Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Κρατάω αντίγραφο του bf3 από τον σταθερό να το βάλω στο laptop.

Εγκαθιστώ origin στο laptop, αλλάζω το game directory, και κάνω paste τον φάκελο του bf3 στο νέο game directory.

Ανοίγω origin να κάνω repair install (όπως έκανα και μετά το format στον σταθερό) αλλά η μόνη επιλογή που έχω είναι να το κατεβάσω όλο απ' την αρχή.

Κάνω κάτι λάθος? :flag:

Αν το έβαλες στον σωστό φάκελο, νομίζω απλά download πατάς και αυτό καταλαβαίνει έπειτα ότι το έχεις, και κάνει κανονικά μόνο ότι download χρειάζεται ( αν υπάρχει κάτι που δεν έχεις ήδη ) και το εγκαθιστά.

Όταν είχα κάνει format είχα κάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία.

Όμως τότε μου είχε βγάλει repair install, το πάτησα και όλα οκ. Τώρα βγάζει μόνο download και ξεκινάει να το κατεβάσει όλο (16+ Gb).

Ρε παιδιά σας κάνει κανονικά login; Βάζω email και password στο origin και στο battlelog και μου βγάζει λάθος password ενώ το βάζω σωστά! Πάτησα στο you cannot access your account να μου στείλει email με κλειδί για reset και έχουν περάσει 10 λεπτά και ακόμα να το λάβω...

:wall:

Ρε συ για ξανακοιτα το. Ειναι σαν deja vu. Εγώ είχα κάνει την αίτηση από blog μου ήρθε mail με παρέπεψε σε reset form όπου μου έλεγε ότι θα μου έρθει email με τις οδηγίες για το reset. Περίμενα κανα 12ωρο για να μου έρθει ένα mail ακριβώς σαν το πρώτο. :suicide2:

Ε, και έτσι σκέφτηκα να το κάνω απο origin και μου ήρθε κατευθείαν ο reset code όχι αλλες οοριές.

εδιτ: Τονίζω από τον client όχι από browser.

Έγινε επεξεργασία από Grisos

Ρε συ για ξανακοιτα το. Ειναι σαν deja vu. Εγώ είχα κάνει την αίτηση από blog μου ήρθε mail με παρέπεψε σε reset form όπου μου έλεγε ότι θα μου έρθει email με τις οδηγίες για το reset. Περίμενα κανα 12ωρο για να μου έρθει ένα mail ακριβώς σαν το πρώτο. :suicide2:

Ε, και έτσι σκέφτηκα να το κάνω απο origin και μου ήρθε κατευθείαν ο reset code όχι αλλες οοριές.

εδιτ: Τονίζω από τον client όχι από browser.

Μα από το client του origin το κάνω...

Εκεί που κάνω login και μου βγάζει wrong email or password έχει από κάτω ενα link: Δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας...

Πατάω και μετά μου ζητάει το κλειδί που μου έστειλαν με email αλλά δεν λαμβάνω κανένα email!

Μπορεί κάποιος να στείλει το support chat της ΕΑ να με βοηθήσουν από εκεί;

Μα από το client του origin το κάνω...

Εκεί που κάνω login και μου βγάζει wrong email or password έχει από κάτω ενα link: Δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας...

Πατάω και μετά μου ζητάει το κλειδί που μου έστειλαν με email αλλά δεν λαμβάνω κανένα email!

Μπορεί κάποιος να στείλει το support chat της ΕΑ να με βοηθήσουν από εκεί;

Κανένας που να θυμάται το link του live chat της ΕΑ; Δεν μπορώ να το βρω...

:wall:

Το ιδιο εχω παθει και εγω.Δεν κανει λογγιν με τιποτα.resset τον password απο 150 διαφορετικες μεριες, κανενα maill εδω και 2 ωρες.χτες εκανα 2 ρεσετ γιατι καθε φορα που εκλεινα τον υπολογιστη μετα δεν ξανα εκανε λογγιν και τα μαιλ ηρθαν σε κανα 15 λεπτο.το ΕΑ live support δεν το βρησκω πουθενα . Λετε να εγινε κανα hack η μαλακ@@@@ε το origin.A και αυτο το ξανα εκανα εγατασταση.Καμια ιδεα τι κανουμε τωρα??????

Το ιδιο εχω παθει και εγω.Δεν κανει λογγιν με τιποτα.resset τον password απο 150 διαφορετικες μεριες, κανενα maill εδω και 2 ωρες.χτες εκανα 2 ρεσετ γιατι καθε φορα που εκλεινα τον υπολογιστη μετα δεν ξανα εκανε λογγιν και τα μαιλ ηρθαν σε κανα 15 λεπτο.το ΕΑ live support δεν το βρησκω πουθενα . Λετε να εγινε κανα hack η μαλακ@@@@ε το origin.A και αυτο το ξανα εκανα εγατασταση.Καμια ιδεα τι κανουμε τωρα??????

Εμένα μόλις μου ήρθε και έκανα reset το password...

3 ώρες όμως για να στείλουν ένα email είναι πολύ...

Μάλλον ήταν μαζικό το πρόβλημα με τα password, εμένα ήταν αποθηκευμένο δεν υπάρχει περίπτωση να το έβαλα τόσες φορές λάθος... Πατάτα της ΕΑ μου μυρίζει...

Μετά από ένα 2μηνο καλοκαιρινής αποχής από το game, μπήκα σήμερα και ξεκίνησε update. Μόλις τελείωσε το update προσπάθησα να μπώ σε server και μου βγάζει ενα παράθυρο που λέει : you need to install the game first . WTF??????:wall: