The_Blade Αύγουστος 1, 2012 #10521 Αύγουστος 1, 2012 ρε παίδες πως μπορώ να καταλάβω αν είμαι σε Fastpath;με ping Forthnet Group πιάνω 25msΜε ping Google 72ms
LazyGreek Αύγουστος 2, 2012 #10523 Αύγουστος 2, 2012 hurin έγραψε: Αυτή η σπαστή κίνηση είναι φυσιολογική? Το κάνει και σε σας? Το κάνει και σε μένα τώρα που το εγκατέστησα και ειδικα όταν είμαι σε Sprint τι κ@κ@κια είναι αυτή?
hurin Αύγουστος 2, 2012 #10524 Αύγουστος 2, 2012 sfirculitu έγραψε: Το κάνει και σε μένα τώρα που το εγκατέστησα και ειδικα όταν είμαι σε Sprint τι κ@κ@κια είναι αυτή?Lag είναι και μάλιστα καμουφλαρισμένο, δεν το βλέπεις έυκολα in-game. Εγώ περιπλανιέμαι από server σε server μέχρι να βρω κάποιον που να ρίχνω τον άλλον με το μισό γεμιστήρα (ή και λιγότερο).
LazyGreek Αύγουστος 2, 2012 #10525 Αύγουστος 2, 2012 hurin έγραψε: Lag είναι και μάλιστα καμουφλαρισμένο, δεν το βλέπεις έυκολα in-game. Εγώ περιπλανιέμαι από server σε server μέχρι να βρω κάποιον που να ρίχνω τον άλλον με το μισό γεμιστήρα (ή και λιγότερο).Καλά το κατάλαβα δηλαδή ότι είναι Lag και νόμιζα μην ήταν τίποτα άλλο.Πάντως είναι πολύ σπαστικόκατέβασα το Smoothes τέρμα κάτω τίποτα(By the way τι να το βάλω αυτό στην μέση που το έχω πάνω στην ρουμανιά?)(εδώ ήταν Max)Γιατί το ίδιο πράγμα γινότανε πάνω όταν έπαιζα σε Server με 30 Ping αλλά ήταν 1 Spike του ενός Sec(εδώ "καραφλιάζεται" ο Διας)πουθενά αλλούή όταν είχα 200 Ping επειδή έκανα Download!εδώ με 60-70 Ping γιατί να γίνεται αυτό δεν μπορώ να καταλάβωκλειστά όλαγιατί τόσο GTP O OTE δεν μπορώ να καταλάβω!με 24 γραμμή και πιανώ 17 καθημερινά και το βράδυ 20 και καταβάζω και με 2,5 το βράδυΔηλαδή με απλά λόγια δεν γίνεται να τον φτιάξουμε!δεν πρόκειται να ευχαριστηθούμε BF3 στην ελλάδα με τίποτα!!!
Nephiλiμ Αύγουστος 2, 2012 #10526 Αύγουστος 2, 2012 Εχω 2MBPS και παιζω lag free (εκτος τις μερες που αυνανιζεται η Gameservers/Dice)
LazyGreek Αύγουστος 2, 2012 #10527 Αύγουστος 2, 2012 Nephiλiμ έγραψε: Εχω 2MBPS και παιζω lag free (εκτος τις μερες που αυνανιζεται η Gameservers/Dice)Βρέ σου λέω μεγάλο το κακόΤρέχωSpikes Φτιάχνεται Κάνω SpawnΤρέχωSpikes (έχω κάνει 50 μέτρα)Με γυρνάει πίσω στο SpawnκαιΞανατρέχω!Καλά σε τε-τα-τετ σκούρα τα πράγματα τώρα δεν έχω μπεί ακόμα θα δω μήπως κάνουμε τίποτακαι είμαι με 60 Ping!
Nephiλiμ Αύγουστος 2, 2012 #10528 Αύγουστος 2, 2012 Μαλλον εχεις packet loss?Ριξε ταχυτητα μπας και βελτιωθει το SNR.
LazyGreek Αύγουστος 2, 2012 #10529 Αύγουστος 2, 2012 Nephiλiμ έγραψε: Μαλλον εχεις packet loss?Ριξε ταχυτητα μπας και βελτιωθει το SNR.
Grisos Αύγουστος 2, 2012 #10530 Αύγουστος 2, 2012 Εγώ που ήμουν σε fast path στο πρώτο προφίλ της Οn, χωρίς error mechanism, είχα spikes του στυλ από 55 ms πήγαινε 500+ οπότε το game ηταν unplayable. Συγχρόνιζα στα 16300. Άλλαξα προφίλ ρίχνοντας το συγχρονισμό στα 11000 και ανέβηκε και το SNR. Παραμένω δηλαδή σε fast path αλλά με καλύτερο SNR. Κανένα πρόβλημα εδώ και μια βδομάδα.
billpeppas Αύγουστος 2, 2012 #10532 Αύγουστος 2, 2012 Εχθές πάντως τα lag spikes ήταν από το Origin/Battlelog.Δεν ήταν θέμα της γραμμής σας, το έκανε σε όλους, σε όλους τους servers σε USA/Europe, σε όλους τους παίχτες είτε ήταν από Ελλάδα, είτε Ιταλία, είτε Γερμανία, είτε οπουδήποτε.
