαινει.

Και μια συμβουλη: fak wookie για αρχη. Παιζε support/assault να καταλαβεις την μηχανικη του παιχνιδιου και ασε τις ευθυβολες κουράδες να στηνονται για k/d ratio :hehe:

Δεν θα πω αν είναι αθώος ή ένοχος, αλλά ας παίξουμε ένα παιχνιδάκι.

Ο παρακάτω τυπάς, είναι καθαρός ή cheatάρει ?

Progression - Xenithz - Battlelog / Battlefield 3

Το κουράζετε πολύ το θέμα.

Ειδικά όταν μιλάει κανείς για online games που τον άλλο δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα για το τι κάνει δεν πα να είναι και ο κολλητός σου από το νηπιαγωγείο, απλά γελάω.

Ιδιαίτερα δε σε ένα game που είναι πιο τρύπιο και από κεφαλοτύρι.

Μπορώ άνετα να σας βγάλω 20 videos 5 λεπτά έκαστο, με διάφορους παίχτες, cheats or no cheats και να σας βάλω να μου πείτε ποιός είναι καθαρός σύμφωνα με την εμπειρία σας και ποιό όχι.

Στοιχηματίζω τα ιμάτια μου ότι δεν θα πέσετε καν μέσα.

για να το λες... ετσι θα' ναι.

Γενικως απο οτι μου ειχες δειξει τοτε, αν εξαιρεσεις αυτα που ηταν για τα tournament, δεν υπαρχει κανενα, και μαλλον βλεπω να τα εμφανιζουν ολα ετσι, σιγα-σιγα.

Unlock με καποιο assignement-event...

Αυτο που περιμενω εγω ειναι η trolloφατσα...

Έγινε επεξεργασία από wolves

Aυτο που εγραψα πιο πανω μαλλον ισχυει τελικα...

Αμα πας πανω σε αυτα που δεν υπαρχουν ακομα θα δεις οτι λεει "Community challeng dog tag", οποτε θα τα δουμε εν καιρω, με καποιο challenge-assignement.

Έγινε επεξεργασία από wolves

Next BF3 Patch will NOT Include Color Grading Command Option

BF3 Colour Tweaker, what the...? - Page 9

After discussing this further with my colleagues, we have decided to not implement this feature. This is the studio’s take on this matter, and I support this decision:

"As a studio, it is extremely important for us at DICE to have a unique identity in our games, not only from a gameplay perspective, but visually as well. While we appreciate that some players might want a slightly different look to the game, we are proud of the visual identity of Battlefield 3 and do not wish to change it."

I apologize for getting anybody’s hopes up, and if you have any further questions on this subject, I will refer back to the above statement.

LkmVD.gif

Έγινε επεξεργασία από Zenor

Τίποτα το ουσιαστικό έχεις να πείς ή συζητάς σοβαρά μόνο για τα Beyer Dynamic ?

Θα πω οτι ο τυπος εχει σχετικα χαμηλο SPM δεδομενου οτι πρεπει να εχει παιξει metro σε 64αρη και μοσχαρ σε TDM μπολικες φορες, κατα τα αλλα δεν βλεπω κατι "υποπτο", το KD ειναι καθαρα θεμα επιλογης για εναν καλο παικτη, μπορει να το αφησει 1.3 μπορει να το παει 2.0 μπορει να το παει και 3.0+ αμα λαχει, εξαρταται κυριως απτο ποσο τον νοιαζει το win/loss ratio( που αν κρινω απτα τελευταια battle report ολο ηττες εχει οποτε στα φρυδια του αν χανει η ομαδα) και το τι ατομα ειναι αυτοι που παιζει μαζι τους :)

edit:Τελος πρεπει να ειναι γενικα πολυ δυνατος σαν παικτης με ελαχιστα "κενα" οπως ο βεντουζαιος headcrab,αφου τα stats δειχνουν οτι θεριζει και πεζος αλλα και με το ελικοπτερο σαν πιλοτος (?)

Τωρα αν εχεις αδιαψευστα στοιχεια οτι αυτος τα φοραει, με γεια σου με χαρα σου ! οταν βρεις στοιχεια για τους ντοπιους "κλεφτες" ελα να μου τρυπησεις την μυτη μαζι με τον ξαδερφο σου τον Σαμαρα, κωλοτουμπα με ποδια :p

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

Θα πω οτι ο τυπος εχει σχετικα χαμηλο SPM δεδομενου οτι πρεπει να εχει παιξει metro σε 64αρη και μοσχαρ σε TDM μπολικες φορες, κατα τα αλλα δεν βλεπω κατι "υποπτο", το KD ειναι καθαρα θεμα επιλογης για εναν καλο παικτη, μπορει να το αφησει 1.3 μπορει να το παει 2.0 μπορει να το παει και 3.0+ αμα λαχει, εξαρταται κυριως απτο ποσο τον νοιαζει το win/loss ratio( που αν κρινω απτα τελευταια battle report ολο ηττες εχει οποτε στα φρυδια του αν χανει η ομαδα) και το τι ατομα ειναι αυτοι που παιζει μαζι τους :)

edit:Τελος πρεπει να ειναι γενικα πολυ δυνατος σαν παικτης με ελαχιστα "κενα" οπως ο βεντουζαιος headcrab,αφου τα stats δειχνουν οτι θεριζει και πεζος αλλα και με το ελικοπτερο σαν πιλοτος (?)

Τωρα αν εχεις αδιαψευστα στοιχεια οτι αυτος τα φοραει, με γεια σου με χαρα σου ! οταν βρεις στοιχεια και για τους ντοπιους "κλεφτες" ελα να μου τρυπησεις την μυτη μαζι με τον ξαδερφο σου τον Σαμαρα, κωλοτουμπα με ποδια :p

Είδες που είσαι noob ?

2012-07-20 13:37 on Old Guys Gaming #7 Metro 24/7 - High Points / Fast Rank - BF3 battle report

Kills 77

Hits 77

Weapons:

F2000: 66

ACB-90: 9

Grenade: 2

My work is done here :)

Έτσι εξετάζεις εσύ το αν κλέβει κάποιος...; Καλή επιτυχία...

attachment.php?attachmentid=52953&stc=1&d=1351016683

Ο κρεπας εδωσε λινκ απο ενα battelog προφιλ και ειπα να βγαλω συμπερασμα απο αυτο και μονο, μην ανοιξω το στομα μου για το πως βγαζεις εσυ τα δικα σου συμπερασματα, αντε δωσε το βιογραφικο σου στο anti-cheat τμημα της DiCE λολ

7diNv.jpg

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION]

Παιξε το παιχνιδι και θα ερθει το skill. Οπως ολα τα πραγματα στην ζωη για να γινεις καλυτερος πρεπει να γράψεις ωρες στο κοντερ. Εγω επαιζα στην αρχη και ξαναεπιασα να παιξω ενα χρονο σχεδον μετα. Ε, τωρα ειμαι σαν νουμπας. Αλλα μερα με την μερα επανερχεται η μηχανικη κινηση τελειωνω γεμιστηρα - βγαζω Μ911 και πεθαινει.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IR4s4QswGS4]Battlefield Friends - Colonel 100 (Season Finale) - YouTube[/ame]

Καποιες φορες παιζεις-παιζεις και δεν ερχεται ποτε, μετα ερχεται ο level28 και σε βεντουζωνει, genius over hard work ;-)