Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Κοίτα, σε συνδυασμό με τα scores του, δε νομίζω να είχε άδικο ο admin... :rolleyes:

αυτο π θελω να πω ειναι οτι ΑΝ του τη <δωσει> του καημενου του admin επειδη τρωει ξυλο απο καποιον τον κανει ban ετσι??επειδη τον ξερω τον skazi αλλα και τον αλλο που μ ελεγε χτες ο [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] γι αυτο το λεω..

αυτο π θελω να πω ειναι οτι ΑΝ του τη <δωσει> του καημενου του admin επειδη τρωει ξυλο απο καποιον τον κανει ban ετσι??επειδη τον ξερω τον skazi αλλα και τον αλλο που μ ελεγε χτες ο [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] γι αυτο το λεω..

Δε διαφωνώ, απλά σου είπα, εγώ είδα τα scores του. >2000 points/min...; Σε 68 ώρες level 79...; Θυμάσαι σε πόσες ώρες έφτασες εσύ lvl 79; K/D 3.94...; Και όλα αυτά πεζός; Δεν έχει ούτε ένα αστέρι σε κανένα όχημα...

Δε διαφωνώ, απλά σου είπα, εγώ είδα τα scores του. >2000 points/min...; Σε 68 ώρες level 79...; Θυμάσαι σε πόσες ώρες έφτασες εσύ lvl 79; K/D 3.94...; Και όλα αυτά πεζός; Δεν έχει ούτε ένα αστέρι σε κανένα όχημα...

Παιζει μονο infantry...ΔΕΝ εχει μονο 68 ωρες(παιζει πολυ vs στο ΕSL-unranked server)..ειχε κ account 100lvl...

Δεν νομιζω οτι cheatαρε ingame, εχω την εντυπωση οτι εβαλε hack για να αλλαξει τα stats στο profile του. :hehe:

"Ultr4S_g0a-SkaZi violated Limit #2 (hacker battlelog profile), Permanent ban!"

Ναι όντως παίζει να είναι και αυτό αν και πρώτη φορά ακούω για hack στο battlelog. Ο skazi πιστεύω ότι ήταν ένας πολύ καλός παίχτης αλλά πήρε την κάτω βόλτα από τότε που τον έπιασε η μανία με το competitive εξού και το ban. Τώρα έφτιαξε καινούργιο account από ότι φαίνεται, legit η όχι, δεν τον έχω παίξει αντίπαλο από το ban του και μετά οπότε δεν ξέρω.

"Ultr4S_g0a-SkaZi violated Limit #2 (hacker battlelog profile), Permanent ban!"

Ναι όντως παίζει να είναι και αυτό αν και πρώτη φορά ακούω για hack στο battlelog. Ο skazi πιστεύω ότι ήταν ένας πολύ καλός παίχτης αλλά πήρε την κάτω βόλτα από τότε που τον έπιασε η μανία με το competitive εξού και το ban. Τώρα έφτιαξε καινούργιο account από ότι φαίνεται, legit η όχι, δεν τον έχω παίξει αντίπαλο από το ban του και μετά οπότε δεν ξέρω.

Και γιατι την κατω βολτα???Μουφεςςςςς ειναι ξαναλεω αυτο το συστημα..π.χ. Metabans

Και γιατι την κατω βολτα???Μουφεςςςςς ειναι ξαναλεω αυτο το συστημα..π.χ. Metabans

Ναι δεν έχεις άδικο. Ο skazi όμως έγινε perma ban και όχι προσωπικό. Νόμιζα ότι αυτό στο metabans που είχε ήταν το reason για το perma.... τι ποστάρετε από διάφορους server και με μπερδέψατε. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα τους.

Όταν ο server έχει κάποια rules τα οποία δεν ακολουθείς παρότι πήρες warning ( πέραν του ότι τα γράφει στο όνομα, οπότε είσαι τυφλός ή καθυστερημένος ), καλά σου κάνει και σε banάρει.

[MENTION=14206]AKISSS[/MENTION]

Αν δεν απατώμαι στους πόντους για να ανέβεις rank, το score per minute, κλπ μετράνε μόνο ότι κάνεις σε ranked servers.

Το πως γίνεται κανείς αετός 70πόσο είναι, σε 68 hours of gameplay δεν μπορώ να το διανοηθώ, παρά μόνο με aimbot + 1 shot kill hack παρέα με full reviving, medal hunting, κλπ.