Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Ένα σύντομο βίντεο με το χαρακτηριστικό ενδυνάμωμα των jet, και το χαλάρωμα του armor του chopper καθώς και το "ενδυνάμωμα" των helicopter rockets ( wait, where, what ? )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OLbXqRsh3Cs]BattleField 3 - Helicopter - September fail patch - YouTube[/ame]

JNG-90: reduced reload time

Δεν ξέρω πόσο αργό ή αν ήταν το ίδιο με το M405 σου.

αυτο δε μπορω να καταλαβω με τα εγγλεζικα, εννοουν χρονος για να βαλεις ολα τα μηνυματα θανατου στη γεμιστηρα η οτι μειωθηκε ο χρονος μεταξυ των βολωνε; δηλαδη μπαμ κρακ-κρακ μπαμ =?

Έγινε επεξεργασία από gousias1979

γνωριζει καποιος να μου πει εαν αλλαξε η καταξη στα σναιπερ με κινητο ουραιο ,στο θεμα ταχυτητας μεταξυ των βολων; ρε παιδι μου το m405 ειναι ακομη πρωτο;

Το Μ40 ειναι ακομα πρωτο.

Αυτή τη μονωτική ταινία να έβγαζαν... έχει γίνει χάλια τόσο καιρό...
μονωτικη επισης δεν μ'αρεσει γιατι με τον καιρο ξεχειλιζει η κολλα και μαζευει χνουδια και σκονες

και θυμιζει μπιχλικο dual γεμιστηρα απο ΑΚ στα χερια τυροβρωμικουλου τσετσενου αυτονομιστη

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] © 2011

Έτσι απο περιέργεια, με τι setup το παίζετε το M40;

Εγω σε hc@καναλι το(ν) παιζω γυμνο με μονο straight πουλ bolt (ή και το ιδιο setup με αποκατω.)

σε νορμαλ -αν και σπανια παιζω με ζναηπερ- Ηοlo/laser/πουλ

@fiestanik

Straight Pull Bolt - PK-A (3.4x) για μακρυνά ή HOLO για CQ - Laser Sight

Τώρα εμένα μου αρέσει η μονωτική. Παραξενιές...

To PK-A είναι καλύτερο απο το Μ145 ή είναι πάνω κάτω τα ίδια;

Αν καταφέρω να μπω ( κολλημένο 1 λεπτό στο Connecting... πατάω cancel, κλείνω φίφη, ανοίγω φίφη, join server, κολλημένο 1 λεπτό στο joining server τώρα ) θα σας πετσώσω με το chopper στο map που είστε τώρα, εκεί παίζει σούπερ ακόμα ( στην Metro :D )

2o λεπτό... game disconnected: something went wrong ( oh really ?! this kind of shit never happens in BF3 and battlelog :D )

Αν καταφέρω να μπω ( κολλημένο 1 λεπτό στο Connecting... πατάω cancel, κλείνω φίφη, ανοίγω φίφη, join server, κολλημένο 1 λεπτό στο joining server τώρα ) θα σας πετσώσω με το chopper στο map που είστε τώρα, εκεί παίζει σούπερ ακόμα ( στην Metro :D )

περιμενε και μενα...καμια ωριτσα θελω ακομα!!!

[MENTION=22166]fiestanik[/MENTION]

Κοίτα! Πιο πολύ, είναι θέμα συνήθειας. Για παράδειγμα όλοι λένε ότι η ACOG(4x) είναι η καλύτερη για αυτό το όπλο. Ε εμένα δε με βολέυει καθόλου για τον απλούστατο λόγο ότι έχω συνηθίσει τη γωνία της PK-A και το που πρέπει να είναι το κεφάλι του άλλου σε σχέση με αυτή. Γνώμη μου δοκίμασε όλες τις μικρές,ούτως ή άλλως λόγω range οι μεγάλες είναι άχρηστες και το όπλο είναι για aggressive sniping, και δες τι βολεύει εσένα.