Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

TA ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Για κάποιο λόγο δε με βάζει στο παιχνίδι...

Ξεκινάει κάνει Joining Server/Soldier και δε μπαίνει ποτέ. Δεν ανοίγει καν το Origin...

Τι σκ@τά;;;;!!!! Εχθές έπαιξα μια χαρά μετά το patch... :rant::wall:

Eνος φιλου με επιδιορθωση παιχνιδιου!

TA ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Για κάποιο λόγο δε με βάζει στο παιχνίδι...

Ξεκινάει κάνει Joining Server/Soldier και δε μπαίνει ποτέ. Δεν ανοίγει καν το Origin...

Τι σκ@τά;;;;!!!! Εχθές έπαιξα μια χαρά μετά το patch... :rant::wall:

Σε αλλους σερβερς μπαινεις ή μονο στο bazo? Εχω βαλει και close quarters maps...

Εμένα χθες με restart το pc έστρωσε αυτό το πρόβλημα.
Eνος φιλου με επιδιορθωση παιχνιδιου!
Σε αλλους σερβερς μπαινεις ή μονο στο bazo? Εχω βαλει και close quarters maps...

Μπήκε με ΙΕ. Για κάποιο λόγο δε θέλει να μπει με Chrome. Εχθές έπαιζε κανονικά με Chrome, σήμερα δε θέλει. Δεν έμπαινε σε κανέναν server, ούτε απευθείας ούτε κάνοντας join παίκτη.

Επίσης, μ@μήθηκε το μαχαίρι. Πρέπει να έχασα και 20 σε ένα μόνο παιχνίδι, ενώ σε 6 από αυτά το έφαγα εγώ! :crazy:

Χμμ εμένα πάλι δε μπαίνει με τπτ CQ (Domination & Gun Master) μεσω chrome! Οπότε μαλλον αυτό είναι [MENTION=173]Wizard![/MENTION]. Μαλλον γενικό πρόβλημα?

Update: Ούτε με firefox μπαίνει. Στο bazo πάντως μπήκα κανονικά. WTF DieCe

Έγινε επεξεργασία από Grisos

Χμμ εμένα πάλι δε μπαίνει με τπτ CQ (Domination & Gun Master) μεσω chrome! Οπότε μαλλον αυτό είναι [MENTION=173]Wizard![/MENTION]. Μαλλον γενικό πρόβλημα?

Ναι, ισχύει. Δοκίμασα μόλις σε 7-8 διαφορετικούς και σε αυτούς που έχει CQ, δε με βάζει. Μόνο με τον Chrome όμως, με ΙΕ κανονικά... :slap:

Edit:

To έβγαλα, το κατέβασα πάλι, το έβαλα και τώρα παίζει...

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Στον Bazo γινεται του close quarters το πανηγυρι παντως :boxed:

Εσύ να τα βλέπεις που παρόλο που παίζεις TDM, δεν τις βάζεις καθόλου :p

To dark theme στο battlelog πως το βαζουνε ρε παιδια ?? καντε με και φιλαρακι ,ειμαι ο ... SPYRER_007 ...........from india. HELP please την βαρεθηκα την ασπριλα...κανενας??

Πρέπει να βάλεις plugin (Better Battlelog (BBLOG) - A Browser Addon for Battlelog) και αυτό σου δίνει δυνατότητα για themes, εκτός από πολλά άλλα πράγματα.

Bug:Ακομα και αν χασεις σε Gun Master σου δινει το Winner Ribbon οποτε οσοι θελετε το Medal

και δεν σας αρεσει το mod καντε το τωρα πριν το φτιαξουν.

Υποψην .... τσιμουδια!!! :shutup::hehe:

Εχασα παντως και δεν μου το εδωσε...

το πηραν μυρωδια;

(εχεις υπ' οψην σου οτι στο δινει οταν νικαει η ομαδα σου?)

Έγινε επεξεργασία από wolves

Msi 660ti frame drops in BF3 Multiplayer! - YouTube

Τι γνωμη εχετε να μου πειτε εσεις για το προβλημα μου?

νομιζω οτι frame drops εχουμε ολοι (λιγο πολυ) στο BF3.

εχω τρεχω με custom settings και fxaa injector

μολις μπηκα στο bazaar σε αδειο σερβερ στο σημειο ακριβως που ησουνα. κοιτωντατς τον τοιχο παιρνω τα max fps (80FPS) και αμεσως οταν γυριζω και κοιταω στα σκαλια προς την σημαια square (οπως περιπου κανεις εσυ στο vid) πεφτω στα 45-50 FPS

αν μαλιστα πας σε μερος με καπνο ή νερο (πχ αν πας στον δρομο που οδηγει απο το junction στο market, κοιταξεις εναν τοιχο και μετα γυρισεις και κοιταξεις προς το μαρκετ που εχει ομιχλη και βρεγμενο εδαφος, τοτε θα δεις ακομα περισσοτερο drop)

αν θες δοκιμασε το δικο μου user file (ειναι το καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει, μου το εχει δωσει ο νεφελιμ :T:)

πηγαινε στον φακελο του BF3 και μετονομασε το user file που υπαρχει εκει σε userOLD

μετα κανε δεξι κλικ μεσα στον φακελο, δωσε "new -> text document" και κανε copy-paste τα ακολουθα:

GameTime.MaxVariableFps 200.000000
Render.DrawFps 1
Render.DrawScreenInfo 0
Render.PerfOverlayEnable 1
Render.PerfOverlayVisible 0
RenderDevice.Dx11Enable 1
RenderDevice.TripleBufferingEnable 0
Screenshot.Format png
UI.DrawEnable 1
WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 1
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 1024
GstAudio.AudioQuality 3
GstAudio.StereoMode 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1

καντο save σαν user και δες αν βελτιωθηκε η κατασταση σου

αν οχι, και θες να γυρισεις στο παλιο user file σου, σβησε το νεο και μετονομασε το παλιο ξανα σε user και εισαι OK.

τα δικα μου graphic settings ειναι:

Texture : Medium

Shadow LOW

Effects LOW

Mesh : ULTRA (or high)

Terrain quality : Ultra

Decoration: low

Deferred: OFF

Motion : OFF

AF : 16x

AO: OFF

με ολες τις δοκιμες και oλα τα user files που εχω δοκιμασει, αυτος ο συνδυασμος μου δινει την καλυτερη σχεση αποδοσης/ομορφιας (παντα μαζι με το FXAA inj danoc v.4)

:p

δεν εχω πειραξει καθολου το CCC της AMD/ATi αλλα εσυ ισως αν πειραματιστεις με το utility των drivers της nVidia ισως βρεις κατι που να σε βολευει καλυτερα

παντως, το οτι εχεις ακομα και 40 FPS απο το να κοιτας εναν τοιχο με το να κοιτας πιο πολυπλοκα mesh γραφικα με εφε κλπ, δεν μου κανει καμια εντυπωση (στο BF3) και ισως πολλοι ακομα απο εδω μεσα εχουν το ιδιο η και περισσοτερο (αναλογα με το max που παιρνουν απο τις καρτες τους και τους επεξεργαστες τους)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

To dark theme στο battlelog πως το βαζουνε ρε παιδια ?? καντε με και φιλαρακι ,ειμαι ο ... SPYRER_007 ...........from india. HELP please την βαρεθηκα την ασπριλα...κανενας??

κατεβασε αυτο:

http://www.thelab.gr/1063335273-post29.html

και θα εισαι κομπλε...

στα settings του εχει ρυθμισεις για το theme...

Bug:Ακομα και αν χασεις σε Gun Master σου δινει το Winner Ribbon οποτε οσοι θελετε το Medal

και δεν σας αρεσει το mod καντε το τωρα πριν το φτιαξουν.

Ή το έφτιαξαν ήδη, ή κάτι άλλο έγινε. Δοκίμασα τώρα ένα γύρο, μπήκα, έκανα 2-3 kills και μετά έληξε. Δεν έδωσε ribbon

Εχασα παντως και δεν μου το εδωσε...

το πηραν μυρωδια;

(εχεις υπ' οψην σου οτι στο δινει οταν νικαει η ομαδα σου?)

Δεν ξέρω αν έχασες, στο blog σου όμως δείχνει ότι το πήρες...

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Να σε καλα ρε τεμπελοσκυλο,σε ευχαριστω πολλυ.το ειχε με κατι πορτοκαλη θολα γραμματα και για αυτο δεν το πηρε το ματι μου .εφαγα πανω απο δυο ωρεσ ψαχνοντας. αντε καντε με και φιλαρακι στον ΒΑΖΟ.

Εγώ πάντως ακόμα δε μπορώ να μπω σε CQ servers και φυσικά ούτε στο bazo. Και ναι επανέλαβα τις μαγικές οδηγίες x 6 αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

To έκανα uninstall από το Control Panel των W7

Μετά άνοιξα τον Chrome, μπήκα battlelog και μου έβγαλε μόνο του, δίπλα στα BattleReports (πάνω δεξιά) ένα γαλάζιο βελάκι, που έλεγε όχι πρέπει να κάνω download το plugin.

Το κατέβασα, έκλεισα τον Chrome, το έτρεξα κι άνοιξα τον Chrome.

Σημ.: Έκανα uninstall και το ESN Sonar, επειδή το βάζει μαζί.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION]

Όχι δε φτιάχνει. Και πολύ φοβάμαι ότι προκαλεί conflict το "παλιο" CQ από την Ινδία που μου έμεινε μετά τη διαγραφή όλων των υπολοίπων. Γτ τώρα στο origin μου τα έχει και τα δύο. Βέβαια τώρα θυμήθηκα πως και ο Anima την έκανε όπως και γω οπότε θα τον ρωτήσω να μου πει.