Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες!

Μπήκα για πρώτη φορά στον Bazako το ΣΚ!

Σ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το φίλο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] γιατί με το που μπήκα έπεσε πάνω μου απο ένα Container στην Noshair και με μαχαίρωσε, καλά, αυτη ειναι φιλοξενία ρε παιδιά;;:hehe:

Πάντως καλά ήταν, όσο μπορούσα έδωσα και εγώ πόνο! Θα έρχομαι πιο συχνά!

Έγινε επεξεργασία από george-gp

με το που μπήκα έπεσε πάνω μου απο ένα Container στην Noshair και με μαχαίρωσε

Περίεργα πράγματα! Δεν τα κάνει αυτά ο lazy.. :hehe:

Καλως ήρθες λοιπόν. :)

Θα μάθεις να φιλάς τα νώτα σου σε αυτόν τον server...:crazy_pilot:

Περίεργα πράγματα! Δεν τα κάνει αυτά ο lazy.. :hehe:

Καλως ήρθες λοιπόν. :)

Θα μάθεις να φιλάς τα νώτα σου σε αυτόν τον server...:crazy_pilot:

Ήταν βέβαια και ένας τύπος ο Wizard τον οποίο έπιασα 2-3 φορές να με κυνηγάει, αλλά τον μπαλοτάρισα :hehe:

αμάν εκει στο Bazo με τα μαχαίρια, Noobαδες είστε και δεν ξέρετε στόχο;;;όλο μαχαίρι κ μαχαίρι :p

Ήταν βέβαια και ένας τύπος ο Wizard τον οποίο έπιασα 2-3 φορές να με κυνηγάει, αλλά τον μπαλοτάρισα

αμάν εκει στο Bazo με τα μαχαίρια, Noobαδες είστε και δεν ξέρετε στόχο;;;όλο μαχαίρι κ μαχαίρι

Εκτός από αυτούς τους δύο, στον BaZo πρέπει να προσέχεις κι αυτούς:

[MENTION=3942]Grisos[/MENTION] 100ρης, αλλά έφτασε εκεί γιατί έμπαινε σε "n00b only" servers

[MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] δεν τον αφήνουμε να μιλάει, γιατί έχει μόνο 15.5% accuracy

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] (OldBoy) δάσκαλος αλλά τώρα κάνει απεργίες για το ωράριο

[MENTION=11666]wolves[/MENTION] παππούς που μαχαιρώνει μόνο μέρα γιατί έχει καταρράκτη και δε βλέπει καλά

[MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] σκοτώνει με κουτσουλιές, τον καταλαβαίνεις από το "φσσσσσστ, φσσσσσστ"

[MENTION=3942]Grisos[/MENTION] 100ρης, αλλά έφτασε εκεί γιατί έμπαινε σε "n00b only" servers

[MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] δεν τον αφήνουμε να μιλάει, γιατί έχει μόνο 15.5% accuracy

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] (OldBoy) δάσκαλος αλλά τώρα κάνει απεργίες για το ωράριο

[MENTION=11666]wolves[/MENTION] παππούς που μαχαιρώνει μόνο μέρα γιατί έχει καταρράκτη και δε βλέπει καλά

[MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] σκοτώνει με κουτσουλιές, τον καταλαβαίνεις από το "φσσσσσστ, φσσσσσστ"

χαχα, ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα tips!!

στο bf3 είμαι ο geo_ori αν θέλετε κάντε ένα add να σας βρίσκω!

Εγώ διάβασα για "dissapointing", "copy-paste", βαρετές, κλπ.

Αυτό που ξέρω είναι ότι έπαιξα 3-4 γύρους εχθές και δεν πρόλαβα ούτε να περάσω μια φορά από κάθε σημαία... Οπότε νομίζω ότι είναι πολύ πολύ πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

"dissapointing", βαρετές εγω δεν εχω αναφερει πουθενα...

Η γνωμη μου εμενα απο τη χτεσινη πρωτη επαφη ειναι η εξης:

Καταρχην η νυχτερινη μου αρεσε. Καμια σχεση με τη μαυριλα της Tehran.

Βασικα και οι 4 χαρτες καλοι ειναι σε γενικες γραμμες. Και για conquest και για rush... Σε TDM δεν μου αρεσαν (ισως να εφταιγαν και οι server που μπηκα. Πολυ sniper-ιλικι. Spawn και παρτον κατω).

Το gameplay σε σχεση με τους μεγαλους vanilla σαφως διαφορετικο.

Heavy Metal (BC2) στυλ το gameplay, δηλαδη αρκετα πιο unbalanced σε σχεση με οτι εχουμε δει.

Ενταξει αυτο το ξεραμε.

Αυτο σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι. Εγω που ειμαι πεζικαριος only μου ψιλοξυνιζει αλλα θα το παλεψω...

Και τελος ειναι χαρτες για πολυ κοσμο. 64αρηδες και δειχνουν αδειοι. Απορω πως παιζουν σε server με λιγοτερα slots.

Αυτα σε πρωτη φαση και θα επανελθω...

Υ.Γ.: Η γουρουνα οντως σκοτωνει...

απλά να πεθάνουν στην EA βγάλανε την paysafe !

ουστ ρεεεεεεεεεεεεεε

Ε βγάλε μια prepaid ρε πασά μου να την έχεις και για αγορές μέσω internet :)

Καλημέρα παίδες!

Μπήκα για πρώτη φορά στον Bazako το ΣΚ!

Σ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το φίλο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] γιατί με το που μπήκα έπεσε πάνω μου απο ένα Container στην Noshair και με μαχαίρωσε, καλά, αυτη ειναι φιλοξενία ρε παιδιά;;:hehe:

Πάντως καλά ήταν, όσο μπορούσα έδωσα και εγώ πόνο! Θα έρχομαι πιο συχνά!

Είσαι σίγουρος οτι ήταν ο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION]; Αυτός συνήθως το μαχαίρι το αφήνει στο φοριαμό. Δε του αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ να το χρησιμοποιεί :p

:hehe: ένα δάκρυ κύλησε στα μάτια μου...

αμάν εκει στο Bazo με τα μαχαίρια, Noobαδες είστε και δεν ξέρετε στόχο;;;όλο μαχαίρι κ μαχαίρι :p

Είπες βαριά κουβέντα τώρα... :hehe:

btw, θα βάλουμε armored kill ή θα παίζουμε μόνο σε ξένους servers??

btw, θα βάλουμε armored kill ή θα παίζουμε μόνο σε ξένους servers??

Περιμένουμε να αδειάσει... Είναι συνεχώς πίτα από το ΣΚ με μικρό διάλειμμα εχθές το πρωί :dirol:

Server update:

Server R30 is due on - Blog - Battlelog / Battlefield 3

να βάλουν μυαλό εκεί στην ΕΑ γιατί θα το κλείσουν το μαγαζί !

άντε γιατί θα τους στείλω με το ταχυδρομείο 50 ευρώ σε κέρματα του 1cent !

----

κάποιος που είπε για prepaid (Ανιμα) - - - έχω ψυχολογικά με τις τράπεζες :blink:

Θέλει κανείς βόλτα με το chopper ?

Στην Bandar Desert, την Alborz Mountain και την Death Valley παίζει πολύ arma-kill αν θέλετε τα assignments, etc ;)

Μολις γυρισω απο δουλεια εχει πτηση πανω απο Death Valley, με chopper, ετοιμασου!

Εχεις καμα 5ωρο να εξασκηθεις σε μανουβρες και να μαθεις τα καβατζοσημεια της πιστας!

κάποιος που είπε για prepaid (Ανιμα) - - - έχω ψυχολογικά με τις τράπεζες :blink:

Το δέχομαι, αλλά δες πόσο απλό είναι και σου λύνει τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις:

Αγρατική Τράπεζα, φωτοτυπία βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ, ταυτότητα, λίγα ευρώ για να βγεί (όχι πάνω από 5), τα γκαφρά που θέλεις να έχει μέσα το καρτόνι (πρώτη φόρτιση κάρτας δωρεάν), πας σπίτι σου, αγοράζεις premium και λιώνεις σωστά και όμορφα.

Μετά άφησε την στην άκρη για όοοοοοταν ξαναχρειαστεί :)

Στην Bandar Desert, την Alborz Mountain και την Death Valley παίζει πολύ arma-kill αν θέλετε τα assignments, etc

Μολις γυρισω απο δουλεια εχει πτηση πανω απο Death Valley, με chopper, ετοιμασου!

Εχεις καμα 5ωρο να εξασκηθεις σε μανουβρες και να μαθεις τα καβατζοσημεια της πιστας!

Dudes, get a room :hehe:

Στην Bandar Desert, την Alborz Mountain και την Death Valley παίζει πολύ arma-kill αν θέλετε τα assignments, etc ;)

Γιατι εμαθες να το πετας; :p

Λοιπον σου εχω νεο assignement για να δειξεις τι αξιζεις...

Roadkill στο Ρουμανο με τη γουρουνα :sarcastic:

Compare Digital download prices : Battlefield 3 Premium steam origin cd key (US Dollar) εχει αγορασει κανεις απο καποιο απο δαυτα τα μαγαζα χωρις να εχει προβλημα?και αν ναι απο ποιο?(δεν πιστευω να θενε τιποτα φωτοτυπιες απο κανα διπλωμα *καπου το πηρε το ματι μου

αυτο)

Γιατι εμαθες να το πετας; :p

Λοιπον σου εχω νεο assignement για να δειξεις τι αξιζεις...

Roadkill στο Ρουμανο με τη γουρουνα :sarcastic:

Να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον ?

Να κάνω roadkill ( δίχως να πεθάνω κι εγω ) με το chopper στον Sfirculitu επάνω στην γουρούνα ? :D

Compare Digital download prices : Battlefield 3 Premium steam origin cd key (US Dollar) εχει αγορασει κανεις απο καποιο απο δαυτα τα μαγαζα χωρις να εχει προβλημα?και αν ναι απο ποιο?(δεν πιστευω να θενε τιποτα φωτοτυπιες απο κανα διπλωμα *καπου το πηρε το ματι μου

αυτο)

εγω,πηρα το bf3 και το b2k απο cdkeyshere.ολα μια χαρα,τιποτα το τρομερο,prepaid και ο κωδικος στο email εντος 2-3 ωρων και μετα download from origin.

ειναι ρωσσικο φυσικα,αλλα σου δινει link για να κανεις download τα απαραιτητα αρχεια καθε φορα(τα δινουν και εδω τα παιδια συνεχεια).