LazyGreek Αύγουστος 2, 2012 #10533 Αύγουστος 2, 2012 (edited) billpeppas έγραψε: Εχθές πάντως τα lag spikes ήταν από το Origin/Battlelog.Δεν ήταν θέμα της γραμμής σας, το έκανε σε όλους, σε όλους τους servers σε USA/Europe, σε όλους τους παίχτες είτε ήταν από Ελλάδα, είτε Ιταλία, είτε Γερμανία, είτε οπουδήποτε.Δηλαδή λες να μην αρχιζουμε να πειράζουμε τίποτα..Πάντως χθες καθώς κοίταγα Twitch.tv BF3 μέχρι να κάνει Download κάνεις δεν κόλλαγε τώρα τι να πω..τα SNR τα δικά μου πως σου φαίνονται με βάση αυτά που λέει ο Grisosβρείτε μου καμια λύση μπας και παίξουμε λίγο BF3 για τις επόμενες 10 μέρες μέχρι να πάμε πάνω! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2012 από sfirculitu
z3et Αύγουστος 2, 2012 #10534 Αύγουστος 2, 2012 Δοκιμασε να κλεισεις και το firewall του router. Στο Thomson ειχα 99% packet loss οταν ηταν ανοιχτο...Στο θεμα ping παντως δεν προκειται να ισιωσεις, τετοια νουμερα εχουμε Ελλαδα (βασικα εσυ εισαι καλα με ΟΤΕ... εγω παιζω με 80-90) εκτος και αν τους παρει τηλ να σε γυρισουν σε fastpath (δεν θα δεις θαυματα ομως και ισως η γραμμη να μην ειναι τοσο σταθερη, ειδικα με το χαμηλο SNR που εχεις).
wolves Αύγουστος 2, 2012 #10535 Αύγουστος 2, 2012 sfirculitu έγραψε: Διπλα στον κατανεμητη του οτε μενεις ρε;:shout: Μια χαρα ειναι τα στατιστικα της γραμμης σου. Ουτε του παπα μην το πεις. Αν δεν εχεις router που να υποστηριζει πειραγμα στο snr (netgear, thompson) δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ απο μονος σου ωστε να ανεβασεις το snr σου και να ριξεις την ταχυτητα. Τους περνεις τηλεφωνο στον οτε και τους λες να στο κανουν αυτοι... Η γνωμη μου ειναι να μην κανεις τιποτα... Αν δεις και συνεχιζει το προβλημα σου και δεν παιζει αυτο που σου ειπε ο [MENTION=324]billpeppas[/MENTION], πηγαινε για καμια βολτα και ποτακι και ασε τα BF3 για οταν επιστρεψεις στη βαση σου... Εκτος και αν εχεις τιποτα υποχρεωσεις με την clan και δεν θελεις να σε διαγραψουν....
LazyGreek Αύγουστος 2, 2012 #10536 Αύγουστος 2, 2012 (edited) wolves έγραψε: Διπλα στον κατανεμητη του οτε μενεις ρε;:shout:Μια χαρα ειναι τα στατιστικα της γραμμης σου. Ουτε του παπα μην το πεις. Αν δεν εχεις router που να υποστηριζει πειραγμα στο snr (netgear, thompson) δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ απο μονος σου ωστε να ανεβασεις το snr σου και να ριξεις την ταχυτητα. Τους περνεις τηλεφωνο στον οτε και τους λες να στο κανουν αυτοι... Η γνωμη μου ειναι να μην κανεις τιποτα... Αν δεις και συνεχιζει το προβλημα σου και δεν παιζει αυτο που σου ειπε ο [MENTION=324]billpeppas[/MENTION], πηγαινε για καμια βολτα και ποτακι και ασε τα BF3 για οταν επιστρεψεις στη βαση σου... Εκτος και αν εχεις τιποτα υποχρεωσεις με την clan και δεν θελεις να σε διαγραψουν.... Ναι ο κατανεμητής είναι 100 μέτρα από το Router μην λέω και πολλά κιόλας.. Ρουτερ έχω του OTE το κινέζικο.. Το πρόβλημα ναι συνεχίζει και είναι πάρα πολύ σπαστικό.. Με τα πολλά παίρνω στο 13888 και τι ζητάω? Ανεβασέ μου το SNR? Κολάει το BF3 άχρηστοι και με σκοτώνουν οι Noobs? Edit και δεν είναι μόνο το BF3 είναι παντού το LAG και τα Spikes! Dota 2 LoL HoN etc etc Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2012 από sfirculitu
wolves Αύγουστος 2, 2012 #10537 Αύγουστος 2, 2012 Αστο σου λενε με τον οτε...Θα μπλεξεις και θα χαλασεις τσαμπα τη γραμμη και ειναι κριμα...Τσεκαρε σε πρωτη φαση αν υπαρχει επιλογη upnp στο κινεζο-router και κανε την disable αν ειναι ενεργοποιημενη...Απενεργοποιησε firewall ή κανε forward τις πορτες για το bf3 (μπορει και να βοηθησει αυτο). Τα ports για το bf3 ουτε που ξερω ποια ειναι (googlare θα το βρεις ευκολα)...Και τελος, κροισος εισαι.Ασε τις τσιφουτιες και πανε παρε κανα router της προκοπης και ασε την γκρινια...Pro-gamer εισαι.
Nephiλiμ Αύγουστος 2, 2012 #10538 Αύγουστος 2, 2012 Drytek Vigor 2700 με 25€.Η αξια του πριν 2 χρονια 200+€
Proteas Αύγουστος 3, 2012 #10539 Αύγουστος 3, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9XoZha1cRLY&feature=player_embedded]BF3: Armored kill showcase @EA summer showcase (livestream) [FULL] - YouTube[/ame]Τιποτα το σπουδαιο η κατι που δεν εχετε δει σχεδον μεχρι τωρα,στο 3:39 αρχιζει και δειχνει λιγο απο το καινουργιο tank mode.
wolves Αύγουστος 3, 2012 #10540 Αύγουστος 3, 2012 Nephiλiμ έγραψε: Drytek Vigor 2700 με 25€.Η αξια του πριν 2 χρονια 200+€Ναι ρε και το "σαλαχι". Σταθερη αξια....
Recommended Posts