Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Abakan γιατι ετσι κι αλλιως ειναι πολυ ακριβες με heavy barrel οποτε καλο ειναι να γλιτωνω και λιγο οριζοντιο κουνημα

AK74/M416 που εχουν ηδη χαμηλο ADS spread, το συνδυαζω με laser sight και M145,γενικα εχω την εντυπωση οτι το foregrip βοηθαει οταν βαρας απτο ισχυο.

M60 γιατι ειναι το μονο "βαρυ" lmg που δεν εχει τοσο μεγαλο θεμα σε crouch και prone με foregrip αντι για bipod, βαζω silencer για να αντισταθμισω το αυξημενο ADS spread.

F2000/MTAR/M4A1 γιατι σε συνδυασμο με το silencer παλι εχω μειωμενο recoil χωρις να χειροτεψει κι αλλο το ηδη μεγαλο ADS spread των συγκεκριμενων οπλων

Link to comment
Share on other sites

έχουν αναφέρει τίποτα για πιο destructible περιβάλλοντα στην συνέχεια;

Υπάρχει κανένας άλλος που όσο περνάει ο καιρός νοιώθει ότι το BFBC2 παρά τα μειονεκτήματα (no prone klp ) έδινε μια αίσθηση μεγαλύτερης ελευθερίας στο παιχνίδι (γκρεμίζω τοίχο κ μπουκάρω, γκρεμίζω ολόκληρο κτήριο κλπ;

οι πίστες ρε γμτ είναι αρκετά "στατικες" , στο bfbc2 έμενε απλά ένας σωρός ερείπια στο τέλος.

Link to comment
Share on other sites

Λεπον.

Οι δικες μου "προτασεις" για foregrip (εξαρταται βεβαια και το playstyle του εκαστοτε κομαντο) ειναι:

ΑΕΚ 971 . Πολλοι δεν την παλευουν χωρις foregrip.Εγω προσωπικα παιζω χωρις, δεν θεωρω οτι το recoil του ειναι τοσο τραγικο. Εχει μεγαλο bonus παντως στα "χαρτια".

F2000 . Σχεδον must.Ειδικα σε συνδιασμο με h.barrel ή laser.Γενικα ειναι ισως το καλυτερο rifle για hip firing (bullpup design γαρ)

Famas.Χωρις αυτο απλα το οπλο χοροπηδαει σαν τρελο, τελειως ατσαλο. Παει και με laser και με βαρυ βαρελι, αλλα το fire rate 1000rpm με 26 σφαιρες διαθεσιμες + απιστευτα αργο reload ειναι το οπλο για πεταμα.

SG553. Για ενα πολυ περιεργο λογο το συγκεκριμενο εχει τρελο horizontal recoil με σχεδον μηδενικο vertical. Ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του συνδιασμου heavy+ foregrip. Δεν κουναει μια λεμε. Επαιξα 1-2 γυρους χθες -ασχετο οτι σε 64αρη Seine με "διελυαν" τα σαφως ανωτερα Μ4Α1/Μ16Α3//οτιδηποτε βαραει σαν διαολος.

G36C. Αλλο ενα οπλο που εχει φαει τρελο nerf.Παλιοτερα ισως -και μαλλον ηταν- καλυτερο απο το Μ4Α1 αφου το recoil ηταν πολυ "στρωτο".Πλεον αν και το horizontal recoil του ειναι "ισοποσο" , του "παει" το foregrip + heavy barrel.

MTAR-21 .Το αντιστοιχο του F2000. Μονο με foregrip αλλιως δεν το κρατας αυτο το πραμα.Συνδιασμενο με laser ή βαρελι σαρωνει. Ειναι Αλεξοπου6 approved μαζι με τον Εβραιο (ΚΗ2002 που και αυτο "kinda λεει" το foregrip , αλλα και παλι το προτιμω εγω προσωπικα χωρις...)

Μ60. Οπως ειπε το λουκουμακι μου( που δεν με εχει φιλο πια) σε prone,crouch δεν εχει penalty και σε συνδιασμο με το χαμηλο ROF το foregrip ειναι πολυ καλη επιλογη για καποιον πιο "μεσαιας γραμμης" support rambo.Καντε και μια γυρα με suppressor.Αν θυμαμαι καλα εχει -50% μειωση στο recoil!

MG36.Γενικα θεωρω πλεον οτι για τα μπαζα αλλα για περιπτωσεις που θελει καποιος "κατι σαν assault rifle" με πιο πολλες σφαιρες ο συνδιασμος foregrip/βαρελι φερνει το οπλο κοντα σε αυτο που καποτε ηταν. Δοκιμαστε και και με flash supressor για να μαζεψει το "χαζο" recoil του αλλα ξεχαστε το hip fire.

Μην ξεχνατε.Ο συνδιασμος βαρελι + foregrip...

Κερδιζετε -αναλογα το οπλο βεβαια- κατα μεσο ορο 75% spread και "χαλατε" -και παλι αναλογα το οπλο αλλα το "γενικο" ειναι 25% spread, αρα και παλι απο το γυμνο οπλο, εχετε μειωμενο recoil + 50% καλυτερο spread.

Link to comment
Share on other sites

Δεν παίζω BF3 αλλά μια που είστε μαζεμένα αρρωστάκια εδώ:

Play.com - Buy Battlefield 3 Men's Distortion T-Shirt (Black) online at Play.com and read reviews. Free delivery to UK and Europe!

Χτύπησα ένα XL me 5.5€

ΧL?Παχυνες βρε θηριο?!

Παρε μου και μενα ενα και μου το δινεις σε καμια πιττα :p :P (δεν εχει Large ε?)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Χάλια τελείως, όλο λεω να χάσω αλλά που. Επειδή τα μπλουζάκια τα φοραω μέχρι να λιώσουν, συνήθως τα παίρνω XL/L που μετά από 150 πλύσεις μπορεί να έχουν γίνει Μ ή S. :hehe:

Είχε L χθες το βράδυ, μάλλον ξεπούλησε στα 5.5€.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

Πως και δεν αναφέρθηκες στο L86. Για μένα προσωπικά είναι το νέο MG36 με χολο και 4γκριπ είναι άψογο.

Στο χω ξαναπει Σταθουκο αλλα δεν με ακους μου φαινεται

Μ27 IAR με Holo/Bipod(ή nothing)/ Heavy barrel ειναι πρακτικα το ιδιο πραγμα.

Προτιμω το recoil του M27 και το reload του απο το hip fire bonus που χει το L86.

Γενικα ειναι ~σχεδον τα ιδια οπλα.

Link to comment
Share on other sites

Καλούτσικο είναι! Και ναι ίσως καλύτερο από το L85. Απλά πάλι απέναντι από rifles δεν έχει πολλές πιθανότητες. Απ'ότι καταλαβάινω από τη πράξη,δεν ξέρω τι λένε τα στατιστικά, δεν πρέπει να κάνει και πολύ supress.

Link to comment
Share on other sites

Ψαχνοντας στο battelog για χαρακτηριστικα απο οπλα, πηγα καπου που μου εμφανιζε σε καθε οπλο πληροφοριες οπως ταχυτητα σφαιρας , χρονος αναμονης γεμισματος κτλπ. Απο τοτε δεν μπορω να θυμηθω που πηγα και βρηκα αυτες τις πληροφοριες ουτε που μπορω να τις ξαναδω. Καμια ιδεα;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.